Заробіток в неті
- Шепетівчанин
- Автор теми
- Платиновий учасник
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Saul
- Старший учасник
А ты этот способ проверял? я заливал файлы, вылаживал на сайты, но помоему что бы набрать 1000 скачиваний надо ждать оооочень много времени (А может на сйты просто такие вылаживал).Можно заработать ЗДЕСЬ , на простом заливании файлов и предоставлении ссылок на них другим, для закачки.[/b]
Мне бы пару часов, 120 минут, я мог бы успеть,но секунды бегут,и я их не верну,уже меняются сутки,я опаздал, извените,нереальные пробки... © Centr
- Nachtigal
- Новачок
- Immortal
- Платиновий учасник
- Nachtigal
- Новачок
А чого туди йти? Зразу ж було видно, шо то лохотрон...100 USD - це середній денний заробіток у нормальній буржуйській країні, але не в нас.Безперечно, такі гроші можна заробити за день в інеті. Але не по оголошенню на стовпі.Я собі подумав, я то не знаю, а вони то своїх 100 бакинських на цих анкетах вже заробляють І коли вже прийде той час що люди перестануть вестися на шару? Даючи змогу заробити на собі. Но це ще не кінець, піду на тренінг (кажуть бесплатно). Цікаво, чим це закінчиться? Но більше сплачувати благодійні внески я не намєрєн Далі буде...[/b]
- Immortal
- Платиновий учасник
- Nachtigal
- Новачок
:hah: То вони тебе таки розвели на 20 грн?....І коштує це 20 грн! Бачу вже грошики збивають, сума не дуже велика, і цікаво вже стало де основна собака зарита. Даю 20 грн, вона мені анкету типу (да, можливо, ні) і питання на іншому листочку.[/b]
- Immortal
- Платиновий учасник
- Immortal
- Платиновий учасник
- Nachtigal
- Новачок
Хтось повівся? Чи ти не в курсі?всьо, фініш...в кінці кінців вони попиталися здерти 300 баксів[/b]