а як там з народом було?
тисячі гостей з інших міств камеру чогось не попали((((
Якщо ти вже опускаєся до особистостей, то аргументів в тебе нема
А якщо ти вважаєш за бидло людей людей, які не бачать сенсу викидати на на це "культурне" дійство 250 грн і не бачиш іншої альтернативи, як напитися, то мені тебе шкода.
Я був на цьому на цьому заході свій відгук залишив.
І ще я взагалі не розуміюсь в культурі EDM, ще більше я взагалі не знаю що це.
Заздрість? До чого тут заздрість? Щохтось побував на фесті? За 250 грн це вже людина чогось досягнула?
Островський, ти дуже високомірної думки про себе. Якщо ти такий "крутий" адмін, і якщо тебе один раз показали по телевізору, то це ще нічого взагалі нічого не значить. Завжди потрібно залишатись людиною, справедливою та чесною людиною. А ти переходиш на образи особистостей.
Якщо ти вже опускаєся до особистостей, то аргументів в тебе нема
Ти сам опускаєшся до відрветого гівноїдства. Ти був на цьому заході? Чи може ти розбираєшся в EDM культурі? Ні! Чому не можна просто порадуватись за інших і не писати отієї всієї дурні? Ну не подобається, просто не йдеш та все. Для чого гидити людям в душу? Організатори принесли в наше місто свято, якби не вони то альтернативи парку взагалі б не було
А якщо ти вважаєш за бидло людей людей, які не бачать сенсу викидати на на це "культурне" дійство 250 грн і не бачиш іншої альтернативи, як напитися, то мені тебе шкода.
Давай без перекручування ок? 250 грн за 3 дні з таким лайн-апом це геть не дорого. А кричать дорого ті, хто вважає, що такі заходи лише для побухать.
Взагалі якщо підсумувати, то чомусь від тих хто не був на заході - один негатив! Заздрість чи що?
Розумієш, Сашко, я на відміну від тебе, батько, і в мене є діти, майбутнє яких мені не байдуже. І я, і ти маємо право на свою думку. Але якщо ти, на сторінках сайту під маскою культури рекламуєш чисто комерційне підприємство з пропагандою паління, алкоголю, "інтелектуальними" жартами ведучого і напівголими дівками на сцені - то гівноїдством займаюся явно не я.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua