лікувально-бухально-розважальний комплекс АТЛАНТ

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
16 жовт. 2016 00:43 #109189 від
Захисник Сторожука який вказував на те, що алкозалежні люди йтимуть в іншу ригаловку за 100м. хай не дуже там виступає. В вищевказаного бізнесмена в радіусі 1000м, 3 ригаловки: Янтар, Ілона, Атлант! Бермудський трикутник! Є ще заклади такого типу але там тихо ще туалет в наявності - навіть для всіх клієнтів та влюбому стані! Шо Ви хочете йому з 8 го дома невидно!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
21 жовт. 2016 23:02 #109253 від
Невже дочекалися за пів року пан Сторожук змінив вивіску в магазині ІЛОНА та закрив люк каналізації но це ще не все! А далі боротьба за клієнтів! Навіть свіжої вивіски цьому ригалету мало! За кілометр майоріє реклама пива Чернігівське те саме і по Шешукова 13! Ну який мешканець будинку ввечері туди піде за продуктами? Та краще за 2 квартали. Якщо б пан Сторожук відповідав за свої слова а не турбувався за свій гаманець, мешканці багатоповерхових будинків згадували його та його рідню менше проходячи по довгообіцяній асвальтованій доріжці поколіна в багнюці.Шановний Яків Афанасійович заберіть клітку там в темну пору доби збираються звірі які заважають людям та пристають до перехожих!

• myron
  • myron аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
22 жовт. 2016 07:55 #109262 від myron
А я взагалі пропоную поставити пісюари 2 штуки в клетці. Чи з клетки хай нужник зробить! Скоро і тут буде приймати якийсь Гомеопат це питання тільки часу! От цікава думка напрошується а що спільного між магазином, приймальньою лікаря, спортзалом? Туалет . Не зря цю тему підняли тому як в всіх цих установах повинен бути свій окремий горшок! Я не хотів би щоб в спортзалі де займається моя дитина був проходний двір з відвідувачів гомеопата та алкашів районних! Тому шановний ЯША діли кабінку свого ригалета на дві половини та роби ТУАЛЕТ один для лікаря інший для ригаловки! Поки ще твої магазини так називаються! Ше мабуть торгуєш без ліцензій! Ну те вияснити дуже просто! В нас все прозоро! Займайся все в твоїх руках !!!!!!

Більше
22 жовт. 2016 19:49 #109268 від lyudmyla
ЦІНИ НЕ КОСМІЧНІ А ДОСТУПНІ. ДОРЕЧІ ТАМ ТАКОЖ ПРОВОДИТЬСЯ ФІТНЕС = АЕРОБІКА ДЛЯ ДОРОСЛИХ. І ЗАЙМАТИСЬ ТРИ РАЗИ НА ТИЖДЕНЬ НА 19:00 10 ГРН. ЗАНЯТТЯ. ДУЖЕ КЛАСНИЙ ФІТНЕС ТРЕНЕР.І ВЗАГАЛІ ТАКИЙ СПОРТ ЗАЛ ПОТРІБНО УТРИМУВАТИ, ПОТРІБНІ ФІНАНСИ. І ДОБРЕ ЩО ТАМ Є ТАКИЙ СПОРТ ЗАЛ. МОЛОДЬ ЗАЙМАЄТЬСЯ І ДОРОСЛІ ВЕДУТЬ ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ. А НАШИМ ЛЮДЯМ ДЕ НЕ РОБИ ДОБРО , НЕ ПНИСЬ ЗАВЖДИ ЗНАЙДУТЬСЯ НЕ ДОВОЛЬНІ ЛЮДИ.

• myron
  • myron аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
25 жовт. 2016 21:11 #109294 від myron
Шановна Людмила ніхто проти діяльності спортзалу не виступає! А виступають проти псевдо магазину та відсутності туалету для його відвідувачів крім спортзалу! Як ригалет перетвориться в звичайний продуктовий магазин запитання пропадуть самі собою! Зараз в 19,00 темніє а нетверезих чоловіків там хватає. Дивіться щоб фітнесом не прийшлося займатися по дорозі додому. Вам особисто цього не бажаю! Шановний Сторожук Я.П. приведи свій заклад до належного стану!!!

• myron
  • myron аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
26 жовт. 2016 20:03 #109316 від myron
І ще одне Шановна Людмила це Ви напевно тренер з фітнесу свіжо прийнятий! Так як об'яви з'явилися недавно ! Давайте по суті не потріно бігти поперед потягу! Коли наберете людей тоді й будете хвалить як там все чудово! Хоча антиреклама теж реклама! Спорт, здоровий спосіб життя - це добре! Ригалети, лікарі без туалету це погано. Творчої Вам нанаги в Ваших починаннях!

Більше
27 жовт. 2016 21:29 #109335 від lyudmyla
Я не тренер. І вам наснаги

•  аватар
  • Відвідувач
  • Відвідувач
25 лист. 2016 16:03 #109720 від
Бухтіть бухтіть а наглий Яша продовжує щитати гроші та навіть в вус не дує про покращення роботи своїх РИГАЛЕТІВ! Змінив вивіску в ригаловці біля танку, магазин носивший назву вчесть його дочки ІЛОНА перейменовано в Червоний! Соромно називати ригаловку іменем доці! Нормальний продуктовий магазин назву не міняв. А так шкребе батьківську душу - ригалет в честь дочки! Давай власник мережі ригалетів роби щось ! Закликаю жителів будинків Шишукова 13, 7, 5, 3, Червона-1, Району 7 школи ваш спокій в ваших дворах 100% залежить від кількості коментарів на цій сторінці. Можливо крім збагачення власник цих ригалетів попіклується і про ВАШ спокій ! Перетворивши свої ригаловки на продуктові магазини з охайними вітринами, свіжими продуктами!

• wentel
  • wentel аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
27 лист. 2016 15:17 #109748 від wentel
Я проти діяльності цього непорядного бізнесмена проживаю поруч з мега клубом алкашів Атлантом! Хочу зазначити що там таки наливають і самогон з під прилавка і товари там не першої свіжості! Ажиотаж в його магазині лише в тих хто на хрестик пишеться ! Порядні люди туди не ходять! А йдуть в нормальні магазини.

• Іван
  • Іван аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
10 січ. 2017 18:42 #110499 від Іван

lyudmyla пише: ЦІНИ НЕ КОСМІЧНІ А ДОСТУПНІ. ДОРЕЧІ ТАМ ТАКОЖ ПРОВОДИТЬСЯ ФІТНЕС = АЕРОБІКА ДЛЯ ДОРОСЛИХ. І ЗАЙМАТИСЬ ТРИ РАЗИ НА ТИЖДЕНЬ НА 19:00 10 ГРН. ЗАНЯТТЯ. ДУЖЕ КЛАСНИЙ ФІТНЕС ТРЕНЕР.І ВЗАГАЛІ ТАКИЙ СПОРТ ЗАЛ ПОТРІБНО УТРИМУВАТИ, ПОТРІБНІ ФІНАНСИ. І ДОБРЕ ЩО ТАМ Є ТАКИЙ СПОРТ ЗАЛ. МОЛОДЬ ЗАЙМАЄТЬСЯ І ДОРОСЛІ ВЕДУТЬ ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ. А НАШИМ ЛЮДЯМ ДЕ НЕ РОБИ ДОБРО , НЕ ПНИСЬ ЗАВЖДИ ЗНАЙДУТЬСЯ НЕ ДОВОЛЬНІ ЛЮДИ.

Щось я перший раз почув за цей клуб

Час відкриття сторінки: 0.073 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів