Зараз вам дозвіл ніхтотне дасть, бо система наповнена водою. Чекайте закінчення " опалювального сезону".
Це зрозуміло.
Мені дозвіл давала міськрада на основі рішення , але тоді почав вже укоренятись в нашому місті енергоінвест, якийсь там заступник тодішнього алєксандрова втирав мені , що вони не можуть підписати мені дозвіл на відключення від їхнього опалення , мабуть на лапу хотів, після суперечки з ним я попросив в нього номерок керівника їхнього, але він сам вирішив подзвонити .
Так мені підписали дозвіл на автономне в цих злодюг.
Під час процедури відключень нікому нічоготне носив і не збирався. Якось привчений так.
Зараз же не дають так просто дозволів прикриваючись законом, от і хочу зрозуміти хто може таке провернути.
Просто так як вони гріють це просто жесть, в середньому я платив минулого року по 1.5к грн в місяць. По моїм розрахункам за ці самі гроші можна поставити приблизно три керамічних обігрівача по 500 ват кожен. І гріти вони будуть весь час. Якщо закласти сюди те що їх можна регулявати і тим самим зменшувати час їх роботи вийде ще дешевше.
До прикладу, поки не було опалення я включав один такий обігрівач, від додавав приблизно 4 градуси до температури в квартирі. Квартира добре утепленна, і це було біля 21-22 градусів, площа біля 40кв м. Після того як включили опалення температура піднялась ще УВАГА... на 1-2 градуси. І за таке тепло я викладу енергоінвесту не менше тисячі гривень в місяць. Батареї ледь теплі. І для того щоб було більш-менш тепло мені треба буде викладати ще пару сотень додаткових гривень на електрику.
До слова, минулої зими температура не піднімалась вище 19 градусів.
Економія і зручність індивідуального опалення думаю буде ще вища.
Тепер питання, нах*я мені це все треба? Можливо хтось зможе з весни допомогти з вирішенням цього питання?
Так прийняли нарешті закон, якщо більше половини жителів за індивідуалку, то відключишся без проблем
Зараз вам дозвіл ніхтотне дасть, бо система наповнена водою. Чекайте закінчення " опалювального сезону".
Мені дозвіл давала міськрада на основі рішення , але тоді почав вже укоренятись в нашому місті енергоінвест, якийсь там заступник тодішнього алєксандрова втирав мені , що вони не можуть підписати мені дозвіл на відключення від їхнього опалення , мабуть на лапу хотів, після суперечки з ним я попросив в нього номерок керівника їхнього, але він сам вирішив подзвонити .
Так мені підписали дозвіл на автономне в цих злодюг.
Під час процедури відключень нікому нічоготне носив і не збирався. Якось привчений так.
https://ngp-ua.info/2017/11/34606
Щось я не зрозуміла, що це означає? Опалювання припинять чи ні?
Ні, не "погорячілся", вся Сміла зараз без газу!
Це жесть, відключили все місто від газу..ты неверное погорячился?
Це жесть, відключили все місто від газу.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua