Вівторок, 28 червня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Суд визнав винним мешканця Шепетівщини, який наїхав саньми в упряжці з двома кіньми на жінку похилого віку. Чоловіку присудили рік обмеження волі, але відпустили з випробувальними терміном. Про це стало відомо з вироку Славутського міськрайонного суду.

Сьогодні, близько 19:00 у Шепетівці біля школи-пансіон сталась дорожньо-транспортна пригода із трагічним наслідком. Коричневий автомобіль Volkswagen Touareg, який рухався по Проспекту Миру в напрямку залізнично вокзалу, збив пішохода.

У селі Ленківці відбувся патріотичний велопробіг
Розділ Спорт

Напередодні дня Конституції України, активна спортивна молодь та підростаюче покоління села Ленківці, що на Шепетівщині, взяли участь у велопробігу та культурно-спортивній програмі "Вперед до перемоги". Про це повідомили на сторінці громади.

В умовах російської агресії наші медики пліч-о-пліч з військовими роблять все можливе для нашої перемоги. Вони рятують найцінніше в світі – життя, тому їх вклад в нашу боротьбу величезний. Вчора у Хмельницькій ОВА кращих медпрацівників області відзначали грамотами, орденами та цінними подарунками. Серез них і відомий шепетівський лікар-реаніматолог.

Щорічно, починаючи з 1996 року, 28 червня українці відзначають День Конституції України. Саме в цей день, на п’ятий рік незалежності держави був прийнятий документ – Основний закон. До 1996 року у використанні була Конституція колишньої УРСР. Хоча Україна і прийняла Конституцію останньою з-поміж усіх пострадянських республік, проте міжнародне співтовариство визнало її однією з найдемократичніших у світі. І це не дивно, адже традиції українського державотворення налічують не одну сотню років, сягаючи корінням в часи так званого “звичаєвого права”.

Стартував Відкритий чемпіонат Шепетівської ТГ з міні – футболу
Розділ Спорт

27 червня відбувся перший тур Відкритого чемпіонату Шепетівської міської територіальної громади з міні – футболу серед чоловічих команд з нагоди Дня прийняття Конституції України. До участі в чемпіонаті заявлено 11 команд міської громади.

Розпочалася сто двадцять п’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 28 червня.

0
репостів
0
репостів