Вівторок, 11 січня 2011
  115 Replies
  2.4K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Відомий в широких колах пан Мавроді збирається спорудити нову фінансову піраміду і обіцяє учасникам дохід до 30% на місяць. Причому цього разу квитки, які він пропонує в нього купувати, будуть віртуальними. А от гроші людям пропонується вкладати цілком реальні. Свій черговий проект Мавроді назвав МММ-2011 - розшифровує на цей раз - "Мы Можем Многое"Тим часом у Департаменті економічної безпеки МВС РФ вважають, що на даному етапі законність дій Сергія Мавроді повинні перевіряти контролюючі органи. "ДЕБ наділений лише функціями проведення оперативно-розшукових заходів", - повідомив "Інтерфаксу" офіційний представник ДЕБ МВС РФ Андрій Пилипчук. Він зазначив, що структури МВС вправі будуть підключитися до перевірки нової структури Мавроді в тому випадку, якщо в її діяльності будуть убачатиметься ознаки порушення кримінального законодавства. Засновник скандально відомої МММ, на початку 90-х років розорила, за різними оцінками від 10 до 15 мільйонів росіян, розмістив оголошення про створення нової піраміди у своєму відео-щоденнику. Причому, в своєму зверненні Мавроді не соромиться згадувати про те, що його борг за цивільними позовами становить близько мільярда рублів і що йому заборонено залишати межі РФ.http://www.sergeymavrodi.blogspot.com/ :bj: сайт навіть замутив правду кажуть "Горбатого могила справить"
Четвер, 17 травня 2012, 11:06
·
0
Votes
Undo
Ну вот ! Опять Ахинея))))
Кто там чего потерял????? Кого кто обворовывает??? Кто на ком зарабатывает?????)))))
ПОЛНЫЙ БРЕД:)
А по поводу отдать % тем кому надо , скажу что мы много благотворительности делаем в отличии от некоторых)))
ЕЩЕ РАЗ ПОВТОРЮ --- НУЖНО РАЗОБРАТЬСЯ КАК ЧТО К ЧЕМУ А НЕ ПРОСТО ТУПОЙ ПОНОС СЛОВ НЕСТИ, хотя наверное зачем разбираться намного проще просто сидеть за монитором и нести пургу а разбираться так это еще нужно мозги заставить работать)))
Четвер, 17 травня 2012, 08:42
·
0
Votes
Undo
Филини тебе ответ!
Все лопнет и рухнет рано или поздно и Ты загнешся , все относительно!
Скажу так что ни одни большие деньги не зарабатывались физическим трудом!
А на таких Лохах как Ты и зарабатывают Олигархи свои Денежки, а ты сиди со своим нищенским мировозрением и скули дальше!
ЖДИТЕ С К О Р О все лопнет)))))))))))
А мы пока будем дальше изменять мир!!!

Я пропоную адміну такі пости взагалі видаляти, а користувачів банити, тому що:
1. Не потрібно іншим нагадувати про "...и Ты загнешся..."
2. Як на мене вислів "...таких Лохах как Ты..." принижує більшу кількість населення України, тому, що наприклад серед всіх моїх знайомих/друзів не має людей, яі б вклали кошти у МММ і "не зарабатывают деньги на лохах", і відповідно я зроблю висновок, що таких людей - більшість.
3. "Нищенское мировозрение" - та сцк, не тебе решать и не тебе определять, бл, мое мировозрение - кзл.

Какой вы, млин, мир меняете??? Один пишет - я вложил 20 тыс., другой мир меняет, та блин, вы хоть что то полезное для других сделайте, о своих детях подумайте, о будущем. Это, бл., с вашим "продвинутым мировозрением" вот может все и лопнуть... Вот возьми например свои проценты, "заработанные" в МММ (читать - украденные у других вкладчиков, по вашему - "лохов") и отдай их тем, кто нуждается. Поедь, блин, купи продуктов, детской одежды - завези все это в детский дом, посмотри в глаза тем детям, у которых нет и наверное никогда не будет даже приемных родителей, подумай о их будущем, а вы, мля, на таких как они или их бывшие родители, которых ранее обокрали, пытаетесь деньги делать, "мир, млин, менять". Единственное что вы меняете, это гривны в мавры, и тешите себя какими то призрачными возвышенными идеалами/надеждами.
Блин, без матов, уже тяжело писать о вас. Не было бы вас - не было бы и лохов, на которых нагреваются. Все знают, что это лоттерея, можно заработать/можно прогореть, но зарабатываете вы на других, которые теряют многое, иногда последнее. Вы воруете не у олигаров (которым по большому счету пофигу 1т.-2т грн. (образзно)), а у людей, у которых иногда это последние деньги и последняя надежда на что-то лучшее. А иногда такие люди при потере надежды, теряют смысл жизни, и вот подумай, что та тысяча котрую ты отобрал у других (не хочется даже писать - "заработал в МММ) может привести к большой трагедии (не дай бог) в другой семье. Не икнется?
Лохи то - вы.
Четвер, 17 травня 2012, 00:40
·
0
Votes
Undo
Іншої відповіді я від тебе і не сподівався отримати. Ще одна безпардонна особа, яка злочинним шляхом заробляє на інших і ще при тому називає їх лохами. Класичне обличчя "бізнесменів" пост-радянського періоду...
Але гроші які обманом відібрані у інших ще нікому щастя не принесли і голова вашої піраміди Мавроді тому яскраве підтвердження. Шкода що розуміння цього приходить дуже пізно.
Хоч ти і скотина Вадиме, але тебе шкода по-людьски, бо ламаєш життя собі і всім іншим.
Середа, 16 травня 2012, 22:57
·
0
Votes
Undo
Филини тебе ответ!
Все лопнет и рухнет рано или поздно и ОЛОЛО , все относительно!
Скажу так что ни одни большие деньги не зарабатывались физическим трудом!
А на таких ОЛОЛО и зарабатывают Олигархи свои Денежки, а ты сиди со своим нищенским мировозрением и скули дальше!
ЖДИТЕ С К О Р О все лопнет)))))))))))
А мы пока будем дальше изменять мир!!!
_________________________________________________________________________________________________________

Якщо буду бачити в постах образу, буду видаляти весь пост, навіть не читаючи
Середа, 16 травня 2012, 22:03
·
0
Votes
Undo
Вадиме, якщо ви такі впевнені в МММ то чому б вам не приховуватись під анонімними ніками, а назвати своє повне ім'я? Нехай люди через вас вложать кошти, вам же від того лише вигода. Та я сумніваюсь, що ви це зробите, тому що коли лусне ця піраміда люди в першу чергу побіжать до вас. Хай як ви назвете вашу піраміду - чи касою взаємодопомоги чи звичайним банком, але тим все одно її чекає кінець її предка. А все тому, що доки ніхто не навчився добувати гроші з нічого. Хочеться вам чи ні, але щоб гроші примножувались вони мають працювати. У вашому випадку єдиним паливом вашого розвитку є жадібність і довірливість людей.
Середа, 16 травня 2012, 21:48
·
0
Votes
Undo
Свой ранг я оставлю в секрете, но суть это не меняет,
в системе я около трех недель.
Математика? это точная наука, будем отталкиваться от этого,
математика и экономика в соединении с умами людей - считала
и просчитывала пик системы, и ее крах,
где они сейчас все? половина уже в МММ..

Ответь тогда или приведи хотя бы один аргумент почему она должна
лопнуть, разрушится?

Поступление вкладчиков?При пике, система замыкается и участники обмениваются
услугами и товарами с помощью Мавро-валюты. Сейчас уже такая тенденцию идет.(Слабо правда)
А нам еще далеко до пика. Сейчас, только 50 стран, и 35 миллионов вкладчиков.

Ты просто слышал стереотипное мнение по поводу что такое пирамида Понцы, и единое мнение
что они рушатся,
Почему не рушится государственная пирамида и долларовая ? ну это пока-что не рушится =))))
Середа, 16 травня 2012, 21:28
·
0
Votes
Undo
Вам хорошо здесь писать. Вы тисячник небось, не меньше. И тем не менеё оно лопнет. Если я неправ - приведите мне пример финансовой пирамиды, которая не лопнула. Мне вообще интересно вы с правилами елементарной математики знакомы?
Середа, 16 травня 2012, 21:16
·
0
Votes
Undo
Ребята не собираюсь не кого оскорблять, всего лишь выскажу свое мнение,
отвечу на все ваши, надеюсь адекватные и логически обдуманные вопрос, спасибо,

Из того что я прочитал, а этого было не много, идет критика на систему, то что это халява,
на подобие что сыр в мышеловке и т.д
Да здесь халява, допустим, но если ты не имеешь смелости прийти и ее взять, ты будешь
сидеть в сторонке и жевать сухой хлебушек, не пробуя сочного сыра, это аллегория,
думаю вы понимаете что это означает,
википедия вам помошник.

Если ты сидишь и боишься за тысячу гривен, боишься ее потерять, вложить, допустим к примеру
о каких финансовых доходах может идти речь,
в 18 я сделал свою первую инвестицию на 20 тысяч гривен, это был 2008,
Я не капли не пожалел, только на опыте можно познать успех,
на опыте побед и поражений. А сидеть и плакать и говорить что все это лохотрон.
Легче всего. Тяжелее встать и сделать, Правда?

По поводу Ахметова мнение, определи его уровень жадности,
он бизнесмен, и задай себе вопрос зачем ему вкладывать
в ммм это абсурд. МММ позиционирует себя как глобальная касса
взаимопомощи, Ринату Ахметову нужна помощь?
меня это лично убило=)))

А людишки у которых только слюни и текут вложиться в ммм сидят
и ждут
- Когда же все таки оно лопнет?
А оно и не лопает и жадность давит еще больше и еще,
итог вы все несете денюжки, пишу так как есть , ведь это бонально

Посидите час и погуглите, кроме "фаната" МММ Анисимова, есть еще кучу
СМИ-сайтов и людей которые много чего говорят, но на самом деле.. =))))
слюнки ребята, слюнки...

Спасибо за внимание

Всем все платится, Мы меняем мир, Мы можем многое.
Вадим г.Хмельницкий
Вівторок, 15 травня 2012, 23:47
·
0
Votes
Undo
Щось мені здається що фінансовий потік перервався. :D
Вівторок, 15 травня 2012, 22:08
·
0
Votes
Undo
МІша ти де? Ждем твоїх коментарів. Чи це може знову держава мішає?
Вівторок, 15 травня 2012, 14:02
·
0
Votes
Undo
Невже кінець..??
http://www.livejournal.ru/themes/id/51555
П'ятниця, 04 травня 2012, 16:12
·
0
Votes
Undo
Всім перераховано під 40%,навіть тим у кого було 20 і 30%. Я особисто не сильно радий цим змінам, бо в мене були більші %, зато зара все прозоро ясно і забирай коли вздумаєш, хоч на наступний день. Нічого страшного, який банк ще дасть 480% в рік? (по перерахунку якшо під 40% в місяць). Головне щоб всім все платилося так як і на даний момент. ;)

Чомусь згадалась стара прописна істина "безкоштовний сир - тільки в мишоловці"...
480%, як на мене (ніби в бізнесі щось тямлю), можливо мати тільки маючи власні шахти, метлургійні заводи, займаючись нафтою/газом тощо. Проте МММ цього всього не має і тому повірити в цей безкоштовний сир, я не в змозі... Проте можу повірити тільки в те, що на МММ працюють дійсно талановиті PR-менеджери, нейролінгівсти, психологи, які дуже добре посприяли тому, що люди повірили Мавроді в тому що він "агнець божий", а злюка держава зробила з нього злодія і не дала йому віддати людям чесно зароблені (під 480%) кошти :-) Ще додам, що навіть якщо вірити цьому, то чому ви впевнені що і цього разіу держава не забере все у Мавроді і ви залишетесь без своїх грошей??? В нашій!!! країні, я роблю ставку на Державу.
ПС. Чомусь Ахметов свої мільйарди в МММ не вкладає під 480% річних, а був би найбагатщою людиною у світі, тільки от питання, а де ж Мавроді під вклад Ахметова такі гроші візьме через рік. От ніби і проста арифметика...
Неділя, 29 квітня 2012, 20:35
·
0
Votes
Undo
HaNeS, тобі вже бачу мізки добре промили. Не влада їх закрила, а вони самі погоріли. Бо жодна піраміда не може діяти вічно.
Неділя, 29 квітня 2012, 20:03
·
0
Votes
Undo
В банку гроші хоч якось працюють: кредити, комісія, лізинг і т.п. А тут інша справа. Та й все-таки настане момент що комусь грошей не буде вистачати... А МММ не США, при дефіциті коштів в світ нову партію долярів не випустить... :D
Неділя, 29 квітня 2012, 20:00
·
0
Votes
Undo
А в банку де беруться відсотки? Тільки там треба платити зарлату трудягам, причом "мізерну", а на залишок купувати мерседес.
Во скоро скандаль буде...

А не дождеш! :P Вже іншого виходу немає, якщо влада буде намагатись закрити якось знову постраждають люди, а самі вони не почнуть забирати, бо всім платять. В РФ на офіційному рівні визнано, що все законно, в Україні відтепер також, ось матеріали: http://gazeta.ua/ru/articles/life/_kabmin-ne-nashel-zakonnyh-osnovanij-vmeshivatsya-v-deyatelnost-mmm/433894

Все набирає гіперобороти в геметричній прогресії, причому не тільки в Україні, а в світі. По відвідуваності в Україні сайт 42, Росії – 29… Це про шось говорить? http://www.alexa.com/siteinfo/sergey-mavrodi.com

P.S. Всі новини читайте тут: http://sergey-mavrodi.com/
Четвер, 26 квітня 2012, 18:39
·
0
Votes
Undo
А де ці 480% в рік візьмуться? Не з повітря-ж... :D
Во скоро скандаль буде... :(
Четвер, 26 квітня 2012, 12:00
·
0
Votes
Undo
Всім перераховано під 40%,навіть тим у кого було 20 і 30%. Я особисто не сильно радий цим змінам, бо в мене були більші %, зато зара все прозоро ясно і забирай коли вздумаєш, хоч на наступний день. Нічого страшного, який банк ще дасть 480% в рік? (по перерахунку якшо під 40% в місяць). Головне щоб всім все платилося так як і на даний момент. ;)
Середа, 25 квітня 2012, 20:51
·
0
Votes
Undo
Доречі, кому цікаво, вже немає такого терміну як депозит, все відмінили. Зараз діє лише один вклад – 40% в місяць, тобто кладеш на невизначений термін, і забираєш коли хочеш, обмінюєш по поточному курсу мавро на грошики свої.

а старі депозити лишились на старих процентах та термінах?
Середа, 25 квітня 2012, 18:36
·
0
Votes
Undo
мається на увазі до кінця акції , 1 травня :dry:
Середа, 25 квітня 2012, 17:38
·
0
Votes
Undo
Ключові слова може ще встигнете ...
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів