Windows 10
- Mihailo-Voronchuk-JW-odnoklassniki
- Учасник-експерт
- Дописи: 121
- Подяка отримана: 13
Можна пошаманити з драйверами (різні версії підібрати - з сайту виробника ноута, і з сайту виробника мережевної карти) - на 10-ку повинні з 7 ставати. Саме з 7, не з 8.Anykey пише: Так ноут же старенький, на офіційному рівні гарантована підтримка лише Windows 7. Спробуй хіба що біос обновити, якщо там не останній.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Так на официальном как раз на семёрку и есть, больше никаких.Михайло Ворончук JW пише:
Можна пошаманити з драйверами (різні версії підібрати - з сайту виробника ноута, і з сайту виробника мережевної карти) - на 10-ку повинні з 7 ставати. Саме з 7, не з 8.Anykey пише: Так ноут же старенький, на офіційному рівні гарантована підтримка лише Windows 7. Спробуй хіба що біос обновити, якщо там не останній.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Mihailo-Voronchuk-JW-odnoklassniki
- Учасник-експерт
- Дописи: 121
- Подяка отримана: 13
А 10 і 7 це майже одна й та ж система. З точки зору програмування.Некремлебот пише: Так на официальном как раз на семёрку и есть, больше никаких.
А от з планами живлення погратись - ідея теж непогана. Можна навіть через властивості пристрою.
- Dentist
- Адміністратор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
ніDred пише: а з ліцензірованої вісти мона обновитися?
- Dred
- Платиновий учасник
- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
Я гуру, я учітєль! Несіть мені усі по три рубля і мудрості я дам вам до**я........
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Корпорація Microsoft зробила нову спробу переконати користувачів Windows 7 і 8 оновитися до нової «десятки». Для цього вона використовує повідомлення, яке розгортається на весь екран, закриваючи інші запущені програми, пише RG Digital з посиланням на The Verge.
«Просимо вибачення за те, що відволікаємо, але це важливо. Безкоштовне пропозиція оновитися до Windows 10 буде діяти до 29 липня », – йдеться в заголовку розкривається вікна.
У повідомленні, набраному шрифтом подрібніше, повідомляється, що Windows 10 є найбільш захищеною операційною системою з даної лінійки, а користувачі, яким вона не сподобається, зможуть протягом 31 дня «відкотитися» до старої версії. Крім того, в повідомленні говориться, що на Windows 10 вже перейшли більше 300 мільйонів чоловік.
Термін безкоштовного оновлення дійсно закінчується 29 липня. Після цього встановити оновлення можна буде, заплативши 119 доларів США (або близько 7,5 тисячі рублів). Платним оновлення стане для всіх без винятку.
Нагадаємо, що раніше користувачі старих версій Windows скаржилися на занадто нав’язливі пропозиції встановити оновлення. Пізніше в системі з’явилася кнопка, що дозволяє відхилити установку оновлення.