Неділя, 09 вересня 2012
  56 Replies
  32 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Виринають перші подробиці святкування нашого міста. Як і очікувалось правитиме бал корпорація одного з кандидатів у народні депутати України. Знову нас очікує виступ Наталії Валевської, доказом чого є повідомлення на її сторінках в соціальних мережах. Знову будуть гуляння в парку, всілякі виставки та презентації установ міста. Чи не здається вам що десь ми вже таке бачили? І чи зможе вищезгадана корпорація втриматись від передвиборчої агітації зі сцени?
Неділя, 09 вересня 2012, 13:33
·
0
Votes
Undo
сценарій святкування дня міста повторюється з року в рік.
нічого нового,все одне і те ж , і всі ті самі на сцені :sick:
хіба що цього року Буряк розбавить свято подарунками.
скоро буду знати подробиці, то напишу побільше.

п.с.надіюсь цього року вже не заставлять всі організації міста марширувати по місту стадом. :dry: як при совкі на парадах
Неділя, 09 вересня 2012, 13:55
·
0
Votes
Undo
кли день міста?
Неділя, 09 вересня 2012, 14:00
·
0
Votes
Undo
30 вересня, як завжди остання неділя першого місяця осені
Неділя, 09 вересня 2012, 19:35
·
0
Votes
Undo
Пішов я транспаранти малювати...
Понеділок, 10 вересня 2012, 23:39
·
0
Votes
Undo
На концерті також буде виступати Богдан Щирба, учасник проекту "Шанс"
Понеділок, 10 вересня 2012, 23:54
·
0
Votes
Undo
А це ше хто??? Перший раз взагалі про такого чую.
Вівторок, 11 вересня 2012, 07:08
·
0
Votes
Undo

аналогічно :dry: якийсь полупокер.
шось стояще в шепетівку не їде :unsure:
Вівторок, 11 вересня 2012, 14:34
·
0
Votes
Undo
Как уже задрал Сварог со своими подбитыми "звездами". Они эту Валевскую везде таскают, не зря вместе на корпоративах водочку хлебают. Лучше бы дали возможность выступить местным ребятам, а денги пустили не на пиар Васылык и ее псевдо-молодежной организаии "Кедр" а действительно талантливым ребятам.
Вівторок, 11 вересня 2012, 15:33
·
0
Votes
Undo

Дитина як дитина.
Вівторок, 11 вересня 2012, 15:38
·
0
Votes
Undo
Ясно, коротше можна сміливо можна їхати десь подалі, в місті нічого цікавого як завжди не буде((
Четвер, 20 вересня 2012, 15:13
·
0
Votes
Undo
Афіша до дня міста
_2.jpg
Attachments (1)
Четвер, 20 вересня 2012, 16:47
·
0
Votes
Undo
Що і Кузьма буде ?
Четвер, 20 вересня 2012, 17:01
·
0
Votes
Undo
Афиша ужасная, кто только им их рисует?
Относительно концерта то заради Кузьмы прийти стоит, остальные некому ненужное папсовое гавно.
Четвер, 20 вересня 2012, 17:27
·
0
Votes
Undo
Буде!
Четвер, 20 вересня 2012, 20:40
·
0
Votes
Undo
МЛЯТЬ, і майже з самого цетру, СЕРГІЙ БУРЯК, СВАРОГ, ЗМІЦНЕННЯ ГРОМАД... чого ж агітація так пізно почалась, може б він і проспонсорував моє день народження?
Зіркові гості.. Іван Ганзера, це зірка? зірка чого? краще б заплатили гроші нашому міському ансамблю, послухав би якісь народні пісні і подивився на танці.
Валєвська... О__х а це що таке і де вона взялась, зірка чо...
Скрябін, люблю)))
Погоджуюсь з Осом, їхати звідсіля треба, або вдома спати...
В Судилкові і то краще день села відмітили (певно б)
Четвер, 20 вересня 2012, 21:01
·
0
Votes
Undo

його наші не засміють часом? :ohmy: давай до свидания ;)
П'ятниця, 21 вересня 2012, 17:09
·
0
Votes
Undo
Бачу, тут зібрались невдячні люди, які їздили на святкування дня Судилкова і гарно повисіли. Хочеться подалі? - в путь-дорожку. Ніхто нікого не тримає. Хочеться нового? - заплатіть зі своєї кишені 50 штук баків Ані Лорак і нехай трясе цицьками зі сцени. А якшо люди вам організовують програму, башляють, то будьте добрі і не вознікайте. Я з іншого міста, тому програму буду бачити вперше. Але те, наскільки шепетівчани балувані і злі - це просто жесть. Краще б запаслись гарним настроєм і йшли нормально святкувати день рідного міста. а не втикали в монітор і строїли з себе непонятно що. в неті всі круті. а реально круті люди шось роблять, а не тупо обсирають інших в форумах
П'ятниця, 21 вересня 2012, 22:41
·
0
Votes
Undo
ога, в реально житті, круті катаються на крутих машинах, в крутих бабло мішками і балотуються ніби від нейтральної сторони в Верховну Раду)))
а мені цікаво, де звіт про мої кошти (податки), їздити по гівно-дорогам, обмеженням води та світла, в аварійному дому, якому давно треба кап ремонт.
а чого я балований? я дав ідею, нехай заплатять кошти міським виконавцям, а не Валєвським усіляким та новою звєздой. якщо Ви шановний ИМЯ, не з нашого міста, то звідки вам знати чим воно живе, перечитайте останні активні теми, і подивіться чи мешканці цього міста задоволені такими діями.
з.і. я не строю з себе крутого, більшість форумчан знають хто я і я не боюсь висказувати своє обурення, якщо треба можу вислати вам на електронку свою фотку, познайомимось, здається, це Ви пишете з аноніма і щось хочете сказати що в нас все так класно і все пучком.
з.і. а башляює пан буряк саме за кошти громадян України, поцікавтесь його біографією, може очі для себе відкриєте
П'ятниця, 21 вересня 2012, 23:56
·
0
Votes
Undo
давайте не будемо переходити на особистості. я знаю біографію буряка. да, не все так чудово і радісно. але кожному своє. радує, шо він хоч шось та й дає. та й концерт зробити - не малі гроші. по-друге, спробуємо бути чесними один з одним - ну хто прийде дивитись на виступи місцевих талантів? навіть якщо це найздібніші хлопці і дівчата, то зааплодують їм 10 жіночок бальзаківського віку. як то і було на день молоді. а вся шепетівська молодь буде зависати в кабаках і пити пиво. а от на андрія кузьменка охочих подивитись буде немало. і якщо я з іншого міста, то це не значить, що я не можу переїхати жити в шепетівку. чи може мені спеціальний дозвіл тре взяти?) з.і. яка різниця, хто буде організовувати свято? хіба то головне? головне - нормально відсвяткувати, побачити друзів, повеселитись, врешті-решт поміняти обстановку..
Субота, 22 вересня 2012, 01:33
·
0
Votes
Undo
Кузьма то канэшно круто, якби не перед виборами...
А на мєсних рєбят таки дійсно наврядчи хто піде дивитися...
  • Page :
  • 1
  • 2
  • 3
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів