А якщо люди стараються і організовують це для нас, то треба це хоч якось цінувати. А для поціновувачів місцевих талантів - от і побачимо на день міста, скільки людей буде на площі слухати їх виступи...
Я не хочу нікого образити чи нав"язувати свою думку. Нехай хто хоче - сидить вдома. А я піду на площу і буду відриватись під Скрябіна. І мені взагалі перпендикулярно, під вибори це чи ні. Врешті-решт, якби не вибори, то фіг би хто приїхав в Шепетівку... А якщо люди стараються і організовують це для нас, то треба це хоч якось цінувати. А для поціновувачів місцевих талантів - от і побачимо на день міста, скільки людей буде на площі слухати їх виступи...
. А якщо люди стараються і організовують це для нас...
Якщо так для нас стараються, то від нашого вибору ще щось залежить . Але не думаю,що вони варті того,щоб за них гризтись,навіть тут, на форумі. Ціль у них у всіх ОДНА ! Чи я не правий?
Якщо так для нас стараються, то від нашого вибору щось і залежить ще .Але не думаю,що вони варті того,щоб за них гризтись,навіть тут, нафорумі. Ціль у них у всіх ОДНА ! Чи я не правий?
На вибори прийду хоча б тому ,щоб не дати комусь заробити на свому не використаному бюлетені.
Люк, тебе скоро аноніми закидають какафками, за таку писанину, підтримую тебе)
Взагалі хотів би це свято відсвяткувати без ніяких думок за політику, але ж куди там... 20 років в незалежній залежності, згадується як писав Шевченко про людей, коли відмінили кріпацтво "... як за роботою вільна неволенька..." далеко ми не відійшли від тих часів.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua