Середа, 21 червня 2006
  24.7K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Чи є в Шепетівці пам'ятники Леніну? І яке ваше ставлення до їх присутності (в разі якщо є)?.
Вівторок, 28 квітня 2009, 14:49
·
0
Votes
Undo
1) Це одна із видатних місць у Шепетівці2) Він реально розумний дядько був!3) знаєте як смішно коли на його голову сідає птічка і гадить..=)А вообще кому він мішає?
Неділя, 06 грудня 2009, 11:21
·
0
Votes
Undo
Натрапив тута banderivets.org.ua/?page=pages/news/nacion/2126 6 грудня 2009 р.Б. мобільна група ВО „Тризуб” ім. С.Бандери на виконання указу Президента України про декомунізацію провела очищувальний рейд населеними пунктами Хмельницької області. Під час демонтажу ідола відомого міжнародного терориста Владіміра Леніна в місті Шепетівка молоді націоналісти-тризубівці були затримані представниками лівоохоронних органів. На цей момент бандерівці перебувають в районному відділку Шепетівки. Всеукраїнська Організація „Тризуб” імені Степана Бандери бере на себе всю відповідальність за проведену акцію. Центральний Провід вимагає негайного звільнення затриманих побратимів та притягнення до відповідальності осіб, котрі перешкоджають виконанню указу Президента. Геть комуністичних ідолів з України!
Неділя, 06 грудня 2009, 11:34
·
0
Votes
Undo
вибори одним словом...... Мані особисто Ленін зовсім не заважає.Хай стоїть собі!!!
Неділя, 06 грудня 2009, 11:38
·
0
Votes
Undo
до чого тут вибори ? чи може хтось скаже якого кандидата підтримує "тризуб" ? А скільки маленький володя замордував (прямо чи опосередковано) українців ? а хто послав війська "муравйова" на україну ? Хай стоїть ? Горіти йому в пеклі............Слава Україні!Свободу хлопцям!
Неділя, 06 грудня 2009, 11:39
·
0
Votes
Undo
А мені особисто заважає. Звичайно бомбити памятники не дуже добре, краще б їх десь винести в окреме місце і створити ніби "Парк совкового періоду". Але бачу ніхто не збирається цього робити і сподіваюсь така ось акція змусе накінець задуматись кого треба над цією проблемою
Неділя, 06 грудня 2009, 12:01
·
0
Votes
Undo
ну знесуть його,поставлять шось інше.Шевченка для прикладу.Але по перше потрібно купу грошей на новий пам"ятник,а по друге комусь можливо теж Шевченко чи хтось інший не сподобається.як на мене,не бачу я достойної кандидатури для пам"ятника у центрі!!!Краще б гарну клумбу зробили.
Неділя, 06 грудня 2009, 12:08
·
0
Votes
Undo
Хай краще клумбу зроблять аніж ленін обісраний буде стояти. Не обовязково ставити щось замість, можна і просто лишити місце а там проводити якісь концерти тощо
Неділя, 06 грудня 2009, 12:08
·
0
Votes
Undo
ну й нехай клумба буде )) нічого проти не маю. Ось і зійшлись на думках :))
Неділя, 06 грудня 2009, 12:12
·
0
Votes
Undo
чи капличку гарну побудувати краще.і гарних дерев посадити.
Неділя, 06 грудня 2009, 12:18
·
0
Votes
Undo
В країни немає майбутнього, якщо вона не зберігає своє минуле.Нехай це минуле не зовсім світле, не зовсім Нашої країни, але це період нашої історії і він тим чи іншим чином вплинув на розвиток країни.Як на мене хай собі стоїть дядя Володя. Комуністам є де випити 150 наркомовських:ag:
Неділя, 06 грудня 2009, 12:24
·
0
Votes
Undo
якщо так, то я пропоную десь поставити пам"ятник Бандері .... А де мені пити патріотичне пиво ? А краще всього таки справді поставити каплицю: і пити не будуть, і мораль виросте
Неділя, 06 грудня 2009, 12:43
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=trolik;45600]якщо так, то я пропоную десь поставити пам"ятник Бандері .... А де мені пити патріотичне пиво ? А краще всього таки справді поставити каплицю: і пити не будуть, і мораль виросте[/QUOTE]Шановний ніхто не проти памятника Бандері.Я рахую ота мобільна група ВО „Тризуб” ім. С.Бандери краще б добилася встановлення памятника Бандері, чим знищувати чи псувати існуючі.З.І. між іншим стаття КК України.:af:
Неділя, 06 грудня 2009, 13:01
·
0
Votes
Undo
Ти з такою впевненістю це кажеш, наче все життя тільки тим і заробляєш що пам"ятники ставиш ))) Он в Тернополі (!!!!!!!!!!!!!) його вже здається 2 роки добивались і ледве поставили пам"ятник Бандері. А що говорити про Шепетівку ? Старі комуністи зроблять групове самовбивство, аби тільки не було подібних штук
Неділя, 06 грудня 2009, 13:07
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=nemiroff;45588] Під час демонтажу Леніна в місті Шепетівка молоді націоналісти-тризубівці були затримані представниками лівоохоронних органів. На цей момент бандерівці перебувають в районному відділку Шепетівки.[/QUOTE] а є свідки цього акту вандалізма?наш форум читає наша міліція,прохання прокоментувати ситуацію і цікавить ще які міри будуть прийняті до правопорушників? обійдуться штрафом чи світить стаття?
Неділя, 06 грудня 2009, 13:30
·
0
Votes
Undo
Началось... Ленин - террорист №1! А вот Бендера святой в доску! Просто нимба не хватает над галовой!(((( Праведни- мученик! Может еще и Сталина вспомним??? Как по мне - решать что и где сносить должен весь народ того или иного населенного пункта, а не кучка "патриотов". Таких "патриотов" и со стороны коммунистов найдется вагон... Хорошо, что эмо еще не организовались в какое-то определенное движение))) А то бы еще и постумент смерти с косой поставили. Вот и будете по очереди памятники сносить!! Только толку????Думаю, что наврят ли кто-то был против памятника сугубо украинской патриотической личности, которая не доказывала свой патриотизм насильем или пролитой кровью!Тарас Шевченко или Леся Украинка более чем достойные кандидаты на это!Но, как известно памятник Шевченку уже заложен...Поэтому лучше всего отойти от личностей и просто почтить память погибших за страну людей. Капличка - хорошая идея! Однако памятник голодомору уже есть, павшим в великой отечественной тоже... даже авганцам уже поставили благодаря благороднейшим людям города! За что огромное спасибо!Идея клумбы или центральной площади очень даже хороша... а то даже нет где приезжим артистам выступать кроме как возле кинотеатра((( А площадь там просто "здоровенная":bj:
Неділя, 06 грудня 2009, 16:27
·
0
Votes
Undo
затримано 4 молодих людей.у їх машини (тернопольські номера)вилучено молотки та зубила.В також карту з відміченими містами,де стоять пам"ятники Леніну.І хрестиками у деяких містах,де видимо вони вже "побували і відмітились" як на мене-купка підарасів.сьогоднів Леніна,а завтра пам"ятники воїнам-визволителям та кладбища підуть бомбити. вандалізм-серйозна стаття,здається около 7 років світить
Неділя, 06 грудня 2009, 16:34
·
0
Votes
Undo
Вандалізм чого??? Цей памятник що несе якусь культурну цінність? Взагалі то є указ президента про їх демонтаж
Неділя, 06 грудня 2009, 16:37
·
0
Votes
Undo
Стаття 298. Знищення, руйнування або пошкодження пам'яток - об'єктів культурної спадщини та самовільне проведення пошукових робіт на археологічній пам'ятці 1. Умисне незаконне знищення, руйнування або пошкодження пам'яток - об'єктів культурної спадщини - караються штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років. 2. Ті самі дії, вчинені щодо пам'яток національного значення, - караються позбавленням волі на строк до п'яти років. 3. Діяння, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені з метою пошуку рухомих предметів, що походять із об'єктів археологічної спадщини, - караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років. 4. Діяння, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені службовою особою з використанням службового становища, - караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. [SIZE=1]---------- Додано о 16:37 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 16:35 ----------[/SIZE]точно відделаються штрафом.наші місцеві бендерівці вже з самого ранку міліцію штурмують
Неділя, 06 грудня 2009, 16:51
·
0
Votes
Undo
ой, а тут вже деякі прокурорами "задєлались" ))) Шановні ! Ми живемо у європі, а не в дикій азії... яка культурна спадщина !? отой лєнін це культурна спадщина !? Він занесений в ЮНЕСКО ? Тоді на шо розказувати скільки кому років світить ? Авжеж ! Тільки штрафом! А взагалі, ще й мають нагородити, бо ж місцева влада не береться виконувати наказ Президента України, перейменовувати вулиці і знімати карателів, то хоч хлопці зняли.Пи.Си. А визволителі, це хто ? Оті із зірочками на вушанках та у фуфайках?? Як на мене, їх потірбно прирівнювати до нацистів (і не "фашистів", як звикли калькувати із савєцької прапаганди .. фашисти - були в Італії)і робити "Нюрберг 2". Зверніть увагу на Прибалтику, там все давно відпрацьовано.
Неділя, 06 грудня 2009, 17:01
·
0
Votes
Undo
здається мені що не за ідею вони бомбили...тролік,а шо по чём?ти скільки отримуєш??Мене візьмете?
There are no replies made for this post yet.
Sorry, the discussion is currently locked. You will not be able to post a reply or a comment at the moment.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів