Євро 2012
- shepot
- Новачок
- Дописи: 5
- Подяка отримана: 0
знімай. Евро 2012 вже точно пройде в Україні та Польщі. 3 дня тому виконком УЕФА повідомив, що питання перенесення чемпіонату до інших країн знято з понядку денного. читати повністю turnir.com.ua/futbol/euro_1012/jaunumi/2..._projdet_v_polse_i_u так шо залишилось якихось 3 рокиARTIST;28665 пише: <div class='quotetop'></div> Ні, я тоже хочу Євро в Україні, але якщо зняти рожеві окуляри...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- shepot
- Новачок
- Дописи: 5
- limpopo
- Новачок
- Дописи: 4
- Dentist
- Адміністратор
- DeepBlue
- Новачок
- Дописи: 18
Поки не буде узгоджено розміри відкатів для УЕФА, ніякого Евро в нас не буде. А виграє Німеччинаshepot;37192 пише: ваші думки, прогнози, очікування... Україна та Польща недоотримають від Євро-2012 ?100 млн - turnir.com.ua/futbol/euro_1012/ - з цього приводу теж
- Nastynya
- Автор теми
- Платиновий учасник
Прото ще Україна 100% буде проводити Євро 2012 відомо вже давно, недарма сам Платіні їздить до нас і дивиться на підготовку.:ad: А в Польщі ще не побудовано жодного повноцінного стадіону.:bk:DeepBlue;39565 пише: Поки не буде узгоджено розміри відкатів для УЕФА, ніякого Евро в нас не буде. А виграє Німеччина
- ШАХА
- Новачок
- Дописи: 10
Да стадіонів тут нема, дороги кращі як україньскі(з досвіду знаю:df:),готелі я думаю на такому самому рівні.Але за те в Україні гарніші дівчата:cu:, а і водка дешевша)4Х4 альбо війна!!!Nastynya;39579 пише: Прото ще Україна 100% буде проводити Євро 2012 відомо вже давно, недарма сам Платіні їздить до нас і дивиться на підготовку.:ad: А в Польщі ще не побудовано жодного повноцінного стадіону.:bk:
- ВаДян
- Учасник-експерт
Никто не бьёт сильнее чем сама жизнь! Но дело не в том как сильно ты бьёшь, а в том, насколько сильный удар ты можешь принять... Звук на полную...
- ШАХА
- Новачок
- Дописи: 10
- Nastynya
- Автор теми
- Платиновий учасник
:af:Гарні дівчата це головний козир України, на рахунок горілки не скажу))):ag:Сьогодні визначилися міста (Київ, Харків, Львів) які будуть приймати Євро):ad:ШАХА;39586 пише: Да стадіонів тут нема, дороги кращі як україньскі(з досвіду знаю:df:),готелі я думаю на такому самому рівні.Але за те в Україні гарніші дівчата:cu:, а і водка дешевша)4Х4 альбо війна!!!