1.Правильно, хто качає з торенна а другий потом з нього стягує, локалка то робить...не вїхав?,той самий,той!а прикинь в людей є 8мб на 8-х і скільки вони платять - 30грн.!2.по барабану? ну ну розривай договір(до речі договір розривається в той же ш день,віразу видно не в курсі)будеш перший плюватись при зміні погоді!3.ця локалка тільки для дурних підлітків - ось основна маса придурків які до них підуть.Сервери?ну тільки одне фільми з них можна буде брати, ше ігри(знов для підлітків тупорилих!), а музику і т.д. сумніваюсь що вони шось цікаве і різноманітне нададуть всім, знов ті самі Білани-баклани і сіліконові сіськи:ag:,як це вже надоїло,"серваки",як звучить,яке модне слово...4.ціни найголовніше,якшо буде безліміт 1мб дешевше 80 ше можна задуматись...1. Те, шо вас двоє, троє.... восьмеро висить на одному договорі УТ , говорить лише про те, що в Укртелекома банально не вистачає портів для всіх бажаючих. Була б можливість - кожен би підключився окремо. До речі, таке підключення ще й протиправне. Читай уважно договір, п.3.2.9.2,3,4 - ділимо шкуру невбитого ведмедя. Поживемо - побачимо.
Трохи не так. 1мб ОГО на 2-х через світч це не той самий 1мб за 50 грн. Це в кращому випадку 2 по 512. Це якшо шейпер є, і по уму настроєний. А якшо один качає шось з торрентів, то другий курить бамбук. За 50 гривень. І ще. Гроза оптоволокну по-барабану. Знову ж таки, якшо все по-уму зроблено.А питання про ціни дуже цікаве... Я от зараз вже думаю, розривати договір з УТ чи ні? Бо там попередити за два місяці потрібно...1.Правильно, хто качає з торенна а другий потом з нього стягує, локалка то робить...не вїхав?,той самий,той!а прикинь в людей є 8мб на 8-х і скільки вони платять - 30грн.!2.по барабану? ну ну розривай договір(до речі договір розривається в той же ш день,віразу видно не в курсі)будеш перший плюватись при зміні погоді!3.ця локалка тільки для дурних підлітків - ось основна маса придурків які до них підуть.Сервери?ну тільки одне фільми з них можна буде брати, ше ігри(знов для підлітків тупорилих!), а музику і т.д. сумніваюсь що вони шось цікаве і різноманітне нададуть всім, знов ті самі Білани-баклани і сіліконові сіськи:ag:,як це вже надоїло,"серваки",як звучить,яке модне слово...4.ціни найголовніше,якшо буде безліміт 1мб дешевше 80 ше можна задуматись...
це все бла бля, Fuse все стане ясно коли будуть тарифи, якшо 1мб буде дорожче 80грн. ніхто до Вас не піде, хіба шо новы користувачі. Локалка?та в ній тільки підлідки дурні сидять якім робити нема чого от вони і грають в ці тупорилі ігри. А людям потрібно НЕТ!!! От ми з друзякою (таких багато в Шепетівці,сам знаю) ділимо 1мб ОГО на 2-х через світч,і шо,дуже класно! так шо нам обходиться той самий 1мб за 50 грн.,але це так, головне шо ваше оптоволокно постоянно вирубає при грозі і поганій погоді,бачив я як вони працюють...Кому треба нет люди реально протуплять але кожному самом вирішувати. Саме головне питання, повторюю - ЦІНИ!!! Fuse коли вони будуть?Трохи не так. 1мб ОГО на 2-х через світч це не той самий 1мб за 50 грн. Це в кращому випадку 2 по 512. Це якшо шейпер є, і по уму настроєний. А якшо один качає шось з торрентів, то другий курить бамбук. За 50 гривень. І ще. Гроза оптоволокну по-барабану. Знову ж таки, якшо все по-уму зроблено.А питання про ціни дуже цікаве... Я от зараз вже думаю, розривати договір з УТ чи ні? Бо там попередити за два місяці потрібно...
Да, а такой вопрос, светит ли интерлинк когда-нибудь в 2-х этажных домах по Горького. Как известно, наша улица находится за железной дорогой. Но дома то 2-хэтажные? Если газ довели, то инет довести гораздо проще.:ad:сказали что в проекте wifi, но в этом случае про скоростную сетку советую забыть...
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua