Футбол

• Lego
  • Lego аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
15 лист. 2009 16:29 #44466 від Lego
Відповідь від Lego у темі Відповідь: Re: Відповідь: Футбол

Freeman;44463 пише: Может и сильно разговорился, но констатирую факты...

Субъективное мнение - это всего лишь мнение, НО не факт! Специально для этого есть такое понятие как ИМХО...Я бы очень удивился если бы ФАКТИЧЕСКИ Милевский бегал без мозгов)))

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
18 лист. 2009 18:21 - 19 лист. 2009 05:13 #44673 від Freeman

Lego;44466 пише: Субъективное мнение - это всего лишь мнение, НО не факт! Специально для этого есть такое понятие как ИМХО...Я бы очень удивился если бы ФАКТИЧЕСКИ Милевский бегал без мозгов)))

Ну что скажешь на счет матча приувеличивал?? а?
Добавлено в 18:08
Предыдущее сообщение было написано в 17:05
Ну вот приехали на конечную станцию. Уважаемый товарищ Lego, и что вы скажите? Мои слова были сарказмом? :bm: (нет чистой воды правдой:dm:):dm::dm:Национальная зБОРНАЯ Украина :bi: умеете проигрывать. :dm::dm:А ноги как были корявые так и остались. По поводу Михайличенка увы сомневаюсь что он будет дальше вести "уКРАИНСКУЮ дРУЖИНУ"IMXOoooO.....!

«Если человек хочет прийти к самому себе, его путь лежит через мир. » В. Франкл

• subzero
  • subzero аватар
  • Учасник-експерт
  • Учасник-експерт
Більше
18 лист. 2009 18:21 #44681 від subzero
Відповідь від subzero у темі Відповідь: Футбол
тошнотворні враження від гри - яка держава такий футбол...жаль лише вболівальників, яких як і все в нашій країні кинули - з цінами на білети, з відношенням до гр и, т.п., он в Донецьк греків навіть ніхто не приїхав підтримувати (і в перші грі майже 0 на трибунах)- а люди зіграли і виграли....

• ARTIST
  • ARTIST аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
18 лист. 2009 18:37 #44682 від ARTIST
Відповідь від ARTIST у темі Відповідь: Футбол
Да-а-а-а-а. футбол був ніякий(як завжди). Вроді начали гарно, але потім здулись( Дуже не сподобалась гра Тимощука((Шеву жалко, для нього це була дуже важлива гра.

• Dj Os
  • Dj Os аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
18 лист. 2009 20:07 #44689 від Dj Os
Відповідь від Dj Os у темі Відповідь: Футбол
Закономырний результат. За всіма факторами шло до такого результату. Воно і на краще. Давно пора було остудити гарячі голови
Додано о 21:07
Попереднє повідомлення було написане в 21:03
До речі гріє душу шо хоч кацапи продули)

• Lego
  • Lego аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
19 лист. 2009 05:25 - 19 лист. 2009 05:28 #44696 від Lego

Freeman;44673 пише: Ну что скажешь на счет матча приувеличивал?? а?

Добавлено в 18:08
Предыдущее сообщение было написано в 17:05
Ну вот приехали на конечную станцию. Уважаемый товарищ Lego, и что вы скажите? Мои слова были сарказмом? (нет чистой воды правдой:dm:):dm::dm:Национальная зБОРНАЯ Украина :bi: умеете проигрывать. А ноги как были корявые так и остались. По поводу Михайличенка увы сомневаюсь что он будет дальше вести "уКРАИНСКУЮ дРУЖИНУ"IMXOoooO.....!

Чувак, ты меня так спрашиваешь как-будто я лично был в составе сборной :ag: Или по-твоему я тренер сборной? Или может я должен был за них там побегать?:bj:Продули - так продули... Что с этого трагедию делать???Или жизнь на этом заканчивается?Надежда должна быть всегда!Если заранее убиваться по поводу того, что вот мы такие кривоногие и никогда ничего не выиграем, то напрашивается вопрос - Зачем ты Freeman вообще смотришь матчи с участием Украинской сборной? Болел бы вон за португальцев (кстати, я за них болею:af:) и не бросался бы фикалиями в сторону нашей сборной!!!Или может выдвинешь свою кандидатуру на пост тренера сборной? :ag: Наведешь там порядок! Да так как надо!:ag:Не хочешь?;-)P.S. Россияне вон тоже заблаговременно настроилась на то, что поедет на ЧМ... Даже форму уже новую одели по этому поводу... а толку?

• Nastynya
  • Nastynya аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
19 лист. 2009 12:49 #44734 від Nastynya
Відповідь від Nastynya у темі Відповідь: Футбол
Ну що можна сказати, звичайно дуже обідно шо наші програли, хоча вони старалися але якщо не фартить значить не фартить.Freeman думаю зараз не варто злодадствувати з цьогго приводу, таке часто буває коли від команди чекають перемоги а вона програє...це життя і воно на цьому чемпіонаті світу не зійшлося для нас! В нас є Євро-2012, до того часу думаю виберуть нового тренера, оновиться склад збірної, прийде молоде покоління ( а юнаки 19 років цього року стали чемпіонами Європи) тобто зміна є достойна! Греки звичайно молодці, але в другому таймі відверто зливали гру, грали тупо на відбій, утримували рахунок і це аж ніяк їх не красить..але як кажуть гра грою а результат на табло!Щодо Росії, то вона заслужено програла Словенії у вчорашньому матчі...щей два вилучення і на ЧМ їдуть Словенці. А якщо росіяни перемогли б, можу сказати з великою впевненістю що вони б нас опускали нижче плінтуса і скільки б бруду вилилося що і не снилося а так справедливість є....не ми але і не вони, це футбол...і іноді виграє не той хто вище у рейтинзі!

Говоріть так, щоб словам було тісно, а думкам просторо.
Вкладений файл:
Вкладений файл:

• Immortal
  • Immortal аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
19 лист. 2009 15:13 #44751 від Immortal
Відповідь від Immortal у темі Відповідь: Футбол
зато хоч на Эвро-2012 Україна має всі шанси зіграти в турнірі, якщо звичайно не прокакашкають можливість провести цей турнір у нас)))

Вкладений файл:

Не стоит ездить быстрей, чем летает твой ангел хранитель

• Nastynya
  • Nastynya аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
20 лист. 2009 06:31 #44814 від Nastynya
Відповідь від Nastynya у темі Відповідь: Футбол
ДУмаю шанс на проведення ми не втратимо, все ж таки скільки вже витрачено коштів і сил....І команді буде гріх погано грати при своїх трибунах!

Говоріть так, щоб словам було тісно, а думкам просторо.
Вкладений файл:
Вкладений файл:

Більше
20 лист. 2009 09:35 #44828 від Freeman
Відповідь від Freeman у темі Re: Відповідь: Футбол

Nastynya;44814 пише: ДУмаю шанс на проведення ми не втратимо, все ж таки скільки вже витрачено коштів і сил....І команді буде гріх погано грати при своїх трибунах!

Возможно но финал может унас не состоиться из-за того что "НСК Олимпийский" реконструируют уже год, а роботы не видно.

«Если человек хочет прийти к самому себе, его путь лежит через мир. » В. Франкл

Час відкриття сторінки: 0.098 секунд
0
репостів
0
репостів