Диванні аналітики
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Аааа... Ну спасибі й на тому Патріоти ніяки не мудаки, ви що? Вони молодці, але це ж не забороняє з них гнатиАлінка пише: Ну ти й мудак! А ми ж за твою фотку голосували... так і напиши вк під нею "ви мудаки-патріоти, я вас використав і ганю..хахаха...а флешка мені!"
Хочте вам віддам флешку? Мені вона ні до чого.
О! Новий конкурс! Хто створить найкращу фотожабу на Мішаню з Тарасом - виграє флешку на 8 гіг!
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
Островський О.В. пише:
Просто залишу цю цитату тут, щоб інші диванні коментатори хоч трішки думали перед тим як писати і вчити як жити всіх навколо.Полодюк, як і, власне, "Свобода" уже списаний, у плані цих виборів, матеріал, тут уже й нема що обговорювати.
Щось за тобою не було помічено польового агітатора, лиш тут в кожному пості того скажим м"яко "умнічав", це ти ще не став кимось починаєш погрожувати ???? щоб інші диванні коментатори хоч трішки думали перед тим як писати і вчити
- Платиновий учасник
Пальма першості все одно за тобою, Саня. Не переживайОстровський О.В. пише: Я цю тему до речі не лише через Мішаню створив, він нас не єдиний диванний аналітєг
....
Блін, я оце подумав - вибори спрогнозувати не зміг, Аліну та інших хороших людей обманув (!!!!) по суті.... Бляха... Яке ж я падло Жити мені уже, мабуть, не варт...
- Dentist
- Адміністратор
з.і. балакав з вашими свідками, так він дійсно мені доказував що не буде брати зброю в руки, якщо прийде ворог в його дім. І що за маразм таскати за собою дітей малих, які читати навчились по складах. Мішаня, наступного разу йдеш в штаб сварога і за 2 флешки ходи геть агітуй, уяви який електорат в вашій секті є невикористаний
- Платиновий учасник
Мені вже пофіг, за кого ви там мене будете тримати. А свідки тут ні до чого, взагалі.Dentist пише: Ну він думає він тролить, а люди то його за клоуна будуть тримати після такої писанини.
- Відвідувач
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Сам зрозумів що написав? Я ні.kredit пише:
Островський О.В. пише:
Просто залишу цю цитату тут, щоб інші диванні коментатори хоч трішки думали перед тим як писати і вчити як жити всіх навколо.Полодюк, як і, власне, "Свобода" уже списаний, у плані цих виборів, матеріал, тут уже й нема що обговорювати.
Щось за тобою не було помічено польового агітатора, лиш тут в кожному пості того скажим м"яко "умнічав", це ти ще не став кимось починаєш погрожувати ???? щоб інші диванні коментатори хоч трішки думали перед тим як писати і вчити
- Платиновий учасник
Все - це що? Скажіть, дуже хочу це почути наостанокАлінка пише: Михайло Ворончук, шо з іронією, шо без - про тебе вже все ясно
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
Островський О.В. пише:
Сам зрозумів що написав? Я ні.kredit пише:
Островський О.В. пише:
Тобі це личить "не розуміти" ...