Заробіток в неті
- Saul
- Старший учасник
я раньше пробовал но ничего так и не вышло :-А-у-у-у-у Хто ще заробляє на файлообмінниках, відгукніться.[/b]
Мне бы пару часов, 120 минут, я мог бы успеть,но секунды бегут,и я их не верну,уже меняются сутки,я опаздал, извените,нереальные пробки... © Centr
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- shara01
- Молодший учасник
- Дописи: 24
- Подяка отримана: 0
Я тоже зразу як почав цим займатися, то нічого толком не заробив і закинув це діло, а через пару місяців на форумі прочитав шо один хлопець може допомогти, якшо я зарегістріруюсь по його ссилці. Я залогінився і він реально мені поміг. А от якшо самому все роздупляти, то довго прийдеться розкручаватись.Такшо робіть висновки.я раньше пробовал но ничего так и не вышло [/b]
- Saul
- Старший учасник
Мне бы пару часов, 120 минут, я мог бы успеть,но секунды бегут,и я их не верну,уже меняются сутки,я опаздал, извените,нереальные пробки... © Centr
- shara01
- Молодший учасник
Тим і допоміг, що об'яснив як заробити на файлообмінниках непогані гроші. Покишо його пориди мені помагайть.А чем именно тебе тот типара помог?[/b]
- Immortal
- Платиновий учасник
- shara01
- Молодший учасник
Не зрозумів. Це тіпа, щоб я вам розказав шо і як робити? Якшо так, то поділитись можу.а поділитися широкому загалу не хо?[/b]
- Immortal
- Платиновий учасник
- shara01
- Молодший учасник
якшо станешмоїм рефералом. Тоді все й розповім. Якшо хочеш пиши де хочеш почати заробляти, на LetItBit чи Depositfiles. Пиши, виложу зсилку на регістрацію.поділитись можу[/b]
- shara01
- Молодший учасник
- shara01
- Молодший учасник