Диванні аналітики
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Просто залишу цю цитату тут, щоб інші диванні коментатори хоч трішки думали перед тим як писати і вчити як жити всіх навколо.Полодюк, як і, власне, "Свобода" уже списаний, у плані цих виборів, матеріал, тут уже й нема що обговорювати.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Просто покинули на дорозвал, та й кердик. Тобі з Дімою є чому порадіти - він у там і в депутани кажись пішов, а в тебе мама там же. А жити вас уже ніхто не навчить. Ще пару раз життя головою в саме гімно мокне - може тоді щось дойде
- Відвідувач
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Ні щоб визнати, що помилявся стандартна відмазка "то я гнав"Михайло Ворончук пише: Заздріть мовчки, Аліночка. Я погнав з патріотів, причому погнав доволі жорстко. Ну так ще й флешку виграв
- Відвідувач
- Платиновий учасник
Те ніфіга. Я думав хоч такий сякий фуршетик буде - та ні. Ще й той хто смартфона виграв не прийшов. Думав мені дадуть, як тому хто 2-ге місце зайняв - але не далиDentist пише: але за флешечку від агаркова мням-мням яблучком не вгостили?
А Агаркова я з тих пір уважаю. От свисни Одуду своєму - хай на SSD-шку якусь збирає, благо є звідки (шляпу хай продасть свою класну ) - і вашу кантору зауважаю зразу.
- Платиновий учасник
Ми не про це, Сашковський На рахунок полодюків і свобод я дійсно лоханувся. Тут уже мова про фотоконкурсОстровський О.В. пише:
Ні щоб визнати, що помилявся стандартна відмазка "то я гнав"Михайло Ворончук пише: Заздріть мовчки, Аліночка. Я погнав з патріотів, причому погнав доволі жорстко. Ну так ще й флешку виграв