FuseСкажите, стоимость анлима будет зависить от колличества заявок? Не получиться так, что люди подадут заявки, а вдруг потом откажуться, прийдёться менять тариф?От количества заявок будет зависеть только скорость подключения того или иного дома к сети. От кого больше заявот - тот подключаеться первым.Хотя мы не строим сеть за деньги при подключении. Мы будем в любом случае подключать все дома, где есть хотя-бы один клиент.Стоимость анлима я даже сам пока не утвердил.
Якщо тарифи будуть такі, як у Нетішині, переходити з ADSL Укртелекому сенсу немає. На безлімітних тарифах виходить так само (з урахуванням абонентської плати 25 грн. в міс). До того ж в Укртелекомі при підключенні дінамічні IP.http://ilink.com.ua/index.php?do=static&page=tarifФірма, я так зрозумів, нетішинська. Самопально зроблений сайт на безплатному двіжку багато чого говорить. Імхо, проект в Шепетівці чекає доля Уарнету та Релкому. Локальна мережа мене не цікавить - нехай дітки в контру бавляться самі.Подібний коментар від аноніма про можливо єдиного реального конкурента Укртелекому також багато про шо говорить...
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua