-
Форум
-
Hi-Tech
-
Hard and Soft
-
LINUX
LINUX
Менш
Більше
-
Дописи: 609
-
Подяка отримана: 17
-
-
-
22 лют. 2008 11:46 #18594
від Immortal
для сучасних мавп буде досить
Не стоит ездить быстрей, чем летает твой ангел хранитель
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
-
Lego
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 1764
-
Подяка отримана: 230
-
-
-
-
24 лист. 2009 09:39 #45091
від Lego
У меня друг агитирует на Юбунту перейти...Я с линуксом на "Ваше незнакомство...", а он все "прыгай, да прыгай")))Сказал что с помощью "wine" все виндовские проги бегают на раз-два... да и об антивире можно забыть...Кто подскажет где в сети есть стоящие материалы по Линуксу? А то в поисковике много чего выдает... только там фиг что разберешь!!!Только вопросов типа "нафиг тебе этот Линукс нужен?" не надо))))
-
T-S
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 1360
-
Подяка отримана: 131
-
-
Менш
Більше
-
Дописи: 232
-
Подяка отримана: 2
-
-
19 січ. 2010 19:42 #47787
від Zelya
Сьогодні попробував що таке лінукс,перше враження позитивне, незвичне меню, "плаваючі" вікна та інше. Поставив на нього майкрософт офіс 2003, працює нормально, а от диск, записаний на лінуксі мій ХР не відкрив. Це був перший "підводний камінь"
Вертолеты - души погибших танков!
-
T-S
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
-
-
-
19 січ. 2010 23:35 #47800
від T-S
Zelya, не знаю який дистрибутив ти використовував, але в Ubuntu при записуванні диску можна поставити галочку "Increase compatibility with Windows systems".p.s. Під лінуксом краще використовувати OpenOffice ніж MS Office...
Менш
Більше
-
Дописи: 92
-
Подяка отримана: 0
-
-
20 січ. 2010 00:28 #47809
від subzero
вурс1й л1нукса багато, яка з них краща, я чув шо "карм1к коала"
-
T-S
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
-
-
-
20 січ. 2010 00:48 - 20 січ. 2010 01:09 #47812
від T-S
Ну "Karmic Koala" це лиш кодова назва однієї з версій (9.10) дистрибутиву Ubuntu, який є нестабільної віткою дистрибутиву Debian. Для тих, хто любить інтерфейс Windows більше підійде Kubuntu, який відрізняється від Ubuntu лише середовищем робочого столу. І Ubuntu і Kubuntu можна замовити
абсолютно безкоштовно на
shipit.ubuntu.com
та
shipit.kubuntu.com
.Але ці версії будуть не повні і багато-чого прийдеться докачувати із інтернету.Для тих у кого немає доступу до глобальної мережі рекомендую дистрибутиви Mandriva, Suse.
Менш
Більше
-
Дописи: 101
-
Подяка отримана: 56
-
-
22 січ. 2010 14:08 #47914
від vasyok
Два роки тому навчався на курсах по цій ОС та починав впровадження Linux в одній організації. Скажу тільки одне: з точки зору користувача це не дуже хороший варіант для роботи. З точки зору адміністрування, і мереж це майже ідеальний варіант, але є багато "але", а особливо коли ти переходеш з вінди і більшість пристроїв не хоче працювати або працюють криво тому потрібно підправляти різні конфіги. Багато периферії не працюють з окремими релізами. Стосовно швидкодії то тільки в консолях, графіка(якщо порівнювати з віндою) тормозить більше. Дійсно сказано було вище що це зовсім різні системи, я багато працював з ASP 11,2-12, і після установки для нормальної роботи тре-було вручну виправляти 7-8 файлів конфігурації. +100 порівняно з віндою - це можливість програмування скриптів які роблять усі настройки і правки (дуже класно при обслуговуванні великих мереж)
-
T-S
-
-
Платиновий учасник
-
Менш
Більше
-
-
-
-
22 січ. 2010 16:01 #47920
від T-S
Графiка тормозить iз-за вiдсутностi нормальних драйверiв для вiдеоадаптерiв. Особливо тяжко з цим боротися тим, у кого вiдеокарта ATI. Таке враженя що AMD крiм Windows iнших платформ незнає.
Менш
Більше
-
Дописи: 101
-
Подяка отримана: 56
-
-
22 січ. 2010 17:01 #47923
від vasyok
T-S;47920 пише: Графiка тормозить iз-за вiдсутностi нормальних драйверiв для вiдеоадаптерiв. Особливо тяжко з цим боротися тим, у кого вiдеокарта ATI. Таке враженя що AMD крiм Windows iнших платформ незнає.
Стосовно АТІ можу сказати тільки те що навіть драйвера скачані з оф. сайту не працювали а при загальних драйверах, частота і розширення таке , що за день роботи очі вилазили. Моя думка , пред тим як перейти на лінукс треба перевірити сумісність драйверів з дистрибутивом який потрібно ставити. сумісність периферії, а тоді тільки ставити, дома юзав його пів року але повернувся до ХР, такі програми як фотошоп, делфі, с++ і.т.д під вайном роблять дуже криво, та і опенофіс не сильно мене влаштовує.
-
Форум
-
Hi-Tech
-
Hard and Soft
-
LINUX
Час відкриття сторінки: 0.098 секунд