Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Приватна монополіяDj Os пише: Ярмарка марнославства))
Я же предлагал тебе свою кандидатуру. Или ты пару сисек ищешь, а не помошника?я досі шукаю асистента/помічника/учня - світлу голову напару з посидющою попою і ростущих на пів-метра вище рук.
Тоді не відповів, бо, чесно, не можу серйозно ставитись до пропозиції типу: "ніколи цим не займався, але думаю, що в мене вийде". Але чудеса іноді бувають.Staruy пише:
Я же предлагал тебе свою кандидатуру. Или ты пару сисек ищешь, а не помошника?я досі шукаю асистента/помічника/учня - світлу голову напару з посидющою попою і ростущих на пів-метра вище рук.
Смешная фраза.) Все мы чем то никогда не занимались до этого но начинали и у нас получалось. Или тут есть уникумы владеющие чем то прямо с рождения? Если я пишу, что не владею фотошопом то это не значит, что я пробовал - но мне не далось.)) Ты сказал, что готов обучить, тебе нужен помощник. Если бы ты сказал, что тебе нужен человек с какими то базовыми знаниями по предмету - я бы прошел мимо.бо, чесно, не можу серйозно ставитись до пропозиції типу: "ніколи цим не займався, але думаю, що в мене вийде"
іЯ же предлагал тебе свою кандидатуру. Или ты пару сисек ищешь, а не помошника?
То ти визначся, чи ти "прєдлагаєш свою кандидатуру помощніка" чи просто ради понтанутись тут?Погоди ты с тестовыми заданиями)) Я же честно предупредил что в ФШ ноль.
Это кто писал? Ты.Зате навчу працювати з ФШ на нормальному рівні.
Тоже ты.Про яслі групу я ніде не заявляв.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua