- Дописи: 564
- Подяка отримана: 88
Я ж говорив - не роби вигляд що не розумієш про що тебе питають. Я просив дати конкретну відповідь на конкретне питання, а твоє поняття про гумор та дотепність ми і так вже давно розуміємо. Чи далі будеш гратися в "хто останній скаже слово"?Dj Os пише: Чуваки, я ж кажу, ведіть свій інтернет, якщо це так дешево і робіть вартість підключки, яку тільки забажаєте. Ну якщо топік стартер на вашу думку такий жадний, то в чому проблема? Не підключаєте його інтернет та і все.
Скільки б ви тут не плакали, але вартість обладнання та оренди стовбів дешевшою не стане. Та ви продовжуйте, чим далі тим веселіше.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Dj Os пише: Яке ше конкретне питання? Я тут бачу не питання, але лише плач. Плачте далі. Коментувати недоречні порівняння не бачу сенсу.
З прапорщиком на пару можете зібратись за чаркою поскаржитись на долю, не позорьтесь хоч тут.
Dentist пише: Підключав собі в приватний сектор х-сіті, вирішив не заморочуватись з купівлею від конектора, до пайки і запропонував монтажникам самим усе купити. Через 3-4 дні вони вже все зробили, ціна була близько 3тис грн? користуюсь вже 2 роки точно. Абонплата 100грн за 80мб/сек. Розбиваю ці 3 тисячі на 5 років, мінімум скільки я буду користуватись. Розіб'ю 3000 на 60 міс, виходить по 50грн в місяць, 50 грн сьогодні майже не гроші, 1 раз сходити на пиво і то може не вистачити. Не сильно напрягає по 50грн в місяць.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua