Невеличкий інтернет експеримент
- Dj Os
-
Автор теми
- Адміністратор
-
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Эвген
-
- Елітний учасник
-
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
А я думаю, що просто залишаться великі ЯКІСНІ ресурси які не будуть переповнені рекламою!Dj Os пише: Эвген, я "розпинаюся" тут тому що такі як ти не розуміють, що з вашими підходами сайти немає сенсу підтримувати. Весь інтернет буде лише в корпоративних сайтах, без ютубу, без соціалочок і тд. Ти ж не жертвуєш кошти сайтам, то дай їм хоч на рекламі заробити. Я зараз не про свої сайти говорю, проблема значно глобальніша. Рано чи пізно дойде до того, що таких пасажирів з адблоком будуть просто блокувати щоб ця зараза більше не поширювалась.
- Dj Os
-
Автор теми
- Адміністратор
-
- Редактор
- Dentist
-
- Адміністратор
-
- Dj Os
-
Автор теми
- Адміністратор
-
- Редактор
Головне, що я хочу донести до людей, щоб вони зрозуміли, що в цьому світі немає нічого безкоштовного. І якщо ви хочете якісного контенту, то підтримуйте його якщо не фінансово, то хоча б переглядом реклами та ігноруванням сайтів, де величезна кількість реклами.
- IhorMykolaiovych
-
- Елітний учасник
-
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
А на ноутбуці трішки інша ситуація, на одному монітор 17" і коли вилазять ці банери вони перекривають ту інформацію яку я зараз хочу побачити. І знову дискомфорт.
А про екран нетбука я взагалі мовчу
- Dj Os
-
Автор теми
- Адміністратор
-
- Редактор
- Woltar
-
- Молодший учасник
-
- Дописи: 31
- Подяка отримана: 6
якщо сайт дійсно того вартий то для нього я ад блок виключаю,до речі,встановив цого вчора після прочитання данної теми,але на данний час тримаю вимкненим,якщо на сайті багато реклами то я його вмикаю
:bj::bj::bj::bj:
- Эвген
-
- Елітний учасник
-
- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
качаєш adblock і все немає реклами перед відео)Dentist пише: гаразд, а який зараз є ресурси без реклами? а як забрати рекламу в відео на початку?
- Dentist
-
- Адміністратор
-