Четвер, 23 липня 2009
  539 Replies
  49.5K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Здається у нас буде міська мережа,така як у Нетішині.Тільки що повісили оголошення у мене на будинку. до речі,на нетішинськомі форумі постійно спілкується тьма людей.Правда вік форумчан підлітковий в основному... Пакет Швидкість Абонплата за місяць, грн Unlim 256/128 40,00Unlim 512/256 60,00Unlim 1024/512 80,00Unlim 2048/1024 135,00Оплата локальної мережі 15,00Локальна мережа без доступу інтренет 35 грн/місТарифи з передплаченим трафікомМініЛінк 15,00 грн.До послуги входить переплачений трафік 450 Мбайт. З 02.00 до 8.00 трафік рахується за коефіцієнтом 0.1. Швидкість доступу до мережі Інтернет до 2 Мбіт.сек. Вартість перевищення передплаченого трафіку 0,08 /Мбайт ЩомісячноСтандарт 30,00 грн.До послуги входить переплачений трафік 900 Мбайт. З 01.00 до 8.00 трафік рахується за коефіцієнтом 0.1. Швидкість доступу до мережі Інтернет до 4 Мбіт.сек. Вартість перевищення передплаченого трафіку 0,07гр/Мбайт ЩомісячноМаксиЛінк 45,00 грн.До послуги входить переплачений трафік 1500 Мбайт. З 24.00 до 8.00 трафік рахується за коефіцієнтом 0.1. Швидкість доступу до мережі Інтернет до 5 Мбіт.сек. Вартість перевищення передплаченого трафіку 0,06 /Мбайт ЩомісячноVIP 65,00 грн.До послуги входить переплачений трафік 2500 Мбайт. З 23.00 до 9.00 трафік рахується за коефіцієнтом 0.1. Швидкість доступу до мережі Інтернет до 6 Мбіт.сек. Вартість перевищення передплаченого трафіку 0,05/Мбайт ЩомісячноОплата за локальну мережу 15,00 грн.---------- Додано о 12:02 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 11:58 ----------Коєфф 0.1 означает что ночью в указанное время цена в 10 раз меньше.
П'ятниця, 14 серпня 2009, 20:06
·
0
Votes
Undo
Я думаю все таки BonoU2 скільки б не захищати Укртелеком він приречений !!! і це факт як ми бачимо по м.Нетішину Інтерлінк реально кращий і переваг у нього також більше !!! а ці заявки "ігри для тупорилих підлітків" це грубість !!! кожний з мережі має свою користь !!! і для когось це ігри ,а для когось фільми,музика та книги ... а ще може бути як ти кажеш "тупорилий КОНТАКТ І ОДНОКЛАСНИКИ" в свою чергу відвідувачі цих сайтів маю не кращий діагноз ніж геймери... і вони там не граються а сидять годинами!!!
П'ятниця, 14 серпня 2009, 15:12
·
0
Votes
Undo
Мене не уважно слухають мабуть. Повторююсь ще - абонплата в Шепетівці буде меншою!
П'ятниця, 14 серпня 2009, 01:26
·
0
Votes
Undo
правильно адмін, в сумі 105грн.(поки),це з локалкою, а локалка як я вже писав для кого...та не Anykey, просто так дешевше виходить(вони зараз підключають без проблем),платимо в рази меньше+локалка між сусідами,а кому більше треба хай підключаються,поживемо і побачимо 100%,хто знаможе і всі перейдем туди...[SIZE=1]---------- Додано о 01:24 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 01:22 ----------[/SIZE]знаю шо протиправне,але хто їм доктор...[SIZE=1]---------- Додано о 01:26 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 01:24 ----------[/SIZE]в інтерлінк нажаль такого "протиправства" не зробиш, просто нас всюди не___ують то трохи і їх треба пон___бувати!
Четвер, 13 серпня 2009, 23:17
·
0
Votes
Undo
1.Правильно, хто качає з торенна а другий потом з нього стягує, локалка то робить...не вїхав?,той самий,той!а прикинь в людей є 8мб на 8-х і скільки вони платять - 30грн.!2.по барабану? ну ну розривай договір(до речі договір розривається в той же ш день,віразу видно не в курсі)будеш перший плюватись при зміні погоді!3.ця локалка тільки для дурних підлітків - ось основна маса придурків які до них підуть.Сервери?ну тільки одне фільми з них можна буде брати, ше ігри(знов для підлітків тупорилих!), а музику і т.д. сумніваюсь що вони шось цікаве і різноманітне нададуть всім, знов ті самі Білани-баклани і сіліконові сіськи:ag:,як це вже надоїло,"серваки",як звучить,яке модне слово...4.ціни найголовніше,якшо буде безліміт 1мб дешевше 80 ше можна задуматись...
1. Те, шо вас двоє, троє.... восьмеро висить на одному договорі УТ , говорить лише про те, що в Укртелекома банально не вистачає портів для всіх бажаючих. Була б можливість - кожен би підключився окремо. До речі, таке підключення ще й протиправне. Читай уважно договір, п.3.2.9.2,3,4 - ділимо шкуру невбитого ведмедя. Поживемо - побачимо.
Четвер, 13 серпня 2009, 22:55
·
0
Votes
Undo
Безліміт на укртелекому на мегабіт 100 грн, в інтерлінку 80 грн. Потрібно ще дешевше? Не розумію. До речі велика вірогідність що абонплата за мережу буде не 25 грн як в Нетішині а дещо дешевше
Четвер, 13 серпня 2009, 22:45
·
0
Votes
Undo
Трохи не так. 1мб ОГО на 2-х через світч це не той самий 1мб за 50 грн. Це в кращому випадку 2 по 512. Це якшо шейпер є, і по уму настроєний. А якшо один качає шось з торрентів, то другий курить бамбук. За 50 гривень. І ще. Гроза оптоволокну по-барабану. Знову ж таки, якшо все по-уму зроблено.А питання про ціни дуже цікаве... Я от зараз вже думаю, розривати договір з УТ чи ні? Бо там попередити за два місяці потрібно...
1.Правильно, хто качає з торенна а другий потом з нього стягує, локалка то робить...не вїхав?,той самий,той!а прикинь в людей є 8мб на 8-х і скільки вони платять - 30грн.!2.по барабану? ну ну розривай договір(до речі договір розривається в той же ш день,віразу видно не в курсі)будеш перший плюватись при зміні погоді!3.ця локалка тільки для дурних підлітків - ось основна маса придурків які до них підуть.Сервери?ну тільки одне фільми з них можна буде брати, ше ігри(знов для підлітків тупорилих!), а музику і т.д. сумніваюсь що вони шось цікаве і різноманітне нададуть всім, знов ті самі Білани-баклани і сіліконові сіськи:ag:,як це вже надоїло,"серваки",як звучить,яке модне слово...4.ціни найголовніше,якшо буде безліміт 1мб дешевше 80 ше можна задуматись...
Четвер, 13 серпня 2009, 14:38
·
0
Votes
Undo
Чекаємо коментаря Fuse, гадаю після нього багато хто захоче змінити укртелеком))
Четвер, 13 серпня 2009, 13:37
·
0
Votes
Undo
це все бла бля, Fuse все стане ясно коли будуть тарифи, якшо 1мб буде дорожче 80грн. ніхто до Вас не піде, хіба шо новы користувачі. Локалка?та в ній тільки підлідки дурні сидять якім робити нема чого от вони і грають в ці тупорилі ігри. А людям потрібно НЕТ!!! От ми з друзякою (таких багато в Шепетівці,сам знаю) ділимо 1мб ОГО на 2-х через світч,і шо,дуже класно! так шо нам обходиться той самий 1мб за 50 грн.,але це так, головне шо ваше оптоволокно постоянно вирубає при грозі і поганій погоді,бачив я як вони працюють...Кому треба нет люди реально протуплять але кожному самом вирішувати. Саме головне питання, повторюю - ЦІНИ!!! Fuse коли вони будуть?
Трохи не так. 1мб ОГО на 2-х через світч це не той самий 1мб за 50 грн. Це в кращому випадку 2 по 512. Це якшо шейпер є, і по уму настроєний. А якшо один качає шось з торрентів, то другий курить бамбук. За 50 гривень. І ще. Гроза оптоволокну по-барабану. Знову ж таки, якшо все по-уму зроблено.А питання про ціни дуже цікаве... Я от зараз вже думаю, розривати договір з УТ чи ні? Бо там попередити за два місяці потрібно...
Четвер, 13 серпня 2009, 12:43
·
0
Votes
Undo
Ну про ціни я не в праві розповідати нехай це Fuse зробить. Але скажу що ваш же мегабіт з абонплатою і всіма витратами буде коштувати дешевше ніж в Укртелекому. (Дешевше ніж в Нетішині хто не зрозумів) .
Четвер, 13 серпня 2009, 01:35
·
0
Votes
Undo
це все бла бля, Fuse все стане ясно коли будуть тарифи, якшо 1мб буде дорожче 80грн. ніхто до Вас не піде, хіба шо новы користувачі. Локалка?та в ній тільки підлідки дурні сидять якім робити нема чого от вони і грають в ці тупорилі ігри. А людям потрібно НЕТ!!! От ми з друзякою (таких багато в Шепетівці,сам знаю) ділимо 1мб ОГО на 2-х через світч,і шо,дуже класно! так шо нам обходиться той самий 1мб за 50 грн.,але це так, головне шо ваше оптоволокно постоянно вирубає при грозі і поганій погоді,бачив я як вони працюють...Кому треба нет люди реально протуплять але кожному самом вирішувати. Саме головне питання, повторюю - ЦІНИ!!! Fuse коли вони будуть?
Неділя, 09 серпня 2009, 23:44
·
0
Votes
Undo
Хм...гадаю ця вулиця все ж таки залишиться без мережі, адже потрібно буде тянти мережу до вас через всю залізницю, що є напрочуд невигідно
Неділя, 09 серпня 2009, 22:53
·
0
Votes
Undo
evgenzekaэтот кто-то имеет ник на форуме fuse.я действительно не сильно знаю ваш город.по существу могу сказать что можем рассмотреть вопрос подробнее имея достаточное количество заявок из указанного выше района.
Неділя, 09 серпня 2009, 16:02
·
0
Votes
Undo
Тут наверное кто-то не знает Шепетовку, ул. Горького находиться за железной дорогой, начало т.н. р-йона Шанхай, это не 1-ая привокзальная улица.:bj:
П'ятниця, 07 серпня 2009, 12:57
·
0
Votes
Undo
Який потрiбно модем?Модем не нужен. Только сетевая карта в компе.светит ли интерлинк когда-нибудь в 2-х этажных домах по Горького.Светит в середине сентября.Там в 5-ти этажках напротив уже есть наша оптика (через дорогу)сказали что в проекте wifi, но в этом случае про скоростную сетку советую забыть...Да, у кого будет wifi скоростной сети не будет.
П'ятниця, 07 серпня 2009, 11:23
·
0
Votes
Undo
Головне подавайте заявки, чим більше буде заявок тим швидше буде у вас мережа
П'ятниця, 07 серпня 2009, 11:21
·
0
Votes
Undo
Круто , Шанхай будет покрыт Вайфай , если еще кто до того времени доживет .
П'ятниця, 07 серпня 2009, 11:05
·
0
Votes
Undo
Поки Фюз відсутній дозвольте спробую я відповісти на ваші питання. Мережа буде у всіх будинках у яких 2 і більше поверхи без виключення!!! Якщо у вас приватний будинок і поряд знаходится мережа вам її предоставлять більш за все по вай фаю. Так що надалі на бачу сенсу кожному питати чи буде мережа саме у вас. Користуючись реченнями вище ви самі можете собі дати відповідь.
П'ятниця, 07 серпня 2009, 03:17
·
0
Votes
Undo
Fuse: Вопрос частный сектор район 5-й школы в Вашем проекте есть? от Карла Маркса в принципе недалеко и во сколько ето может вписаться?
Середа, 05 серпня 2009, 23:11
·
0
Votes
Undo
Да, а такой вопрос, светит ли интерлинк когда-нибудь в 2-х этажных домах по Горького. Как известно, наша улица находится за железной дорогой. Но дома то 2-хэтажные? Если газ довели, то инет довести гораздо проще.:ad:
сказали что в проекте wifi, но в этом случае про скоростную сетку советую забыть...
Середа, 05 серпня 2009, 21:50
·
0
Votes
Undo
Да, а такой вопрос, светит ли интерлинк когда-нибудь в 2-х этажных домах по Горького. Как известно, наша улица находится за железной дорогой. Но дома то 2-хэтажные? Если газ довели, то инет довести гораздо проще.:ad:
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів