- Дописи: 37
- Подяка отримана: 8
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Ну, перебільшувати не треба. По-перше, претензії щодо відсутності міста для проїзду та стоянок під час суботнього ринку треба висловлювати не водіям, а трошки в інші інстанції, котрі тут чіпати заборонено)))Кудряшка Сью пише: Ну так тут правила пішоходів легше написати, ніж дотримуватися своїх на дорозі. А що ж нічого не напишете, як водії ганяють по тротуарах під час "суботнього" ринку.Чи чому заставлені автомобілями всі тротуари по прилеглих вулицях до ринку?????? А щодо того, що водії стали чемнішими на дорозі, дуже сумнівнаюсь!!!!!
Сфотографуйте і надсилайте - badparking.in.ua/S пише: На пішоходному переході, як від Марії їхати і на виїзд з міста (біля роддому), якщо нагло не війдеш на дорогу, взагалі будеш переходити вулицю цілу годину.
Тротуар від Янтаря до Дуета (7 школа) дуже часто стоять на тротуарі машини, одного разу навіть автобуса втулили якраз на виході на пішохідний перехід.(на тротуарі)
Центральний ринок, нижній вихід, як в народі кажуть, там постійно забито пройти не можна, навіть на переході авто ставлять, не те, що за 10 метрів, той сами ринок, але зі сторони вулиці ГНС, стоянка в 2 ряди-норма.
На вулиці ходять не тільки старі бабушки, яким взагалі все пофіг, але й діти.
Ну, взагалі-то, водій не повинен зупинятися, якщо ти не вийшов на перехід, а просто стоїш на тротуарі коло нього. Так що, дійсно, якщо не ступити на дорогу можна і добу простояти... Блін, люди, та почитайте ж ви ті ПДР!S пише: На пішоходному переході, як від Марії їхати і на виїзд з міста (біля роддому), якщо нагло не війдеш на дорогу, взагалі будеш переходити вулицю цілу годину.
Я ж не кажу що ніхто ніколи не зупиняється на тротуарах. Я прошу показати мені де тротуари заставлені (с) машинами (ну не бачив я такого, не бачив).Тротуар від Янтаря до Дуета (7 школа) дуже часто стоять на тротуарі машини, одного разу навіть автобуса втулили якраз на виході на пішохідний перехід.(на тротуарі)
А це тут до чого? На тротуарах машин не ставлять ні там ні там, пройти там не можна через людей та торгові точки, а не автомобілі.Центральний ринок, нижній вихід, як в народі кажуть, там постійно забито пройти не можна, навіть на переході авто ставлять, не те, що за 10 метрів, той сами ринок, але зі сторони вулиці ГНС, стоянка в 2 ряди-норма.
Можу тільки повторити: Люди, почитайте ПДР! Зокрема п. 4.14 в:На вулиці ходять не тільки старі бабушки, яким взагалі все пофіг, але й діти.
Пішоходам забороняється:.....
допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину;
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua