Пропоную забанити Олександра
- Oleksandr
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 196
- Подяка отримана: 35
Odin пише: копіпаста
Аліксандер, харош копіпастити. Там ще тема про "проблеми бізнесу, ... в Шепетівці" досі чекає повернення (після свят) топікстартера в обговорення.
Пропоную нахрін забанити Аліксандра.
Щоб навчився вставляти посилання і коротко формулювати чужі думки замість простині-копіпасти.
ПС. Вангую негодування адміна - мол і так мало камрадів, але краще ж якість а не кількість. Shure?
Про причини такої різкої реакції ми вже надіюся, що розібралися в самій темі про чайові.
Більшість матеріалу на сайті - це копіпости, навіть місцеві газети користуються матеріалами з інших видань. І мені залишається лише здогадуватися чому Ярослав причепився саме до мене...
Спробуємо обговорити його різку реакцію на копіпости, для цього наведу ще один приклад. Був у нас один не просто розумний, а дуже мудрий викладач. Ми тоді теж вважали себе дуже талановитими, але після першого ж завдання він "опустив нас усіх на грішну землю". Сказавши, що не варто намагатися винайти велосипед, чи відкрити щось типу законів Ньютона. Все вже винайдено і ми можемо лише використовувати цей досвід, а в кращому випадку удосконалювати ці винаходи. Для цього потрібно сходити в бібліотеку, знайти щось подібне і просто виконати поставлене завдання. Тим, хто цього зразу не зрозумів він ще дуже довго пояснював це з допомогою "кнута і пряника", щоб полегшити їм життя і щоб вони не намагалися пробивати стіни головою, а "користувалися дверима".
Я не намагаюся нікого образити, але й серед нас нема геніальних винахідників, журналістів, письменників, мислителів... Є звичайні люди, які можуть використовуючи їх досвід вирішувати проблеми і розвивати свої таланти і тому без копіпостів ніяк не обійтися...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Oleksandr
- Автор теми
- Елітний учасник
Щоб щось створити потрібні праця і трішки таланту, але на форумі не оплачують цей труд. І тому лінуючись, або просто через бажання щось зіпсувати, як маленькі діти, які рвуть і розмальовують книжки, а підлітки стіни будинків, люди самовиражаються простіше.
Їм потрібен контраст. Якщо вони будуть кидати болото в болото, то ніхто непопомітить і ”неоцінить їх мистецтва”. Обляпавши щось їм стає легше і вони ”зі спокійною душою можуть і далі самовиражатися”.
Форум постійно намагаються перетворити в болото, вірніше сказати: в бої без правил в болоті. Багатьом таке видовище подобається, теми з такими боями дуже популярні.
Хорошие новости продаются хуже, чем плохие - таково уж свойство человеческой натуры, и этим вовсю пользуются, продавая не труд а совесть.
Тепер поговоримо про товариша Некремлебота і причини його неприязні до мене. Яка виливається в величезні текст, які він серед ночі тулить один за одним. Тексти, які я б назвав банальним тролінгом, про все що завгодно, але не по темі. Про політику, про еміграцію в Канаду в темі про кіно. І це я прочитав лише кілька стрічок, далі читати не зміг себе примусити...
Можливо, люди аргументують свої вчинки і мотиви своєї поведінки?
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- odin
- Адміністратор
Олександр пише: Про причини такої різкої реакції ми вже надіюся, що розібралися в самій темі про чайові.
Більшість матеріалу на сайті - це копіпости, навіть місцеві газети користуються матеріалами з інших видань. І мені залишається лише здогадуватися чому Ярослав причепився саме до мене...
Спробуємо обговорити його різку реакцію на копіпости, для цього наведу ще один приклад. Був у нас один не просто розумний, а дуже мудрий викладач. Ми тоді теж вважали себе дуже талановитими, але після першого ж завдання він "опустив нас усіх на грішну землю". Сказавши, що не варто намагатися винайти велосипед, чи відкрити щось типу законів Ньютона. Все вже винайдено і ми можемо лише використовувати цей досвід, а в кращому випадку удосконалювати ці винаходи. Для цього потрібно сходити в бібліотеку, знайти щось подібне і просто виконати поставлене завдання. Тим, хто цього зразу не зрозумів він ще дуже довго пояснював це з допомогою "кнута і пряника", щоб полегшити їм життя і щоб вони не намагалися пробивати стіни головою, а "користувалися дверима".
Я не намагаюся нікого образити, але й серед нас нема геніальних винахідників, журналістів, письменників, мислителів... Є звичайні люди, які можуть використовуючи їх досвід вирішувати проблеми і розвивати свої таланти і тому без копіпостів ніяк не обійтися...
3 (три) (!!!) абзаци написано без копіпасти
- odin
- Адміністратор
не втратить. счотчики показують 100500 відвідувачів щогодиниМихайло Ворончук пише: Я думаю форум тільки втратить, якщо забанити хоч кого небудь. І так народу кіт наплакав.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Перший не зараховується.odin пише: 3 (три) (!!!) абзаци написано без копіпасти
Олександр викидає черговий копіпаст про чайові, розміщує його чогось у книзі скарг та пропозицій (походу слово "флейм" занадто зарубіжне), на пропозицію забанити відповідає
а потім каже що "ми розібралися"))))) Я так розумію під "Ми" він мав на увазі "Ми, Олександр четвертий". Чим видавати такі шедевральні логічні виверти, краще вже копіпастити))))ПС. Хлопці, ви ображаєтеся, як маленькі діти. В мене й думки не було образити вас фразою "працюють з виразом глибокої печалі " і лише тепер зрозумів причину такої реакції. Ви не такі вже й важливі персони. І фраза "недавно довелося побачити як працює одне зі згаданих правил" стосується не вас, а рельного бізнесу. Ось бачете все вам пояснив, а якби хотів вас задіти, я б усього цього не розжовував.
Щодо моїх текстів в темі про кіно. Дуже шкода, що наш шановний Олександр не зміг себе примусити їх прочитати. Якщо тезисно - в першому моєму дописі кінєматограф згадується два рази, в другому більше десятка. А от ОП теми (черговий копіпаст) цілком присвячений театральній кар'єрі О. Калягіна, в ньому навіть слова "кіно" та "фільм" не згадуються ні разу. Так що хай топікпастер зі свого ока колоду вийме, а потім вже шукає щось в інших.
А якщо чесно, з мого боку був не стільки тролінг, скільки стьоб. Якщо на форумі за таке не банять, чому цим може займатись тільки пан Олександр?))))))))))
- Oleksandr
- Автор теми
- Елітний учасник
Щоб ми тут не писали воно буде написано під вивіскою "забанити Олександра". Схоже, що це чергова "мєлкая пакость" маніпулятора Ярика. І про що з ними після усього цього розмовляти?
ПС. Некремлебот пише:
таке тут може робити лише Ос
Ярослав вкинув цю ідею, ми розібралися чому він це зробив. Некремлебот почав розкручувати цей конфлікт в темі про кіно. Тому розбрайтеся самі хто і що. Мені це не цікаво...
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Нда, запущено все трохи.....Олександр пише: Хлопці, ви хоча б мали сміливість признатися у створенні цієї теми, а то створили та ще й підписалися моїм імям. Це далеко не перша "мєлкая пакость" на якій я вас ловлю.....
Шановний, якби ви помічали тут хоч когось крім себе, то побачили б, що це не окремо створена тема, а перекинуті дописи з тем про чайові, проблеми форуму і т. д. Дякую, звичайно, за високу думку про наші з Одіном повноваження, але трошки мимо: таке тут може робити лише Ос.
Своє відношення та те що я мінсанув вам репутацію я не приховував. Так що не треба тут про мєлкіє пакості, на яких ви мене ловили, цього не було.
А що, відповідати на дописи (самі ж просили аргументувати поведінку), а не починати доколупуватись до чогось іншого без копіпасти ніяк?)))))
ЗІ: Ну так не розмовляйте з нами, убогими, ділов-то? Самі ж провокуєте розборки)))))
- Oleksandr
- Автор теми
- Елітний учасник
Ярик - це досить таки творча натура. Усі творчі люди вразливі інколи і беззахистні. Інтернет не клумба з квітами і тим, хто тут відкривається можуть безкарно плюнути в душу, або навіть змішати з болотом. Для цього потрібно мати імунітет. Цю істину Ярослав засвоїв давно і щоб не ускладнювати собі життя одів маску крутого хлопця (це захисна реакція людини і всі ми одіваємо маски, але інколи потрібно знімати їх). Саме ця невідповідність і необхідність підтримувати цей імідж є однією з причин таких конфліктів...
Думаю, що більшість з тих, хто його знає погодяться зі мною.
ПС. Коли звичайні люди одівають маски це не так вже й страшно. Біда коли маски не знімають політики...