Середа, 24 листопада 2010
  188 Replies
  6.3K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Про Можейко це окрема розмова. Те, що вона вступила в партію регіонів, хай буде на її совісті. Значить вона розділяє політику свого однопартійця Табачника, який про галичан каже, що це "лакеи, едва научившиеся мыть руки".А про директорів загалом це ви зря. Батьки гроші здають по всій Україні. І в інших країнах теж є благодійні фонди при школах. Біографію Білла Гейтса почитайте, як батьки купляли за свої гроші комп'ютери в школу. Хоча і не виключаю, що хтось може собі бере на ремонтах і відкатах при закупівлі техніки. І то зараз з цим важко. З лікарями не порівняти, там беруть просто відкрито перед операцією.
Середа, 16 листопада 2011, 00:27
·
0
Votes
Undo
Кiлька рокiв тому було, но не "стихiйно". P.S. Краще це дiло узаконити...[SIZE=1]---------- Додано о 00:27 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 00:24 ----------[/SIZE]до посту номер вiсiмдесят...
Вівторок, 15 листопада 2011, 22:01
·
0
Votes
Undo
ах да: хто ж скаже "я виховав невихованого недоумка" -- саме просто скинути відповідальність на вчителів.[SIZE=1]---------- Додано о 22:01 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 22:00 ----------[/SIZE][QUOTE=Dj Os;72720]Та не приукрашуй вже так)) Та і здебільшого там не вчителі а директори пасуться. Вчителям з тих поборів лише гемор як їх зібрать. А все рішають директора, куди і сіки бабла.[/QUOTE]та то не я прикрашаю. Деякі пости такими і є.Тошно таке читати. Особливо, коли в мене мама - вчитель - і я знаю як воно є насправді.
Вівторок, 15 листопада 2011, 21:57
·
0
Votes
Undo
Та не приукрашуй вже так)) Та і здебільшого там не вчителі а директори пасуться. Вчителям з тих поборів лише гемор як їх зібрать. А все рішають директора, куди і сіки бабла.
Вівторок, 15 листопада 2011, 21:56
·
0
Votes
Undo
почитати подібні теми - і можна зробити висновки, що:а) вчителі нахальні, неосвічені хапуги, ходять в золоті і їздять на майбахах на зібрані з дітей гроші;б) бідні діти недоотримують знань і виховання через пункт а.[SIZE=1]---------- Додано о 21:56 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 21:51 ----------[/SIZE]до речі ті, хто таки так і думає, (а такі, впевнений є) -- заздрісні задроти
Вівторок, 15 листопада 2011, 20:19
·
0
Votes
Undo
та знайдуть все одно як.все не проконтролюєш. на рахунок школи...помню мене і одноклассників вчителька у початкових класах частенько залишала після уроків через каліграфію)))заводили додаткові прописи і писали.писали,писали......при чому займалась з нами безкоштовно,тратила свій особистий час . а зараз таке десь є?
Не перевелись ще такі вчителі. Зараз, в основному, вчителі займаються додатково з учнями, які пишуть наукові чи беруть участь в олімпіадах.Якщо учень хоче взнати щось нове, то вчитель не відмовить, а якщо ні, то й відповідно ніхто за таким учнем бігати не буде.
Вівторок, 15 листопада 2011, 19:44
·
0
Votes
Undo
Не погоджусь з вами, проконтролювати цей процес буде значно простіше, коли всі цифри будуть на руках у батьків. Вдома спокійно сівши за монітор комп'ютера будь хто знайде порушення, якщо їх десь допустили.Та і публікування на сайтах бюджетів школи не дасть змогу директорам змінювати їх як їм заманеться, адже ми знаєм що гугл пам'ятає все.
Вівторок, 15 листопада 2011, 19:29
·
0
Votes
Undo
та знайдуть все одно як.все не проконтролюєш. на рахунок школи...помню мене і одноклассників вчителька у початкових класах частенько залишала після уроків через каліграфію)))заводили додаткові прописи і писали.писали,писали......при чому займалась з нами безкоштовно,тратила свій особистий час . а зараз таке десь є?
Вівторок, 15 листопада 2011, 19:19
·
0
Votes
Undo
Коротше, якщо підсумувати, гроші як брали в школах так і беруть, як крали директора з батьківських фондів так і крадуть. Давайте може спробуємо вирішити як цьому покласти край? Хто якої думки?Ось я наприклад бачу що кожна школа нашого міста вже має сайт, здебільшого їхня якість низька, але на цих сайтах можна примусити школу публікувати звіт, де було би розписано скільки коштів батьки дали школі і на що ці кошти витрачають. Я гадаю при громадському контролі кошти будуть використовуватись більш ефективніше і щось смикнути для себе буде значно важче.
Вівторок, 15 листопада 2011, 19:05
·
0
Votes
Undo
Гроші і школи - поняття несумісні. Згадайте, у школах 1970-х з батьків гроші не брали, зате діти звідти виходили не тільки розумними, але й ВИХОВАНИМИ. Зараз багато не лише батьків, а й навіть учителів перестали розуміти значення ВИХОВАНОСТІ
П'ятниця, 23 вересня 2011, 15:12
·
0
Votes
Undo
так ніхто і не спорить з тим, що ми повинні подбати про наших дітей. але при цьому, нас не повинні перетворювати на дійну корову. і справа не в тому, що мале забезпечення освітніх установ, а в раціональному використанні наявних ресурсів. чому не задають питання директрам а яка необхідність виконання тої чи іншої роботи кожного року. або інша ситуація - батькам говорять здайте по 10 гривень наприклад на ремонт труби (при цьому в закладі ще й не рахували а скільки точно буде коштувати ця труба) та й забуваються пояснити батькам скільки коштів на цю трубу виділили з бюджету.в мене складається враження, що школи діють по принципу - чого бідні - бо дурні, а чого дурні - бо бідні.
Вівторок, 13 вересня 2011, 01:04
·
0
Votes
Undo
Ну якщо буваєте то скажіть будь ласка який бюджет щомісячний і перші три позиції на що витрачались кошти. Так просто по памяті
Бюджет не скажу - з цифрами не дружу.А на що?На ремонт На поповнення бібліотекиНа оплату харчування дітям соціально незахищених категорій Це не в порядку зростання чи спаданя. Просто три позиції. Та врешті решт не думайте, що я когось захищаю чи покриваю! Просто освіта сама по собі - безкоштовна, а на утримання наших дітей в школі держава не може спромогтися (пардоньте за тавтологію). І якщо нашим дітям потрібен елементарно туалетний папір в туалеті чи серветки в їдальні, то МИ маємо про це подбати.ІМХО)))
Понеділок, 12 вересня 2011, 12:49
·
0
Votes
Undo
Я маю на увазі бюджет батьківського фонду
Понеділок, 12 вересня 2011, 08:20
·
0
Votes
Undo
лови табличку)))по освіті
Понеділок, 12 вересня 2011, 00:43
·
0
Votes
Undo
Ну якщо буваєте то скажіть будь ласка який бюджет щомісячний і перші три позиції на що витрачались кошти. Так просто по памяті
Понеділок, 12 вересня 2011, 00:03
·
0
Votes
Undo
А ви бували на такій конференції?
Ха-ха)) Насмішив :)) Щороку буваю.
Неділя, 11 вересня 2011, 22:55
·
0
Votes
Undo
Восьма не найгірша. Ось мій особистий суб'єктивний рейтинг по різних показниках:1. Ліцей2-3. НВК №2 (гімназія) та НВО №2 (ЗОШ №1).4. НВК №3 (ЗОШ №7)5. СЗОШ №26. ЗОШ №67-8. Пансіон та НВО №3 (ЗОШ №8) 9-10. НВО №1 (ЗОШ №4) та ЗОШ №3
І по яких же таких показниках? Поясніть.
Субота, 10 вересня 2011, 18:24
·
0
Votes
Undo
А ви бували на такій конференції?
Субота, 10 вересня 2011, 18:02
·
0
Votes
Undo
Крім того, батьки не хочуть проблем для дитини з оцінками, бо треба у випускних класах зависити оцінки для атестату. Дітки замість підручників сидять у контакті, а поступати хочуть усі. Так що в цій "корупції" зацікавлені також і батьки.
Да, ваша правда, сидять. Але при цьому стовідсотково вступають! Цього року ВСІ випускники ліцею стали студентами, причому близько 75% - на державну форму навчання. А збори коштів, про які ви зараз говорите, корупцією не назвеш. Тут все прозоро - батьки збирають, батьки платяять у касу. Інша справа - як цими коштами розпоряджатимуться. але для цього і існує щорічна батьківська конференція, на якій директор звітує, куди і скільки.
Неділя, 15 травня 2011, 20:33
·
0
Votes
Undo
……………………………………..________………………………………,.-‘"……………….``~.,………………………..,.-«……………………………..»-.,…………………….,/………………………………………..":,…………………,?………………………………………………\,………………./…………………………………………………..,}……………../…………………………………………………,:`^`..}……………/……………………………………………,:"………/…………..?…..__…………………………………..:`………../…………./__.(….."~-,_…………………………,:`………./………../(_…."~,_…….."~,_………………..,:`…….._/……….{.._$;_……"=,_……."-,_…….,.-~-,},.~";/….}………..((…..*~_……."=-._……";,,./`…./«…………../…,,,___.\`~,……»~.,………………..`…..}…………../…………(….`=-,,…….`……………………(……;_,,-"…………/.`~,……`-………………………….\……/\………….\`~.*-,……………………………….|,./…..\,__,,_……….}.>-._\……………………………..|…………..`=~-,…..`=~-,_\_……`\,……………………………\……………….`=~-,,.\,………………………….\…………………………..`:,,………………………`\…………..__……………………………….`=-,……………….,%`>--==``…………………………………._\……….._,-%…….`\……………………………..,<`.._|_,-&``…………….`\
Неділя, 15 травня 2011, 17:16
·
0
Votes
Undo
А можна будівлі не переносити, а просто таблички перечепити...
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів