Оптоволокно в приватний сектор
- Відвідувач
Які варіанти з інтернетом на Шанхаї (вулиця Пушкіна)?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- praporschik
- Платиновий учасник
Dj Os пише: От подобається мені ця шепетівська натура, насипте побільше та бесплатно. Не влаштовує ціна? Бери веди собі сам, в чому проблема?
З"їздь на море з татом.Я задав питання бо хочу знати який принцип підключення і звідки така ціна взята.Якщо хлопці хочуть за рахунок перших клієнтів окупити всі затрати,то "на кожну хитру жопу є болт з лівою різьбою" .А якщо вони хочуть надавати свої послуги в приватному секторі з перспективою то ціна має бути адекватною.Магістраль між багатоповерхівками окупається за рахунок великої кількості клієнтів.Тож і тут малоби бути так само.Не всі вкладені кошти можуть окупатись миттєво.А перспективи в приватному секторі повно.Комп"ютера,андроїд пристрої,смарт тв...Тож і нехай рахують:синиця в руках,чи дятел в жопу.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Сам же ш написав "Магістраль між багатоповерхівками окупається за рахунок великої кількості клієнтів". В приватному секторі великої кількості абонентів немає, подобається тобі чи ні.
Так шо сиди без інета зі своєю "лівою різьбою".
- praporschik
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- praporschik
- Платиновий учасник
Поїдь на море з татом.Dj Os пише: Я ж тобі кажу не плати якщо дорого. Сиди без інету, книжечки читай.
- Відвідувач
???Dj Os пише: От подобається мені ця шепетівська натура, насипте побільше та бесплатно. Не влаштовує ціна? Бери веди собі сам, в чому проблема?
Сашко, а вартість оренди в магазинах забивають в ціну тільки першого проданого товару, чи все-таки якось розподіляють між УСІМА (будь ласка, не роби вигляд що ти не зрозумів цього питання і не пиши чергову простиню тексту, просто конкретно скажи)?
До чого тут "шепетівська натура"? Чи тобі просто необхідно відмітитись в кожній активній темі, неважливо чим? Є ж все-таки елементарні правила та розрахунки бізнесу та банальний глузд... Це, звичайно, більш розтягнуто в часі та ризиковано, але ж таке життя))))
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Який же ти нудний, навіть фантазії на підколку свою не вистачає, мої використовує.praporschik пише:
Поїдь на море з татом.Dj Os пише: Я ж тобі кажу не плати якщо дорого. Сиди без інету, книжечки читай.
Чуваки, я ж кажу, ведіть свій інтернет, якщо це так дешево і робіть вартість підключки, яку тільки забажаєте. Ну якщо топік стартер на вашу думку такий жадний, то в чому проблема? Не підключаєте його інтернет та і все.Сашко, а вартість оренди в магазинах забивають в ціну тільки першого проданого товару, чи все-таки якось розподіляють між УСІМА (будь ласка, не роби вигляд що ти не зрозумів цього питання і не пиши чергову простиню тексту, просто конкретно скажи)?
До чого тут "шепетівська натура"? Чи тобі просто необхідно відмітитись в кожній активній темі, неважливо чим? Є ж все-таки елементарні правила та розрахунки бізнесу та банальний глузд... Це, звичайно, більш розтягнуто в часі та ризиковано, але ж таке життя))))
Скільки б ви тут не плакали, але вартість обладнання та оренди стовбів дешевшою не стане. Та ви продовжуйте, чим далі тим веселіше.