Оптоволокно в приватний сектор
- Відвідувач
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
- Дописи: 251
- Подяка отримана: 53
Dj Os пише: То що там? Буде інет нормальний в првиатному секторі чи ні?
Будет, когда то точно, но вот когда это случится )))
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
- Дописи: 251
- Подяка отримана: 53
- Відвідувач
А за 900 грн и говорить никто не захочет, совсем офигели при нынешних зарплатах 1000-1500. Интернет должен быть бесплатно подключатся! С акциями и скидками на первое время! А ОГО ваше, действительно неплохо работает у товарища на окраине 10 Мбит/сек входящего трафика за 65 грн вроде.
Мне кажется эти 900 грн. это последний шанс аферистов снять с людей последние бабки и оставить их с носом в трусах )))) Через пару лет будут бесплатно включать, или в каждой мобиле будет по 100 Мбит (LTE стандарт) как во всех странах кроме пока укропии.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Не будь наївним, повір це не така ще велика платня ще. В Європі інет у людей значно повільніший та дорожчий.
Купа людей собі проводять вай фай і платять ті самі 900 грн, це при тому шо швидкості там значно менші та і є залежність від погодних умов.
- ravsat
- Старший учасник
- Дописи: 69
- Подяка отримана: 17
ответ пише: укропии.
От чмо москальське, ти чого сюди влізло? Мало вас в соцмережах? І яке твоє діло дира тут чи не дира?
- Mr_livsi
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 6
В багатоповерхівках за прокладання магістралі платити не потрібно + кількість клієнтів. А в частний будинок потрібно вести окрему магістраль і зазвичай по стовбах освітлення(за які потрібно заплатити оренду) + вартість оренди індивідуального обладнання (оптичний модем)україночка пише: 900 грн. це завелика вартість. Враховуючи те, що в багатоповерхівках оптоволокно проводиться безкоштовно, чому в приватному секторі люди повинні платити, та ще й так дорого. Мені особисто потрібен ІНЕТ , але таку ціну заплатити я не в змозі.
- Avici
- Новачок
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........