П'ятниця, 24 червня 2005
  252 Replies
  23.6K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Какие кафе вы часто посещаете?
Вівторок, 07 жовтня 2008, 11:16
·
0
Votes
Undo
"Насолода" знаходиться прямо біля вокзалу в приміщенні на другому поверсі. Там до речі по Залізничній вулиці відновилася всі відома "Лакомка" і нове кафе Планета Teens. Хтось вже був там?
Вівторок, 07 жовтня 2008, 12:32
·
0
Votes
Undo
Останній раз була у новому ресторані "ЕДЕМ".Мені сподобалось,классний інтер"єр та дизайн!!!Закладів подібного рівня у нас мабуть ще не було!!!
Вівторок, 07 жовтня 2008, 13:09
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'></div>
нове кафе Планета Teens. Хтось вже був там?[/b]
я був в планеті тіні...єдине шо запамяталось це скляні столики, а так нічого особливого, меню скромне а сам заклад попахує совдепщиноюЩодо Едему то також за нього чув і хочу там побувати
Вівторок, 07 жовтня 2008, 13:36
·
0
Votes
Undo
За "Планету" то мені не дуже сподобалось!Але чаю випити можна....і світо музика весела:)А за "ЕДЕМ" то дійсно хорошоий бар-ресторан!І посидіти можна,і день народження,і весілля!Меню класне,обслоговування сподобалось...."ЕДЕМ" пройшов тест:)
Вівторок, 07 жовтня 2008, 20:13
·
0
Votes
Undo
люди,а на базаре в субботу-воскресенье еще готовят шашлык?помню.бабушка мне покупала его каждые выходные.Было очень вкусно..И где можно домашней еды поесть?Борщик,картошечку в горшочке,шубу..вина немного выпить,помянуть всех похороненных в Шепетовке родственников
Вівторок, 07 жовтня 2008, 20:30
·
0
Votes
Undo
Хммм...насчёт шашлычков то их уже нету!И давненько;)А вот о домашней кухни то даже не знаю!Если чет в голову толковое влезет то напишу!
Вівторок, 07 жовтня 2008, 20:59
·
0
Votes
Undo
люди,а на базаре в субботу-воскресенье еще готовят шашлык?помню.бабушка мне покупала его каждые выходные.Было очень вкусно..И где можно домашней еды поесть?Борщик,картошечку в горшочке,шубу..вина немного выпить,помянуть всех похороненных в Шепетовке родственников
На мою думу самий кращий шашлик (м"ясо на костомашці)готують у барі "НАТАЛІ",що за містом!!!Смачнішого ще не коштувала!!!Та й то не лише моя думка,а й багатьох людей,які живуть далеко за межами нашого міста!!!Та й картопельку у горщиках там здається теж готують!!!
Неділя, 02 листопада 2008, 20:07
·
0
Votes
Undo
Заходила недавно в "Магніт", просто поседіти попити чаю, тобільше ніж 30 хвилин я там знаходиться не могла, мало того шо музика 80-тих грає, то ще і на повну катушку, що зовсім не чуєш свого співрозмовника!
Вівторок, 28 квітня 2009, 13:04
·
0
Votes
Undo
даааааааааааааа в дяді Міши в "Наталі" круто а шашлики вообще классс ! До нас з Хмельницького приїжають що б спробувати цей шашличок...=)
Середа, 29 квітня 2009, 11:17
·
0
Votes
Undo
Бар "НАТАЛІ" Дуже класний! Навіть люди з Хмельницького,Києва і тд і тп їздять до нас що б скоштувати цей відомий і дуже смачний шашличок! Обслуговування мальохо кольгає но взагалі не погано! Уютно і атмосфера домашня!!
Субота, 04 липня 2009, 12:11
·
0
Votes
Undo
Если на кофе то ет Ватра, а если отдельно для курящих и некурящих то Багира! Хотя как на какой вкус, лучше всего в парк- там и фильтры от сигаретного дыма и природы хоть отбавляй...
Неділя, 05 липня 2009, 16:01
·
0
Votes
Undo
Бар "НАТАЛІ" Дуже класний! Навіть люди з Хмельницького,Києва і тд і тп їздять до нас що б скоштувати цей відомий і дуже смачний шашличок! Обслуговування мальохо кольгає но взагалі не погано! Уютно і атмосфера домашня!!
Можливо, я була в іншому барі "Наталі" за містом, але ще кілька років тому він був схожий на хатинку Баби Яги. Аж моторошно пригадувати... інтер'єр, обслуговування - капєц :be:Ходимо в "Глорію". На трієчку тягне, але нічого кращого поблизу немає...
П'ятниця, 04 березня 2011, 16:15
·
0
Votes
Undo
"Ватра" - вже майже стале місце чатовок. Там пірожинка класні.
П'ятниця, 04 березня 2011, 16:20
·
0
Votes
Undo
oOа ватрі пірожена є?всьо,робим чатовку в Ватрі)☺
П'ятниця, 04 березня 2011, 18:57
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=ARTIST;61669]"Ватра" - вже майже стале місце чатовок. Там пірожинка класні.[/QUOTE]Пироженные там класные, согласен:df:Вот бы еще места по-больше... не в ущерб уюту.
Четвер, 12 травня 2011, 21:23
·
0
Votes
Undo
ААааа... хочу додому!!! А потім ось сюди! ))))
Четвер, 12 травня 2011, 21:32
·
0
Votes
Undo
ЛЕГО ТИ МАНЬЯК!!!)))на ніч такі ссилки кидати))) Кафе классне!!!Особливо меню.І назви стравтепер мені ті страви будуть всю ніч снитись........прощавай дієта)))
Четвер, 12 травня 2011, 22:06
·
0
Votes
Undo
Я не маньяк... я перед этим поужинал)))Хотя, смотря на фото, желудок истерически ищет скрытые резервы)))Может кто бывал уже там?
Субота, 24 вересня 2011, 08:41
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=ARTIST;23575]Якщо вибирати між Ватрою і Малібу то Ватра краще. В Малібу даже перекусити нормально не можна. Недавно був там, то все таке невкусне подавали шо ужас. А в Ватрі спокійно можна поседітити і попити кави з тістечками.[/QUOTE] зайшла на днях перекусити в малібу.замовила салат та фрі з котлетою.все вроді нічого,але коли дійшла до середини котлети,то відчула тухлятіну :at: траванутись не встигла,але висновки робіть самі...
Субота, 24 вересня 2011, 11:56
·
0
Votes
Undo
давно вже в Малібу не обідаю та не снідаю, порції малі + взагалі не смачні...зараз обідаю в Соняшнику що за "Открыткой" досить добре годують і ціни нормальні
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів