Вівторок, 07 червня 2016
  36 Replies
  21 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
rc3PvS7yXpc.jpg
Цього року щорічний шепетівський фестиваль електронної музики виходить на загальноукраїнський рівень і прийматиме тисячі гостей з інших міст. Цікаво чи є ще в Шепетівці справжні клабери, для яких імена в лайн-апі не пустий звук? Давайте обговоримо захід
Понеділок, 27 червня 2016, 08:47
·
0
Votes
Undo
Не фанат такого стилю, але кожен має право відпочивати як йому це подобається (не в шкоду іншим). Хтось тащиться від рибалки, хтось від пивка в дворику, а хтось по фестах катається. Народ, реально ж вам ніхто не зробив нічого поганого, єдиний мінус це музику яку точно чути на окраїнах міста. Не продумали з одноденними квитками завчасно. Бо дехто не міг реально провести 3 дні тупо там. Взагалі фестиваль то добре, можливо колись реально будуть приїздити на опен зі всієї України тисячі людей з грошима, аби витрачати їх тут. В тому самому Кам'янець-Подільському вже буде 6 фестиваль "Республіка" і проводиться він в фортеці і нічого страшного, люди з грошима їдуть туди і витрачають їх там. Фести то добре, тим більше з поєднанням дня молоді
Неділя, 26 червня 2016, 23:16
·
0
Votes
Undo
Всім раджу, другий день був взагалі суперовий, організація як для першопрохідців на вищому рівні. Коктелі суперові, музика супер, діджеї, піджеї усі красавчики.
Не тупіть, ще є час погуляти, хіба так часто такі заходи в нашому місті ?
Неділя, 26 червня 2016, 18:45
·
0
Votes
Undo
Коротше, мені пора відпочивати
дивись там, не переборщи. Від такого "відпочинку" проблеми з серцем бувають.
Неділя, 26 червня 2016, 18:32
·
0
Votes
Undo
Хлопці, ідіть побухайте деінде обоє, може добрішими станете. :lol:
Розумієш, Сашко, я на відміну від тебе, батько, і в мене є діти, майбутнє яких мені не байдуже. І я, і ти маємо право на свою думку. Але якщо ти, на сторінках сайту під маскою культури рекламуєш чисто комерційне підприємство з пропагандою паління, алкоголю, "інтелектуальними" жартами ведучого і напівголими дівками на сцені - то гівноїдством займаюся явно не я.

Ні друже, саме ти гівноїд, бо обсираєш те в чому не розумієшся. І при чому тут діти? Ти десь там бачиш неповнолітніх? Напівголі дівки в цирку тебе не бентежать? А спортсменки з трусиках? Кальян - це пропаганда куріння? А те що ти палиш щодня - не пропаганда? Взагалі говорю як з туземцями якимись з африки.
Коротше, мені пора відпочивати, сьогодні буде виступати Omnia, якого я чекав. А ви тут гавкайте далі :-) Чао
Неділя, 26 червня 2016, 18:32
·
0
Votes
Undo
вахах. яжматєря набігли
Неділя, 26 червня 2016, 18:13
·
0
Votes
Undo
Anykey, аплодую тобі стоячи. Таких батьків по-більше!!!
Островський, ні не біля паркану. Коштів в мене достатньо не тільки на вхід.
Шкода мені тебе.моя дискусія на рахунок цього закінчена. Я висловив свою думку. Я не сказав що там було жахливо. Сказав як є, у відповідь почув тільки негатив у свою сторону.
Неділя, 26 червня 2016, 17:43
·
0
Votes
Undo
Якщо ти вже опускаєся до особистостей, то аргументів в тебе нема

Ти сам опускаєшся до відрветого гівноїдства. Ти був на цьому заході? Чи може ти розбираєшся в EDM культурі? Ні! Чому не можна просто порадуватись за інших і не писати отієї всієї дурні? Ну не подобається, просто не йдеш та все. Для чого гидити людям в душу? Організатори принесли в наше місто свято, якби не вони то альтернативи парку взагалі б не було
А якщо ти вважаєш за бидло людей людей, які не бачать сенсу викидати на на це "культурне" дійство 250 грн і не бачиш іншої альтернативи, як напитися, то мені тебе шкода.

Давай без перекручування ок? 250 грн за 3 дні з таким лайн-апом це геть не дорого. А кричать дорого ті, хто вважає, що такі заходи лише для побухать.
Взагалі якщо підсумувати, то чомусь від тих хто не був на заході - один негатив! Заздрість чи що?

Розумієш, Сашко, я на відміну від тебе, батько, і в мене є діти, майбутнє яких мені не байдуже. І я, і ти маємо право на свою думку. Але якщо ти, на сторінках сайту під маскою культури рекламуєш чисто комерційне підприємство з пропагандою паління, алкоголю, "інтелектуальними" жартами ведучого і напівголими дівками на сцені - то гівноїдством займаюся явно не я. І нічого "професіонали" організатри сюди не принесли. Вони продають на нашій периферії псевдокультуру, попутно засираючи мізки ще не сформованій молоді.
Неділя, 26 червня 2016, 17:14
·
0
Votes
Undo
Я був на цьому на цьому заході свій відгук залишив.

Біля паркану постояв?
І ще я взагалі не розуміюсь в культурі EDM, ще більше я взагалі не знаю що це.

То чому взагалі така цікавість до фесту?
Заздрість? До чого тут заздрість? Щохтось побував на фесті? За 250 грн це вже людина чогось досягнула?

Та до того що хтось може справді отримувати задоволення від життя. Якби було не так, то не було би цих жовчних постів.

Островський, ти дуже високомірної думки про себе. Якщо ти такий "крутий" адмін, і якщо тебе один раз показали по телевізору, то це ще нічого взагалі нічого не значить. Завжди потрібно залишатись людиною, справедливою та чесною людиною. А ти переходиш на образи особистостей.

А ну да, простіше виставити мене високомірним покидьком, а не поглянути на себе зі сторони і зрозуміти, що я просто кажу правду в очі. :) Ви самі собі створюєте мордор у місті, бо у вас все сприймається через негатив. Ви шукаєте його кругом, де треба і не треба.
І так для розуміння, мене далеко не вперше показують по телевізору, я вже давно співпрацюю з різними телеканалами хоч і не в кадрі. Я цим ніде ніколи не хвалився, а тут мене раптом побачили по телевізору і почались хвилі заздрощів та хейтерства.
Неділя, 26 червня 2016, 15:29
·
0
Votes
Undo
Островський, а з якого це часу оргінізація фестевалю стала благодійністю?а не заробітком коштів?
Я був на цьому на цьому заході свій відгук залишив. І ще я взагалі не розуміюсь в культурі EDM, ще більше я взагалі не знаю що це.
Заздрість? До чого тут заздрість? Щохтось побував на фесті? За 250 грн це вже людина чогось досягнула?
Островський, ти дуже високомірної думки про себе. Якщо ти такий "крутий" адмін, і якщо тебе один раз показали по телевізору, то це ще нічого взагалі нічого не значить. Завжди потрібно залишатись людиною, справедливою та чесною людиною. А ти переходиш на образи особистостей. Не позорь себе, твій сайт читає ж декілька тисяч людей як ти говориш. Хоча на справді на цьому сайті спілкується чоловік з 15 і все.
Згідний якщо людина любить такі фести розуміється в цьому то 250 грн для цього дуже-дуже дешево. Но для звичайної людини з мінімальною зарплатою це дуже дорого. 250 тільки вхід+таксі+випивка(це за бажанням)+харчування, за весь вечір все одно їсти захочеш. А дивитись комусь "до рота" та шкодувати собі гроші на бургер за 30-35 грн не кожен хоче.
Неділя, 26 червня 2016, 14:13
·
0
Votes
Undo
Якщо ти вже опускаєся до особистостей, то аргументів в тебе нема

Ти сам опускаєшся до відрветого гівноїдства. Ти був на цьому заході? Чи може ти розбираєшся в EDM культурі? Ні! Чому не можна просто порадуватись за інших і не писати отієї всієї дурні? Ну не подобається, просто не йдеш та все. Для чого гидити людям в душу? Організатори принесли в наше місто свято, якби не вони то альтернативи парку взагалі б не було
А якщо ти вважаєш за бидло людей людей, які не бачать сенсу викидати на на це "культурне" дійство 250 грн і не бачиш іншої альтернативи, як напитися, то мені тебе шкода.

Давай без перекручування ок? 250 грн за 3 дні з таким лайн-апом це геть не дорого. А кричать дорого ті, хто вважає, що такі заходи лише для побухать.
Взагалі якщо підсумувати, то чомусь від тих хто не був на заході - один негатив! Заздрість чи що?
Неділя, 26 червня 2016, 13:08
·
0
Votes
Undo
Ходили ми 2-й день, людей було мало чоловік 250 +-50, для феста це нічого, про покупку "тисячі квитків" це брехня.
Видно що з фінансової сторони все було на найвищому рівні. А зі сторони проведення були певні мінуси.Ну це таке не може все бути ідеально для всіх:)
Кальян був доречі супер!
Саме більше що обурили мене і моїх друзів, що то була за фігня з вогнегасниками? Для чого було їх активовувати з сцени на людей, після них вгазалі танцювати не можна було, весь порошок чи що то було на голові та в роті фууу...
Ще був такий нєжданчік коли завісла апаратура, на пару хвилин(різне буває, тут нічого страшного не має).
Висновок, людей не має, ціни космос 3 дні там не має що робити.Но було весело, все залежить від компанії.
Субота, 25 червня 2016, 23:06
·
0
Votes
Undo
Ви тут такий срач розвели, ніби на фесті накуритись і напитись - то обов)язкова умова :S
Можу от заприсягтися, що у вівторок нетверезих тєл в нашому парку побільше буде.
Субота, 25 червня 2016, 19:21
·
0
Votes
Undo
а як там з народом було?

Судячи по відео - небагато.

тисячі гостей з інших міст
в камеру чогось не попали((((
Субота, 25 червня 2016, 19:17
·
0
Votes
Undo
а як там з народом було?
Субота, 25 червня 2016, 19:04
·
0
Votes
Undo
Тобто, за думкою Островського, ті, кому 250 грн за три дні це дорого - бидло? Круті в тебе показники для визначення інтеллекту))))))
Субота, 25 червня 2016, 18:57
·
0
Votes
Undo
Відповідач, тобі як і Anykey можу порадити лише одне - не йди, таких як ви там точно не потрібно. Сидіть вдома, жуйте морозиво, пишіть свої гнівні пости :-) Вчора було круто і надзвичайно позитивно, не було жодної! бійки, жодних! конфліктів. Не було обдовбаних чи бухих, за виключенням перебравших 2 чоловік, які нікому не заважали. Добре що ціна квитка відфільтровує бидло, якому 250 грн на 3 дні це дорого, і які ліпше тупо пробухають його на лавочці в парку. Якщо ви не вмієте культурно та цікаво проводити свій час, якщо ви не знаєте хто ці всі діджеї - вам там робити нічого. Так що сидіть вдома і не псуйте настрій ні собі, ні іншим :-) Без вас добре!
Якщо ти вже опускаєся до особистостей, то аргументів в тебе нема. А якщо ти вважаєш за бидло людей людей, які не бачать сенсу викидати на на це "культурне" дійство 250 грн і не бачиш іншої альтернативи, як напитися, то мені тебе шкода.
Субота, 25 червня 2016, 16:23
·
0
Votes
Undo
До речі є вже фотки http://shepetivka.com.ua/fotohalereia/album.html?albumid=2892
А також відео скоро буде готове https://www.youtube.com/watch?v=TRQCiF9va-M
Субота, 25 червня 2016, 16:00
·
0
Votes
Undo
Відповідач, тобі як і Anykey можу порадити лише одне - не йди, таких як ви там точно не потрібно. Сидіть вдома, жуйте морозиво, пишіть свої гнівні пости :-) Вчора було круто і надзвичайно позитивно, не було жодної! бійки, жодних! конфліктів. Не було обдовбаних чи бухих, за виключенням перебравших 2 чоловік, які нікому не заважали. Добре що ціна квитка відфільтровує бидло, якому 250 грн на 3 дні це дорого, і які ліпше тупо пробухають його на лавочці в парку. Якщо ви не вмієте культурно та цікаво проводити свій час, якщо ви не знаєте хто ці всі діджеї - вам там робити нічого. Так що сидіть вдома і не псуйте настрій ні собі, ні іншим :-) Без вас добре!
  • Page :
  • 1
  • 2
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів