До побачення
- Автор теми
- Відвідувач
Було цікаво спостерігати, як форум розвивається. Можна навіть сказати, що він став своєрідним феноменом, бо не в кожному райцентрі є щось подібне.
Проте останнім часом тут паразитують усілякі невиховані створіння. Говорити їхньою мовою звісно можна, але це приводить до особистої деградації. Тому я перестаю взагалі тут писати.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
ЗІ: Про розвиток форуму за час невеликого стажу писання "улыбнуло"...
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Автор теми
- Відвідувач
- Dentist
- Адміністратор
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- Dentist
- Адміністратор
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Не всі вміють пропускати повз вуха всю цю жовч. Я головний об'єкт для нападок на сайті і міг би вже давно застосовувати п 1.5. правил, але особисто мене веселять всі ці спроби образити мене. Хоча може і дійсно вже прийшов час? Тисячі людей щодня приходить на сайт не заради форуму, тому десяток забанених тролів і хейтерів, то невелика втрата. Але чи поверне це популярність форуму?
Прикро те, що більшість з цих людей може поводити себе як слід, але провінційність і рагульство беруть своє.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Не через Алоїза, а в ті часи коли тут Алоїз та зЗз заставляли всіх "Слава Украхні" кричати. Люди з тих пір пішли, і багато. От тільки не кажи що такого не було.Dentist пише: А хто пішов через Алоїса?
А тепер серйозно. От нам анонім (яким зазвичай тут ніхто не вірить, але заради такого діла передумали, видать, накіпіло людям) вказав чотири ніки, яки отруюють атмосферу форуму. З них Василь вже давно каже не більше двох слів на місяць, Прапорщик реагує тільки на "Удар", Ворончук (який з'явився ще пізніше мене, але ми пам'ятаємо Лямера) пише не патріотичні речі, але пише правду і по ділу... ну, більшу частину))). Залишаюсь я. Що, на форумі стало так гидко саме після моєї появи? От тільки чесно? Якщо так - не питання, хай Ос банить. Без всяких образ або зносок на правила: якщо ви дійсно вірите що після цього тут стане цікавіше та актуальніше - без проблем, ніяких криків з мого боку не буде.Тисячі людей щодня приходить на сайт не заради форуму, тому десяток забанених тролів і хейтерів, то невелика втрата. Але чи поверне це популярність форуму?
Кажучи популярними нині аргументами "Харош нить що хтось вам робить погано, візьміть і зробіть добре самі"))))