Неділя, 09 вересня 2012
  56 Replies
  38 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Виринають перші подробиці святкування нашого міста. Як і очікувалось правитиме бал корпорація одного з кандидатів у народні депутати України. Знову нас очікує виступ Наталії Валевської, доказом чого є повідомлення на її сторінках в соціальних мережах. Знову будуть гуляння в парку, всілякі виставки та презентації установ міста. Чи не здається вам що десь ми вже таке бачили? І чи зможе вищезгадана корпорація втриматись від передвиборчої агітації зі сцени?
Понеділок, 24 вересня 2012, 12:39
·
0
Votes
Undo
Люк, тебе скоро аноніми закидають какафками, за таку писанину, підтримую тебе)
Взагалі хотів би це свято відсвяткувати без ніяких думок за політику, але ж куди там... 20 років в незалежній залежності, згадується як писав Шевченко про людей, коли відмінили кріпацтво "... як за роботою вільна неволенька..." далеко ми не відійшли від тих часів.

Такі були умови відміни кріпацтва. І таке було до кінця століття. А Аноніми і так закидають. Робота в них така...
Коли-б вже ті вибори закінчились.
Понеділок, 24 вересня 2012, 10:55
·
0
Votes
Undo
Люк, тебе скоро аноніми закидають какафками, за таку писанину, підтримую тебе)
Взагалі хотів би це свято відсвяткувати без ніяких думок за політику, але ж куди там... 20 років в незалежній залежності, згадується як писав Шевченко про людей, коли відмінили кріпацтво "... як за роботою вільна неволенька..." далеко ми не відійшли від тих часів.
Понеділок, 24 вересня 2012, 10:17
·
0
Votes
Undo
надіюсь цого року стадом марширувати народ не примусять? :sick:
а то як пленних ведуть всіх містом)))У законний вихідний !
вон у Славуті (Сидор) якось зробили День міста серед тижня.всім дали вихідний,і люди святкували від душі.
О це свято!!!
Понеділок, 24 вересня 2012, 10:10
·
0
Votes
Undo
Всіх вже від тої Валевської нудить :sick: Політика тут не при чому! Кожен рік одне і те саме - Валевська і пару "звьозд" з разних талант-шоу, в кінці хрень-дискотека 80-х і салют. Прийду послухати що там місцеві покажуть і Скрябіна, все інше не цікаве зовсім.
І не треба подавати це ніби шепетівчани зажрались, справа в тому що добре відчувається де люди справді хочуть влаштувати щиро свято, а де свято міста тупо бездушно використовують в своїх меркантильних цілях.
Понеділок, 24 вересня 2012, 09:58
·
0
Votes
Undo
багато кому просто набридла Валевська.
щороку вона виступає :sick:
п.с.думка не лише моя,а багатьох моїх знайомих.
до речі, перед виступом "звьозд" публіку здається будуть розігрівати місцеві виконавці та коллективи.
а їх варто подивитись та послухати!
Понеділок, 24 вересня 2012, 09:43
·
0
Votes
Undo
На вибори прийду хоча б тому ,щоб не дати комусь заробити на свому не використаному бюлетені.

Єдиний нормальний коментар, з яким можна погодитись. Ніхто тут не проводить якусь агітаційну програму чи шось подібне. Це - справа кожного. І в моїх коментарях ні разу не згадувались імена будь-яких посадовців. Голосуйте, за кого захочете. Ситуація розглядалась з іншого боку, а саме - організації святкового концерту. А вам, шановні, тільки б темку підкинути. А погризтися в он-лайні - завжди будь ласка. То яке ж буде бажання тут писати? Перед виборами, під час чи після....
Неділя, 23 вересня 2012, 23:03
·
0
Votes
Undo
На вибори прийду хоча б тому ,щоб не дати комусь заробити на свому не використаному бюлетені.
Неділя, 23 вересня 2012, 22:51
·
0
Votes
Undo
Якщо так для нас стараються, то від нашого вибору щось і залежить ще .Але не думаю,що вони варті того,щоб за них гризтись,навіть тут, нафорумі. Ціль у них у всіх ОДНА ! Чи я не правий?

Правий! Мене бісять люди, які говорять, що голосувати не будуть, бо від них нічого не залежить. Цю країну грабують якраз із-за мовчазної згоди таких людей.
Якщо буду в місті то Скрябіна послухати прийду, а так більше нічого цікавого не бачу.
Неділя, 23 вересня 2012, 22:46
·
0
Votes
Undo
Якщо так для нас стараються, то від нашого вибору щось і залежить ще .Але не думаю,що вони варті того,щоб за них гризтись,навіть тут, нафорумі. Ціль у них у всіх ОДНА ! Чи я не правий?
Неділя, 23 вересня 2012, 22:43
·
0
Votes
Undo
. А якщо люди стараються і організовують це для нас...
Якщо так для нас стараються, то від нашого вибору ще щось залежить . Але не думаю,що вони варті того,щоб за них гризтись,навіть тут, на форумі. Ціль у них у всіх ОДНА ! Чи я не правий?
Неділя, 23 вересня 2012, 15:21
·
0
Votes
Undo
Я не хочу нікого образити чи нав"язувати свою думку. Нехай хто хоче - сидить вдома. А я піду на площу і буду відриватись під Скрябіна. І мені взагалі перпендикулярно, під вибори це чи ні. Врешті-решт, якби не вибори, то фіг би хто приїхав в Шепетівку... А якщо люди стараються і організовують це для нас, то треба це хоч якось цінувати. А для поціновувачів місцевих талантів - от і побачимо на день міста, скільки людей буде на площі слухати їх виступи...

Щось мені підсказує що якби не вибори, ви б тут звагалі не писали-би : :unsure:
Неділя, 23 вересня 2012, 00:39
·
0
Votes
Undo
А якщо люди стараються і організовують це для нас, то треба це хоч якось цінувати. А для поціновувачів місцевих талантів - от і побачимо на день міста, скільки людей буде на площі слухати їх виступи...

А що тут цінувати? Люди ці отримують за це чималі гроші і працюють не заради шепетівчан, а свого гаманця .Привезли пару підбитих "зірок" і вважаєте побіжимо за Буряка голосувати? Всі прекрасно розуміють, що все це зроблено спеціально під вибори. Людям осточортіли ці подачки хай і у вигляді концертів.
І не треба применшувати тут значимість місцевих талантів, їх в місті вистачає. Але більшість пані Василик вже використала кількаразово в своїх кар’єрних цілях, навряд чи вони погодяться брати участь в цьому передвиборчому вертепі.
Всі ці ваші концерти створюють не атмосферу свята, а атмосферу трагедії. Збоку це все виглядає ніби пір під час чуми. Стільки років грабувати цю країну і перед виборами кидати ці подачки - це найвища степінь зневаги людей. І Буряк зараз нічого нікому не дає і не дарує, він віддає частину награбованого щоб йому дали можливість грабувати цю країну ще 5 років.
Субота, 22 вересня 2012, 17:25
·
0
Votes
Undo
Я не хочу нікого образити чи нав"язувати свою думку. Нехай хто хоче - сидить вдома. А я піду на площу і буду відриватись під Скрябіна. І мені взагалі перпендикулярно, під вибори це чи ні. Врешті-решт, якби не вибори, то фіг би хто приїхав в Шепетівку... А якщо люди стараються і організовують це для нас, то треба це хоч якось цінувати. А для поціновувачів місцевих талантів - от і побачимо на день міста, скільки людей буде на площі слухати їх виступи...
Субота, 22 вересня 2012, 10:59
·
0
Votes
Undo
Ым'я, як ТС влучно сказав, якби не перед виборами, то це робота для людей, а якщо перед виборами, то це піар, гнилий піар, від якого нудить.... я вже казав Дід Мороз частіше в гості приходить ніж буряк
Субота, 22 вересня 2012, 08:05
·
0
Votes
Undo
Приблизно років 8-10 назад на день міста до нас запросили Козаків Поділля та естрадно-симфонічний оркестр з Хмельницька.
Концерт вони давали на стадіоні.безкоштовний звісно.
Мені дуже сподобалось!!! Із задоволенняп послухала б їх ще
До речі у Хмельницьку на їх концерти квиток коштує не менше 100 грн. і у залі вільних місць нема.
Також вони з успіхом гастролюють по всьому світу .
Субота, 22 вересня 2012, 01:35
·
0
Votes
Undo
Васылык и ее псевдо-молодежной организаии "Кедр" а действительно талантливым ребятам.

І в цій МГО були (не знаю як зараз) талановиті рєбята... :unsure:
Субота, 22 вересня 2012, 01:33
·
0
Votes
Undo
Кузьма то канэшно круто, якби не перед виборами...
А на мєсних рєбят таки дійсно наврядчи хто піде дивитися...
П'ятниця, 21 вересня 2012, 23:56
·
0
Votes
Undo
давайте не будемо переходити на особистості. я знаю біографію буряка. да, не все так чудово і радісно. але кожному своє. радує, шо він хоч шось та й дає. та й концерт зробити - не малі гроші. по-друге, спробуємо бути чесними один з одним - ну хто прийде дивитись на виступи місцевих талантів? навіть якщо це найздібніші хлопці і дівчата, то зааплодують їм 10 жіночок бальзаківського віку. як то і було на день молоді. а вся шепетівська молодь буде зависати в кабаках і пити пиво. а от на андрія кузьменка охочих подивитись буде немало. і якщо я з іншого міста, то це не значить, що я не можу переїхати жити в шепетівку. чи може мені спеціальний дозвіл тре взяти?) з.і. яка різниця, хто буде організовувати свято? хіба то головне? головне - нормально відсвяткувати, побачити друзів, повеселитись, врешті-решт поміняти обстановку..
П'ятниця, 21 вересня 2012, 22:41
·
0
Votes
Undo
ога, в реально житті, круті катаються на крутих машинах, в крутих бабло мішками і балотуються ніби від нейтральної сторони в Верховну Раду)))
а мені цікаво, де звіт про мої кошти (податки), їздити по гівно-дорогам, обмеженням води та світла, в аварійному дому, якому давно треба кап ремонт.
а чого я балований? я дав ідею, нехай заплатять кошти міським виконавцям, а не Валєвським усіляким та новою звєздой. якщо Ви шановний ИМЯ, не з нашого міста, то звідки вам знати чим воно живе, перечитайте останні активні теми, і подивіться чи мешканці цього міста задоволені такими діями.
з.і. я не строю з себе крутого, більшість форумчан знають хто я і я не боюсь висказувати своє обурення, якщо треба можу вислати вам на електронку свою фотку, познайомимось, здається, це Ви пишете з аноніма і щось хочете сказати що в нас все так класно і все пучком.
з.і. а башляює пан буряк саме за кошти громадян України, поцікавтесь його біографією, може очі для себе відкриєте
П'ятниця, 21 вересня 2012, 17:09
·
0
Votes
Undo
Бачу, тут зібрались невдячні люди, які їздили на святкування дня Судилкова і гарно повисіли. Хочеться подалі? - в путь-дорожку. Ніхто нікого не тримає. Хочеться нового? - заплатіть зі своєї кишені 50 штук баків Ані Лорак і нехай трясе цицьками зі сцени. А якшо люди вам організовують програму, башляють, то будьте добрі і не вознікайте. Я з іншого міста, тому програму буду бачити вперше. Але те, наскільки шепетівчани балувані і злі - це просто жесть. Краще б запаслись гарним настроєм і йшли нормально святкувати день рідного міста. а не втикали в монітор і строїли з себе непонятно що. в неті всі круті. а реально круті люди шось роблять, а не тупо обсирають інших в форумах
  • Page :
  • 1
  • 2
  • 3
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів