Що чоловіку треба для щастя?
- gorobchik
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Все залежить від характеру, а не від статі... І, напевно, від віку цього чоловіка.gorobchik пише: Якою має бути жінка,сім"я,робота,щоб чоловік відчував себе щасливим,наскільки це можливо і чи є якась межа,коли чоловік заспокоюється і не прагне чогось більшого і кращого?
Для когось "прихожу домой, а тут жена щебечет, щебечет, щебечет" це екстаз, в когось другого це викликає істерику, він хоче побільше тиші. При чому обидва своїх жінок по-справжньому люблять.
ЗІ: Особисто мені для щастя потрібен спокій після роботи та шматок доброї їжі в холодильнику... Це якщо цинічно. Якщо серйозно - зараз не можу думати ні про що крім вступу до вишу старшої, і це не перб'є навіть п'ять постійно ублажаючих мене ідеальних жінок. Сильно підозрюю, що через десяток-другий років для повного щастя мені вистачить пляшки пива та гарної книги...
ЗІЗІ: А головне в любому віці: НІЯКОЇ РОБОТИ! Щоб оте все припадало просто так))))
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- gorobchik
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 156
- Подяка отримана: 56
Островський О.В. пише: Ой ну і питаннячко, боюсь форуму не вистачить для всіх роздумів на цю тему. Якщо узагальнити, то мабуть головне для чоловіка це реалізація своєго потенціалу, а зупиниться чоловік лише тоді коли усвідомить, що дійшов до межі своїх можливостей.
Отже,ніколи...
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Чудові поради ось ТУТ знайдете - перевірені сімями, які я особисто знаю, і в яких навіть були серйозні проблеми до того. Але помогло.gorobchik пише: Якою має бути жінка,сім"я,робота,щоб чоловік відчував себе щасливим,наскільки це можливо і чи є якась межа,коли чоловік заспокоюється і не прагне чогось більшого і кращого?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Dentist
- Адміністратор
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Ні звичайно. А Діма тобі ж написав Свідки Єгови, тобто ті, хто про цього Бога розповідають (свідчать). Як це робив Ісус Христос, якого якраз таки "свідком" у Біблії і названо. Як думаєш, скільки йому за подібну роботу "башляли"?Островський О.В. пише: Чувак, тобі там % від приведеного клієнта дають чи шо?
Ті ж посилання я привів лише як джерело корисних порад, які багато кому допомагають. Там немає ні слова про те, щр треба ставати якимось "клієнтом", чи кудись іти.
- S L
- Молодший учасник
- Дописи: 26
- Подяка отримана: 4
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
А взагалі... Як кажуть чи то лікарі, чи то гумористи: "Якщо ти прокидаєшся і тобі нічого не болить - ти помер". Так і тут: якщо ти розумієш що більше нічого не хочеш добиватись - становишся паразитом.