Вівторок, 11 січня 2011
  115 Replies
  2.4K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Відомий в широких колах пан Мавроді збирається спорудити нову фінансову піраміду і обіцяє учасникам дохід до 30% на місяць. Причому цього разу квитки, які він пропонує в нього купувати, будуть віртуальними. А от гроші людям пропонується вкладати цілком реальні. Свій черговий проект Мавроді назвав МММ-2011 - розшифровує на цей раз - "Мы Можем Многое"Тим часом у Департаменті економічної безпеки МВС РФ вважають, що на даному етапі законність дій Сергія Мавроді повинні перевіряти контролюючі органи. "ДЕБ наділений лише функціями проведення оперативно-розшукових заходів", - повідомив "Інтерфаксу" офіційний представник ДЕБ МВС РФ Андрій Пилипчук. Він зазначив, що структури МВС вправі будуть підключитися до перевірки нової структури Мавроді в тому випадку, якщо в її діяльності будуть убачатиметься ознаки порушення кримінального законодавства. Засновник скандально відомої МММ, на початку 90-х років розорила, за різними оцінками від 10 до 15 мільйонів росіян, розмістив оголошення про створення нової піраміди у своєму відео-щоденнику. Причому, в своєму зверненні Мавроді не соромиться згадувати про те, що його борг за цивільними позовами становить близько мільярда рублів і що йому заборонено залишати межі РФ.http://www.sergeymavrodi.blogspot.com/ :bj: сайт навіть замутив правду кажуть "Горбатого могила справить"
Середа, 30 травня 2012, 22:40
·
0
Votes
Undo
так, правда! всім платиться :)
Середа, 30 травня 2012, 22:36
·
0
Votes
Undo
Дуже сумно, що люди поведуться і на МММ-2050...
Середа, 30 травня 2012, 22:34
·
0
Votes
Undo
щоб все не копіпастити , витримки з звернення
Поэтому тот, кто распространяет информацию о мифическом крахе системы либо не информирован вообще, либо работает на того, кому очень мешает система МММ.
Почему с бонусами так– да потому что казначейские, десятнические и молдавские и российские счета поморозили, причём массово и без разбора– проводятся массовые аресты всех счетов физ лиц, на которых за очень короткие промежутки времени производится большое количество заводов денег. Под заморозку счетов попали не только десятники но и многие клиенты банков и даже счета самих банков, правительство не знает что делать и отчаянно лупит из пушки по воробьям, ГОСПОДА НАС ОЧЕНЬ БОЯТСЯ

Деньги разморозят обязательно, так как им деваться некуда – частную собственность как никак отменить нельзя - они просто кислород перекрыть на время пытаются таким образом, панику создать. А кто и зачем это делает – наши бывшие хозяева, которые нас всю жизнь имели, и хотят вновь сделать 35 000 000 РАБАМИ!
Вы пожалуйста разберитесь наконец кто Ваш враг – ну не МММ же, ПРАВДА? Не поддавайтесь на провокации, деньги в системе есть продержимся без накладок. Будем работать в обычном режиме, активно приглашать новых людей и вести с ними разъяснительную работу. С нами пытаются ПОДЛО бороться, потому что мы говорим людям правду о том, что такое деньги и как их используют для контроля над нами и нашим сознанием.

Середа, 30 травня 2012, 22:24
·
0
Votes
Undo
не бреше,все реально. B) мій знайомий вложив у долларах,отримав кругленьку суму ,у долларах також)
розмовляла з тисячником.ситуація на сьогоднійшній день така:
виплати припинили тимчасово.щоб розібратись у системі.
є випадки взлому ящиків десятників та тисячників ,і розсилки (начебто від їх імені) з проханням перечислити гроші на певний рахунок.
хакери не дремлют...
Середа, 30 травня 2012, 20:44
·
0
Votes
Undo
знайомий вклав 1800 грн,оце забрав пысля пыв року 10000 грн
бреше,чи реально?
Середа, 30 травня 2012, 19:57
·
0
Votes
Undo
уважно перечитай тему :woohoo:
я і не приховую що вклала туди гроші)))) кругленьку сумму
і ні грама про це не шкодую :silly:
заберу-незаберу....то вже таке,ніколи по жлобськи до грошей не ставилась.
як би не вклала у МММ, то все одно профітькала б їх :unsure: або вклала у економіку Китаю :woohoo:
то краще вже українцям допомогти чим китайцям :P
Середа, 30 травня 2012, 19:49
·
0
Votes
Undo
Люк не пались)) Відразу видно шо ти гроші вклала. Це не розвадняк 100%. Один із моїх знайомих вже не може забрати гроші. Та і саме звернення Мавроді каже про те шо не так все і добре. Дивіться уважно відео.
Середа, 30 травня 2012, 19:33
·
0
Votes
Undo
теж таке чула. від сотника МММ.він був дуже здивований цією інфою. :blink:
сказав що все працює.(людина - мій знайомий і йому нема сенсу мені брехати .і гроші в його сотню я не вложувала!!!)
думаю такі статті спеціально пишуть щоб люди запанікували і масово почали забирати свої гроші.
п.с. розсмішило в статті що з офісів почали вивозити купу налічки.на скільки мені відомо гроші вносяться на рахунок у банку.це одна з умов!
і вклади не лежать на одному рахунку,рахунків безліч.....
поживемо пабачимо.що з того вийде...
Середа, 30 травня 2012, 18:31
·
0
Votes
Undo
Є інформація того, що це брехня, все працює як і працювало
Середа, 30 травня 2012, 18:18
·
0
Votes
Undo
Що і треба було довести
Середа, 30 травня 2012, 15:40
·
0
Votes
Undo
У всіх філіях фінансової піраміди МММ-2011, заснованої Сергієм Мавроді, повністю припинені виплати внесків.
Як повідомляють "десятники" й "сотники" даної піраміди, надійшло розпорядження про повне припинення виплат як виграшів, так і внесків учасників даної піраміди, пише сайт "Юрист онлайн".
У терміновому порядку припиняють свою роботу офіси й осередки системи МММ-2011, уся готівка, яка зберігалася в офісах представництв МММ-2011, у терміновому порядку була вивезена в невідомому напрямку, карткові рахунки обнулені й заблоковані.
Як повідомляють самі учасники системи, зв’язок із так званими "десятниками" й "сотниками" системи повністю втрачений, виплати справді припинені. У випадку, коли все ж таки вдається зв’язатися з адміністраторами піраміди, вкладники отримують однакову відповідь "Піраміда обвалилася, усіх попереджали, грошей немає й не буде".
Заяви про те, що все всім платиться й піраміда функціонує, не відповідають дійсності. За словами учасників, вкладники, які встигли забрати свої гроші, втратили до 90% внеску.
Засновник піраміди Сергій Мавроді визнав факт припинення виплат, пишуть "Коментарі".
"У зв'язку з припиненням виплат виграшів просимо всіх учасників системи не піддаватися паніці й звернутися до своїх десятників для забезпечення повернення внесків. Точні терміни можна уточнити у своїх десятників", - написав Мавроді у своєму блозі.
Напередодні він оприлюднив таке відеозвернення:

Водночас, вкладники з різних міст України пишуть на форумах і на сторінках Facebook про масове закриття офісів у МММ-2011 у регіонах. Також масово звучать заяви про відмову МММ-2011 повернути внески.
Раніше прокуратура Москви вимагала порушити кримінальну справу у відношенні невстановлених осіб, які закликають громадян вкладати кошти в проект "МММ-2011".
Як зазначається у повідомленні, прокурори визнали незаконною постанову про відмову в порушенні кримінальної справи й направили в ГУ МВС РФ по Москві постанову для порушення кримінальної справи за статтею "замах на шахрайство".
Максимальне покарання, передбачене цієї статтею, - 10 років позбавлення волі. У повідомленні не уточнюється, яке відомство раніше відмовило в порушенні кримінальної справи.
Підставою для рішення прокуратури Москви стали експертні висновки Федеральної антимонопольної служби й "Національного агентства фінансових досліджень", відповідно до яких проект "МММ-2011" визнаний фінансовою пірамідою.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VKNPG1PoTLo#!
Понеділок, 21 травня 2012, 17:03
·
0
Votes
Undo
Нинішня економіка веде людство до війни за ресурси. Це призводить до знищення нашої планети. Війна в Іраку прозорий тому приклад.

Із історії.

Найголовнішою проблемою США в часи президенства Дж. Бурша «молодшого» були Блекаути – часті перепади електроенергії, а не тероризм! (перепади є і досі але вже не із таким інтервалом). Рівень імпорту нафти виріс до неймовірних обсягів, а так як штати є лідером її споживання, тому влада США вирішила цю проблему терорестичним актом 11 вересня 2001 року. Де нібито першим розпочав війну Ірак. Але все це були провокаційні дії із боку Америки, щоб вести воєні дії із Іраком та мати вільний доступ до їхніх ресурсів. Цим самим штати створили штучний образ ворога, і цей образ змушує людей боятися та триматися в купі, що дає владі повний контроль над «натовпом». На боротьбу проти тероризму США виділяє найбільший об’єм коштів. Комітет який відповідає за це має таку прерогативу, як затримувати будь-яку людину і робити із нею все що заманеться..навіть убити, мотивуючи це тим що у них були підозри у тероризмі. Такий випадок вже відомий світовій істороії, коли Фашистська Німечина розпочала Другу Світову Війну провокаційною дією, а саме тим, що німецькі солдати переодягнулися в польських та напали на свою ж радіо будку...що дало їм мотив розпочати війну.

США створило найглобальнішу фінансову піраміду, у яку втягнутий весь світ. Це створення світової резервної валюти «долара» та місця де ця валюта народжується – ФРС (Федеральна Резервна Система). Штати єдина країна у світі, де емісія грошей знаходиться не під юрисдикцією країни. Першим хто зрозумів шкоду банківської системи був А. Лінкольн, який всіляко боровся із цим. Тому був і вбитий за те, що являвся перепоною для банкірів, а не тому що боровся за рівні права між «білими» та «чорними», як прийнято рахувати в офіційній історії.
Маленький ліричний відступ. Взагалі то нас учять тієї історії, яка потрібна людям із верху...щоб Ми брали за правду те, що хочуть Вони. Вона постійно переписується...і в одному століті діють одні герої, а в іншому вже інші.
Згодом такі люди, як Ротшельд, Рокфелер та Морган профінансували передвиборну компанію кандидата в президенти Т.В.Вудро...яку він відповідно виграв. І з його допогою вони пронесли документ у Конгрес США, в якому йшлося про відкриття ФРС. І ось у 1913 році ця установа була створена. Через певний час Томас Вудро зізнався, що зробив велику помилку у своєму житті.

Дж. Кеннеді теж був убитий не просто так. Після його промови, яка називалася «Звернення до людства» (http://rutube.ru/tracks/3138453.html) в якій він говорив про небезпеку таємних огранізацій (масони, ілюмінати, ієзуїти), що вони мають на меті взяти під свій контроль все людство і встановити Новий Світовий Порядок, минуло 10 днів і його не стало.

«Гроші роблять гроші» багато кому відомий цей вислів. На практиці його можна прирівняти до транзакцій, де кожен переказ грошей із рахунку на рахунку тягне за собою певну комісію. Тому американці мають великі прибутки лише від цього, адже більша частина світових переказів саме у долярах.
Коли долар вливається в економіку іншої країни, йде тісне його переплетіння із національною валютою, що призводить до інфляцій та інших негативних економічних явищ. Але чому немає інфляції у США? Все тому, що вона починається в країні яка знаходиться в економічній кризі...тобто національна валюта країни яка знаходиться у цій ямі проінфльоровує замість долара і «вуаля», долар так і залишається надійною валютою!
Поряд із цією пірамідою, США створило суспільство споживачів та дало фальшиву ідеологію, фальшиві потреби не лише для громадян америки, а й для усього світу. Міняючи їхню історію, культуру, традиції на колу та джинси!

Задумайся та зміни своє життя!
Олігархи та інші «круті» вважають себе «господарями» і думають що лише вони мають право на багатство ...ми ж з вами змушені працювати на систему, а потрібно щоб вона на нас працювала.
Скажіть будь-ласка, на кому тримається НАША з ВАМИ країна...хто є її фундаментом?
Я дам відповідь...це механіки, інженери, будівники та просто робітничий клас. А що роблять політики? Затверджують закони, які підлаштовують під себе! «Що робити закону там, де правлять гроші ?» Всі вони є підкупні.
Навіщо нашій країні стільки партій, які нічого не роблять (тіж комуністи?? Нафіга потрібна ця партія для не комуністичної держави??)...МИ змушені з Вами «пахати» на цих 450 чоловік, які не відмовляють собі у пустущах життя! Мають пільги...отримують великі кошти на своє лікування «геморою» від того що постійно дупа на кріслі!!! А копійки дають тим хто дійсно потребує допомоги.
Скажіть будь-ласка, де та грань справедливості...коли люди які гасять пожежи, ліквідують різні аврії..навчають дітей, лікують людей змушені виживати у нашій країні за копійки!!!!!?
Де логіка??? Чому люди опустили голови???!! Вони терплять затримки заробітньої плати...в той час коли мери, директори купують собі нові автомобілі та земельні ділянки!!!
Яке відношення до ветеранів, пенсіонерів???..а це до речі Ваші бабусі та дідусі!
Досить це терпіти. Настав час ЗМІН.

Що таке «МММ-2011» ?
Шановне панство, глобальна каса взаємодопомоги «МММ-2011» має на меті змінити весь світ на краще. Принцип дії дуже простий. Ти робиш внесок та через певний період забираєш його із відсотком. Сьогодні допомагаєш Ти, а завтра Тобі. Такий приклад вже мав місце в людській історії, але був він не глобальний і зосереджувався лише на одній людині. Один американець дав оголошення у газету: «Я знаю дієвий спосіб, як стати міліонером. Щоб його дізнатися, Вам потрібно переслати мені по пошті всього лише один долар, і через певний час Я дам відповідьі як це зробити». І що ж сталося? Коли йому надійшов 1 000 000 мільйон конвертів, він дав відповідь у газеті... «мені прислали N кількість листів і загальна сума грошей сягнула 1 000 000 мільйону доларів..легшого способу заробити Я НЕ ЗНАЮ!!!»
Ось так то панове! Тут же діє принцип який розповсюджується на всіх. Усі один одному допомагають та стають добрішими...не через гроші, а через можливість мати те що бажаєш, те що прагнеш реалізувати!
:dash:
Неділя, 20 травня 2012, 00:26
·
0
Votes
Undo
Самий корисний комент там - це те, що в Тайланді за це саджають на 20 років.
П'ятниця, 18 травня 2012, 18:20
·
0
Votes
Undo
почитайте ще коменти внизу до неї :woohoo:
дуже слушні)
П'ятниця, 18 травня 2012, 18:08
·
0
Votes
Undo
Щоб не копіпастити, просто залишу посилання на статтю

http://www.forbes.ru/sobytiya/82284-posadit-mavrodi-v-techenie-mesyatsa-takoi-plan-vynashivayut-v-mvd
Четвер, 17 травня 2012, 20:49
·
0
Votes
Undo
А все тому, що доки ніхто не навчився добувати гроші з нічого

Є така страна за океаном. Там добувають їх з паперу.
Четвер, 17 травня 2012, 19:33
·
0
Votes
Undo
(штунди, свідки ієгови, п'ятидесятники, тощо)=(amway, oriflame, тощо)=(AIG Life, AXA, Fortis, тощо)=(МММ, тощо) - принцип впливу на людей у всіх один і той же
Четвер, 17 травня 2012, 17:36
·
0
Votes
Undo
Ай шо ви паритесь, хай собі шукають "лохів". Тіки потім коли лопне МММ ті лохи цим "бізнесменам" таких люлєй всиплять, шо мама рідна не узнає.
В мене таке враження шо ці товарісчі самі вже вірять в ту ахінею яку несуть, схожі на сектантів з промитими мізками
Четвер, 17 травня 2012, 13:28
·
0
Votes
Undo
Ах да забыл сказать о тех кинутых на бабло людях (простых людях) которые поправили свое финансовое здоровье, которые по ночам спят нормально потомучто крелдиты закрыли и теперь не надо выселятся с детьми на улицу!
Вот им скажи этот весь бред который несеш , они тебе в глаза плюнут)))
Да и там ФИЛИНИ не Вадим отвечал , так что нех на него гнать , тебе к Вадиму еще как до Москвы на коленях...)))

Познакомь меня хоть с одним человеком, который "реально" (вот именно - "РЕАЛЬНО") поправил свое благосостояние благодаря МММ. Думаю не найдешь...
Нах мне Вадим, и зачем мне к нему как до Москвы? Я зарабатываю деньги честно и в принципе чего то добился. И благотворительностью я занимаюсь, читал бы темы на этом форуме - знал бы. И продукты покупаю, и одежду, игрушки собираю/покупаю - и вожу это все в десткий дом.
И я буду пытаться переубедить других, что не стоит заморачиваться с конторами, типа МММ, ибо в данном случае кто то нагревается на других людях, так как деньги из воздуха не беруться.
Четвер, 17 травня 2012, 11:22
·
0
Votes
Undo
Ах да забыл сказать о тех кинутых на бабло людях (простых людях) которые поправили свое финансовое здоровье, которые по ночам спят нормально потомучто крелдиты закрыли и теперь не надо выселятся с детьми на улицу!
Вот им скажи этот весь бред который несеш , они тебе в глаза плюнут)))
Да и там ФИЛИНИ не Вадим отвечал , так что нех на него гнать , тебе к Вадиму еще как до Москвы на коленях...)))
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів