кажуть недорого і смачно ще можна поїсти у столовій автопарку.п.с.здивувала ціна одного маленького кусочка хліба в малібу. 35 коп. це такі зараз ціни скрізь? у мої шкільні роки хліб у столових був взагалі безкоштовно,бери скільки хочеш. а потім по 1 коп.(коли його хлопці на закуску почали красти))))
за автопарк забув написати, також інколи там обідаю, коли в Соняшнику якісь "обіди" роблять і місця не має... до речі там і там хліб безкоштовний, платний знаю окрім Малібу є ще в Антеї і Козаках) в інших місцях ще не обідав
:lol: Це мабуть, щоб посуд не виносили! В нас є унікуми. Але в тій пристройці взагалі неможливо сидіти - смердить куривом і холодно...витяжки нема елементарної
однозначно щоб не крали посуд :lol:
поруч же декілька гуртожитків :dry:
а там постійна нестача посуду...
п.с. в часи мого навчання в нас були унікуми,що навіть крали мило та туалетний папір по кафешках :side:
Хочу повернутись до теми про Ватру знову. :angry:
Хазаяка просто відьма якась :evil: . Компанією(5 чоловік) потратили близько 80-100 гривень і сиділи десь годину-півтори і наступні хвилин 15 нічого не замовляли, коли та "хазаюшка" почала нас виганяти з ватри. До цього я ще розірвав серветку на 2 частини, то крику було немов я стіл їй зламав. Потім коли вийшли з Ватри і стояли на вулиці і стояли декілька хвилин, то вона вийшла і почала нас і звідти виганяла і побілцяла викликати міліцію.
Спочатку дітям пиво продає, а потім підвипивших дітей виганяє))))
Якщо дійсно, десь тижня два тому, то сам був свідком такого, саме з участю Демчука, і дійсно, почала виганяти просто так) сусідній же столик гудив, кричав і ржав, їм же нічого не сказали...
За хазяйку не знаю, але по-роботі знаю що вона дуже імпульсивна.
На скільки знаю, Мая дуже чемна та ввічлива жінка.
звичайно, якщо ви знайомі, то вона чемна, з іншими ж вона не дуже ввічлива.
ще один приклад знайомі на 14 лютого замовили столик, а до них якихось "бичок" підсадили без їхньої згоди.
Зазвичай ця прямі питання: "Замовляти щось будемо? Ні? Тоді звільняємо місця", хоча зазвичай проходить приблизно 20 хвилин після замовлення або "Звільняйте місця, бо людям немає де сісти", хоча людей нікого немає