До побачення
- Oleksandr
- Елітний учасник
- Дописи: 196
- Подяка отримана: 35
Я вже неодноразово казав й ще раз повторюю, що особисто в мене взагалі нема бажання продовжувати безглузді суперечки. На форумі багато різних людей зі своїми переконаннями і це добре.Олександр пише: Як і обіцяв постараюсь частіше заходити, щоб не бути причиною подальших суперечок.
Інколи тут виникають суперечки, хтось полюбляє посперечатися, хтось давати поради іншим (тобі б кижки писати...), але це лише форум.
В реальному житті схожа ситуація. Є люди які теж полюбляють навязувати свою думку іншим (коли з ким і що робити, а що не робити...), але ж не всім це подобаєть і саме це стає причиною багатьох суперечок.
Інколи з деякими людьми важко спілкуватися, але таким людям не варто забувати одну істину, що права однієї людини закінчуються там, де починаються права іншої. І кожен повинен мати можливість вільно здійснювати свої права.
www.blox.ua/html/8126465,37.html?oleksandr_blox
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- Oleksandr
- Елітний учасник
- Дописи: 196
- Подяка отримана: 35
shepetivka.com.ua/forums/zdorovia/81965-....html?start=10#99205
Цікаво, але іноді одні і ті ж люди (перефарбовуючись) можуть при регіоналах з тебе робити "помаранчевого-нациста", а сьогодні "ватника-сепаратиста". Хоча все набагато простіше. Є політичні і бізнесові структури, які наймають таких провокаторів для досягнення своїх цілей: вижити з міста (відібрати все), а ще краще перетворити на свого наймита.
На протязі багатьох років відбувалося загострення політичної боротьби в країні. І сьогодні у цю війну всіх проти всіх втянулися усі без виключення. Нам нав’язують саме такий сценарій, саме тому війна всіх проти всіх розколює і атомізує українське суспільство. Ця атомізація поширюється на всіх рівнях і в різних площинах: політика, бізнес, релігія.
shepetivka.com.ua/forums/suspilstvo-poli...ovne-dlia-choho.html
Шепетівка знаходиться на стику Поділля, Волині і Галичини, тому влада в місті дуже часто переходить з рук в руки. Політика політикою, але не варто забувати одну істину, що права однієї людини закінчуються там, де починаються права іншої. І кожен повинен мати можливість вільно здійснювати свої права.
vigilantibusjurascriptasunt.blox.ua/html
Україна зайняла 86-е місце в рейтингу світового рабства Global Slavery Index 2013, складеному австралійської правозахисною організацією Walk Free Foundation. За даними авторів дослідження, число людей, що перебувають у рабстві на території України, становить від 110 тисяч до 120 тисяч людей.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Тихо))))Михайло Ворончук пише: Вважайте мене прискіпливим, але мені все ж цікаво - з ким наш О. весь час розмовляє і кому наводить оці простині "доводів"?
А то слідуючим дописом від цього товариша знов буде багато думок та натяків щодо поганих форумчан з двома сотнями дописів, які весь час провокують конфлікти і запродались якимось таємничім політичним силам)))) І цим саме страшно заважають писати гарні копіпасти...
ЗІ (голосом Януковича):
А я еще раз вам кажу, шо поки ви не відреагуєте правильно на моє "Да пабачення", я буду прощатись і прощатись!
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Цей пост пишу на майбутнє для тих, хто почне тут писати чергові казки, що сайт продався Свободі. У нас чимало недругів, які запускають ці чутки, так само як і недалеких людей, які в них вірять. Але за весь цей час жодних доказів ніхто так і не привів. І відверто, такі коментатори як прапорщик вже втомили, платівку заїло давно і надовго. Більше подібних коментарів я терпіти не буду, ми готові до будь якої критики в нашу сторону, але вона має бути аргументована. І можете мене звинуватити в диктатурі скільки завгодно, але відтепер всі хейтерські та неаргументовані пости на адресу сайту чи адміністрації будуть видалятись, а автор банитись, тим паче, що це давно вказано в правилах форуму.
Ну і а тобі Руслане, якщо хочеш щоб акаунт розбанили, потрібно або навести докази твоїх звинувачень, або вибачитись перед адміністрацією сайту, третього шляху не існує.
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
Островський О.В. пише: Тут зараз мав би бути пост прапорщика, який гнівно вимагає пояснень за що його забанили, але публікувати його не буду, забанений значить забанений.. Як бач Руслане твоєї пропажі ніхто і не помітив, не велика ти втрата.
Цей пост пишу на майбутнє для тих, хто почне тут писати чергові казки, що сайт продався Свободі. У нас чимало недругів, які запускають ці чутки, так само як і недалеких людей, які в них вірять. Але за весь цей час жодних доказів ніхто так і не привів. І відверто, такі коментатори як прапорщик вже втомили, платівку заїло давно і надовго. Більше подібних коментарів я терпіти не буду, ми готові до будь якої критики в нашу сторону, але вона має бути аргументована. І можете мене звинуватити в диктатурі скільки завгодно, але відтепер всі хейтерські та неаргументовані пости на адресу сайту чи адміністрації будуть видалятись, а автор банитись, тим паче, що це давно вказано в правилах форуму.
Диму без вогню не буває
А нарахунок доказів, так твої опоненти Прапорщик і Михайло, більш аргументовано пишуть ніж ти. Читаю твої дописи, так вони або написані "пишу аби щось написати", або ж водичка ...
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
У нас чимало недругів
Більше подібних коментарів я терпіти не буду
То все таки: Я чи МИ? Хто ви, команда сайту? Хто за вами стоїть ? Дай відповідь на це запитання, і це відкине всі домисли.ми готові до будь якої критики в нашу сторону
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106