АКВАРІУМ
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
29 лип. 2008 14:35 #29393
від LuK
Сьогодні збулась моя давня мрія,придбала акваріум / .На 110 літрів.В придачу ще накупила компрессор,фільтр,нагрівач води,градусник,пісок та камінчики на дно.Пока приготувала воду,та почекаю пару днів,щоб відстоялась. Хто ще займається акваріумістикою-давайте ділитись досвідом.Бо я у цьому ділі ще новачок!!!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Immortal
- Платиновий учасник
- Ілонка
- Елітний учасник
29 лип. 2008 16:23 #29405
від Ілонка
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...
В мене колись була 3-літрова банка, і в ній жили дві рибки: червоненька і срібненька)Спочатку здохла одна.....через 2 дні інша.....
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...
- Immortal
- Платиновий учасник
- Ілонка
- Елітний учасник
29 лип. 2008 17:02 #29417
від Ілонка
- Nastynya
- Платиновий учасник
02 серп. 2008 15:35 #29714
від Nastynya
А <div class='quotetop'>(Nino @ 29.7.2008, 14:35) [snapback]46966[/snapback]</div>
І в мене в дитинстві був акваріум невеличкий, і рибок там було багато, але завжди не вистачало часу їх доглядати (не мені, бо я ше зовсім маленька була) тай ми закинуливсе це діло, а рибок по-моєму комусь віддали. Це дуже велика відповідальність!Сьогодні збулась моя давня мрія,придбала акваріум / .На 110 літрів.В придачу ще накупила компрессор,фільтр,нагрівач води,градусник,пісок та камінчики на дно.Пока приготувала воду,та почекаю пару днів,щоб відстоялась. Хто ще займається акваріумістикою-давайте ділитись досвідом.Бо я у цьому ділі ще новачок!!![/b]
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
02 серп. 2008 16:43 #29719
від LuK
Порадили один дуже корисний сайт для тих,хто має акваріум.Чи планує завести рибок.Вся необхідна інформація тут
aquaforum.kiev.ua/
- LuK
- Автор теми
- Адміністратор
21 серп. 2008 22:19 #30529
від LuK
- Dentist
- Адміністратор
Час відкриття сторінки: 0.152 секунд