Вівторок, 07 червня 2016
  36 Replies
  23 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
rc3PvS7yXpc.jpg
Цього року щорічний шепетівський фестиваль електронної музики виходить на загальноукраїнський рівень і прийматиме тисячі гостей з інших міст. Цікаво чи є ще в Шепетівці справжні клабери, для яких імена в лайн-апі не пустий звук? Давайте обговоримо захід
Субота, 25 червня 2016, 15:58
·
0
Votes
Undo
Сьогодні купував квиток на один день(2-й день), заплатив 100грн.
На рахунок території то дійсно там все продумано і перше враження приємне.
Подивимось що буде вечером.
П'ятниця, 24 червня 2016, 19:39
·
0
Votes
Undo
Що тут не зрозуміло? Навіть якщо там був кальян, табак і тд. Виготовник пан Іван з підвала, то для любого адміністратора він був би найкращий, він ж має пару копійок з цього заходу за рекламу от і піарить їх.
Все просто любі друзі...
І доречі 250 грн За вхід це дуже дорого, зараз підуть коментарі від адміністраторів що для фестевалю і тд. Не догорого там буде мега круто... Ну викидати такі гроші на вітер "пропити", то краще піти в магазин, кафе поїсти морозива з дівчиною, дитиною чи друзями, на мою думку(повторюю на мою думку), в декілька раз крутіше та комфортніше, ніж "відпочивати" з горами алкоголю, кальянами та нарваними людьми напідпитку, яким тільки на таких заходах і потрібно алкоголь та бійки.
В мене все:)
Четвер, 23 червня 2016, 16:21
·
0
Votes
Undo
У нас в деяких продуктах більше отрути ніж в тютюні :-)
Четвер, 23 червня 2016, 16:20
·
0
Votes
Undo
я особисто спробую обовязково їх димку
та травись на здоров"я, а я пас ))
Четвер, 23 червня 2016, 16:17
·
0
Votes
Undo
Тобі все не те і все не так. :) Нема проблем, сиди вдома :-) Є одне російське дуже вдало слово, яке ілюструє таких як ти, але не буду писати щоб не ображати :P
А кальянщики дійсно приїдуть круті, я особисто спробую обовязково їх димку. У нас в місті таких немає, а купувати дорого то все приладдя.
Четвер, 23 червня 2016, 16:14
·
0
Votes
Undo
Ну так я ж це саме кажу - круті київські "профі" приїжджають на нашу периферію робити бабло. І хто ж перевіряти буде, де ті кізяки робили - в Єгипті, чи на малій Артаутській ?
Четвер, 23 червня 2016, 16:02
·
0
Votes
Undo
В нас же молодь підсаджують на кальян, вбиваючи їм в голови, що кальян це неодмінний атрибут "клаберського" життя.

Тут ти трішки помиляєшся :-) У хороших нічних клубах кальянів немає взагалі, бо туди приходять потанцювати і послухати музику, ну ще на барі цікавих коктейлів спробувати. Оці всі кальяни з'явились в 2008 році, коли бахнула криза і багато нічних клубів позакривались. Лишились псевдо-гламурні забігаловки в яких кальяни і стали обов'язковим атрибутом . Так воно і пішло по селі...Саме смішне, що курять вони відверту фігню: дешевий табак, китайський кальян і ще і на різній фігні типу вина чи навіть коньяку.

На опен зі своїми кальянами приїжають професійні кальянщики з Києва, з хорошим тютюном із мінімумом хімічних домішок та єгипетськими кальянами. Це як небо і земля, порівняно з тим, що у нас у "клюбах" місцевих
Четвер, 23 червня 2016, 15:53
·
0
Votes
Undo
Східні народи, які цим займаються вже кілька тисячоліть, мають якусь свою філософію, культуру куріння кальяну. В нас же молодь підсаджують на кальян, вбиваючи їм в голови, що кальян це неодмінний атрибут "клаберського" життя. Насправді це вже стало бізнесом, причому досить таки прибутковим. Поцікавтеся цінами на кальян, і все стане зрозуміло.
Четвер, 23 червня 2016, 15:16
·
0
Votes
Undo
Ну курив я той кальян. Так нічого і не зрозумів.
Може воно не заради паління, а щось вище?
Сидиш, смокчеш, нічого тебе не турбує. Дивишся кудись за небокрай, думаєш.
Якась своя філософія в цьому?
А може не те палив :P
Четвер, 23 червня 2016, 14:23
·
0
Votes
Undo
Куріння не забороняє, правда лише в визначених місцях. Але ж реклама такої, скажімо, некорисної звички на масовому молодіжному заході виглядає якось недоречно.
Четвер, 23 червня 2016, 11:24
·
0
Votes
Undo
Дивлюся, що організатори фесту вважають за нормальне відкриту рекламу кальяна на своєму міроприємстві. А як же з чинним законодавством, і взагалі, наскільки це нормально ?

А чинне законодавство у нас забороняє куріння кальяну?
Четвер, 23 червня 2016, 08:16
·
0
Votes
Undo
Дивлюся, що організатори фесту вважають за нормальне відкриту рекламу кальяна на своєму міроприємстві. А як же з чинним законодавством, і взагалі, наскільки це нормально ?
Понеділок, 20 червня 2016, 14:06
·
0
Votes
Undo
Отримай квитки та шалену знижку для всіх своїх друзів

Сайт shepetivka.com.ua спільно із організаторами опен ейру Summer Dream проводить розіграш приурочений найграндіознішій події цього літа. Вже за декілька днів, поряд нашого міста відгримить всеукраїнський фестиваль електронної музики, де відіграють свої сети зірки як України так і діджей, який входить в 50-ку найкращих у світі.

Що потрібно для виграшу?
1. Збери максимально велику компанію друзів та разом зробіть групове фото на фоні бігборду, афіші чи власного плакату на якому зображена реклама Summer Dream.
2. Зробіть репост цього запису, та розмістіть ваше фото в коментарях.
3. Фото на якому буде найбільше друзів стане переможним

Ти отримаєш 2 квиточки на захід, а всі хто будуть на фото, зможуть купити квитки із знижкою 100 грн кожен. Переможця буде оголошено 23 червня о 20:00
Не прогавте можливість відірватись цілих три дні на Open Air Summer Dream 2016!?

nDe1N_zK-cI.jpg
Attachments (1)
Вівторок, 07 червня 2016, 09:05
·
0
Votes
Undo
накінець-то в нашому місті буде щось грандіозне)))) шкода, що в Київ їду на той період.
А з лайн-апу пам'ятаю тільки Анну Лі та Наташу Ростову. і то ще зі школи
  • Page :
  • 1
  • 2
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів