лікувально-бухально-розважальний комплекс АТЛАНТ

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
07 жовт. 2016 23:40 #109034 від
Як можна використовувати таке приміщення не за призначенням ?

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
08 жовт. 2016 10:31 #109039 від
Да да цей заклад турбує жителів мікрорайону Шишукова 13 та Шишукова 7! В магазині - наливайці антисанітарія, смердить вчорашнім перегаром та ригатньою! Поряд магазину двері до лікаря, до якого їздять кортеджами з інших міст! збоку спорт зал! А туалет Де? Звісно ви всі здогадались де -підвал, підїзд, гаражі та контейнери навколо! Відвідувачі літом, навіть недалеко збудували халабуду ! Яка згоріла. Навіть пожарка виїжджала! На шо дивиться міська влада ? Чи власник даного закладу Сторожук все проплатив! В магазині обраховують продавці! А поряд майданчик ігровий діти! Невже всім всеодно! Продаж неякісного алкоголю-самогону! Хто за цим дивиться?І взагалі яке цільове призначення даної установи по адресі Шишукова 13?

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
08 жовт. 2016 17:08 #109047 від

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
11 жовт. 2016 16:30 #109078 від
Щановні жінки району "Шишукова", Ви можете облити брудом та позакривати хоч усі магазини міста ,але від цього Ваші чоловіки пити не перестануть. Проблема безробіття та пияцтва - це проблема не магазинів та їх власників, а суспільства.
Щодо спортзалу. Сторожук Я.П. якраз зберіг спортзаклад ще з 90 - х років і не віддав під комерційне використання. Так , тренажери старі, просто ,але чисто - відповідно і помірна абонплата. Працює три секції . Займається біля 50-ти дітей, в основному з малозабезпечених сімей, а утримувати такий заклад матеріально дуже не просто. Цього року вихованці даного закладу приймали участь в 13- ому чемпіонаті України з фунакоші- шотокан-карате , де зайняли призові місця. Про що було опубліковано в газетах нашого міста. Дякуємо Я.П.Сторожуку за виховання молоді та підтримку спорту в нашому місті.
Добра та злагоди в Ваших родинах ,дорогі шепетівчани!

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
11 жовт. 2016 16:46 #109079 від
Шановні жінки району "Шишукова", Ви можете облити брудом та позакривати хоч усі магазини міста ,але від цього Ваші чоловіки пити не перестануть. Проблема безробіття та пияцтва - це проблема не магазинів та їх власників, а суспільства.
Щодо спортзалу. Сторожук Я.П. якраз зберіг спортзаклад ще з 90 - х років і не віддав під комерційне використання. Так , тренажери старі, просто ,але чисто - відповідно і помірна абонплата. Працює три секції . Займається біля 50-ти дітей, в основному з малозабезпечених сімей, а утримувати такий заклад матеріально дуже не просто. Цього року вихованці даного закладу приймали участь в 13- ому чемпіонаті України з фунакоші- шотокан-карате , де зайняли призові місця. Про що було опубліковано в газетах нашого міста. Дякуємо Я.П.Сторожуку за виховання молоді та підтримку спорту в нашому місті.
Добра та злагоди в Ваших родинах, дорогі шепетівчани!

Більше
11 жовт. 2016 17:52 #109080 від user2016
Щановні жінки району "Шишукова", Ви можете облити брудом та позакривати хоч усі магазини міста ,але від цього Ваші чоловіки пити не перестануть. Проблема безробіття та пияцтва - це проблема не магазинів та їх власників, а суспільства.
Добра та злагоди в Ваших родинах ,дорогі шепетівчани!
Ці користувачі подякували: LuK

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
13 жовт. 2016 20:20 #109108 від
Матеріал чистої води заказуха.
А тепер по суті:
1. Наливайки - це така штука, що їх або треба закрити всі й одразу, або не можна й не чіпати. Ну не було би там наливайки, ходили б на 100 метрів в сторону, купували би напої там і розпивали свиняче пойло прямо в дворі як це було раніше.
2. Крім наливайки там є магазин, де жителі району можуть купити ввечері продукти без необхідності кудись пертись.
3. Туалет там теж є - він у спортзалі і всіх бажаючих туди пускаюсь. Якщо хтось щось там і обсцикає, то зазвичай самі п`яні мешканці вулиці Шешукова, яким просто впадло піднятись до себе додому в туалет - спостерігав це неодноразово.
4. Сам спортзал для Якова Опанасовича є скоріш за все збитковим, тому його важко звинувачувати у тому що частина приміщення використовується як магазин та приймальня мануального терапевта. Інші би вже давно створили там склад чи щось погірше.
Перш ніж когось критикувати - навчіться мислити об'єктивно.
P.S. Правильно будет Шешукова, а не Шишукова, хоча від автора на більше й не очікував.

• myron
  • myron аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
14 жовт. 2016 17:46 #109154 від myron
1. Наливайки - це така штука, що їх або треба закрити всі й одразу! Тим паче ту яка в мене в дворі!
2. А розпивають свиняче пойло купляне в АТЛАНТІ прямо в дворі перед АТЛАНТОМ як це було раніше як це є і тепер! Навіть халабуду збудували влітку яка благополучно згоріла неподалік закладу!
3. Крім наливайки там є магазин, де жителі району можуть купити ввечері продукти просрочені, зіпсовані, та ще обрахують якщо мені не вірите то препитайте жителів мікрорацйону!
4.Туалет там теж є - він у спортзалі і всіх бажаючих туди не пускаюсь! Так як в спортзалі лакея нема! А ходить туди відвідувачі спортзалу які платять гроші та лікар гомеопат! А його відвідувачі куди ходять ? Туди де все обсцикають!
5. Постійним клієнтам магазину-наливайки ключ від спортзалу ніхто не дасть щоб там не пообсцикали!!! Тому шановний Сторожук Я.П. не П-ди! Приведи своє хазяйство до належного стану!! Зроби з наливайки продуктовий магазин - нормальний з свіжими продуктами з чесними добросовісними продавцями, а не Су-ми які обраховують! А кабінках свого магазину зроби туалет для відвідувачів лікаря гомеопата!
6. Стосовно спортивних секцій та фізичного виховання молоді притензій нема! Коли цей заклад відкрився, там було багато дітей а зараз, рідко чути лише гуркіт залізяк в качалці! Бо напевне ціни космічні!
Стосовно назви вулиці опечатка!

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
14 жовт. 2016 21:05 #109159 від
Так, я 100% згоден з вищезгаданим!!!!!! Ще є один "елітний" ригалеттоклаб біля 4-ї школи - ілона. Там сцикунів набагато більше а нужду справляють перед вікнами кімнат та кухонь будинку №1 по бувшій вулиці Червоній. Саме гірше те що з вікон на це дивляться підростаюче покоління, і вони бачуче це будуть думати що так и треба справляти нужду, перед вікнами та людьми!!!!!!! Ще гірше що неподалік 4-та ШКОЛА та бігає чимало діток!!!
З боку данного "магазину" прибудована клітка, де й після закриття ригалетти продовжує сидіти "ІНТЕЛИГЕНЦІЯ" нашого культурного міста та нерідко горланять пісні репертуар яких вже напевно на пам"ять знають мешканці будинку №1. Влада закриває очі, на цей бардак, або її взагалі не має!!!!!!
Мало того що громадянин Яша перекопав стежку яка була асфальтована для прокладання чудо туалета в магазин. Пообіцявши неодноразово мешканцям прилеглогобудинку після вкладання труби заасфатовати. Авжеж хер там, тепер особливо після дождя там люди скачуть як Сергій Бубка тільки без шеста. І це ще не все, Забилась в його забігайлівці каналізація - почистили вони її а люк забули закрити. Наскільки я знаю йому про це повідомляли (Яші) на що він відхрестився що це водоканалу проблеми. Водоканал перевів стрілки на Яшу!!
Ось така історія! А страдають ЛЮДИ
Просто цікаво в власника закладу напевно є діти та й внуки, Хотівби він щоб його чада бачили дітородні органи пяних чоловіків, (які в принципі робили це в туалеті якщоб він був)
Жах "люди" думають про своє збагачення плюючи на все та всіх!!

Дякую людині яка підняла це питання,хоч на нашому сайті міста!!!

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
14 жовт. 2016 21:17 #109160 від
Так, я 100% згоден з вищезгаданим!!!!!! Ще є один "елітний" ригалеттоклаб біля 4-ї школи - ілона. Там сцикунів набагато більше а нужду справляють перед вікнами кімнат та кухонь будинку №1 по бувшій вулиці Червоній. Саме гірше те що з вікон на це дивляться підростаюче покоління, і вони бачуче це будуть думати що так и треба справляти нужду, перед вікнами та людьми!!!!!!! Ще гірше що неподалік 4-та ШКОЛА та бігає чимало діток!!!
З боку данного "магазину" прибудована клітка, де й після закриття ригалетти продовжує сидіти "ІНТЕЛИГЕНЦІЯ" нашого культурного міста та нерідко горланять пісні репертуар яких вже напевно на пам"ять знають мешканці будинку №1. Влада закриває очі, на цей бардак, або її взагалі не має!!!!!!
Мало того що громадянин Яша перекопав стежку яка була асфальтована для прокладання чудо туалета в магазин. Пообіцявши неодноразово мешканцям прилеглогобудинку після вкладання труби заасфатовати. Авжеж хер там, тепер особливо після дождя там люди скачуть як Сергій Бубка тільки без шеста. І це ще не все, Забилась в його забігайлівці каналізація - почистили вони її а люк забули закрити. Наскільки я знаю йому про це повідомляли (Яші) на що він відхрестився що це водоканалу проблеми. Водоканал перевів стрілки на Яшу!!
Ось така історія! А страдають ЛЮДИ
Просто цікаво в власника закладу напевно є діти та й внуки, Хотівби він щоб його чада бачили дітородні органи пяних чоловіків, (які в принципі робили це в туалеті якщоб він був)
Жах "люди" думають про своє збагачення плюючи на все та всіх!!

Дякую людині яка підняла це питання,хоч на нашому сайті міста!!!

Час відкриття сторінки: 0.123 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів