Головний спеціаліст відділу правової інформації та консультацій Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Зміна прізвища, імені, по батькові: порядок, строки та підстави для відмови

Восени минулого року декотрі українці, відреагувавши на маркетинговий хід мережі магазинів електроніки, змінювали ім'я та прізвище, щоб отримати омріяний ґаджет. Однак причин для зміни імені, прізвища чи по батькові може бути багато, а от як це зробити та скільки часу займе процедура — знають одиниці.

Куди звертатися і скільки коштуватиме зміна імені — розповідає Ольга Кононенко, заступник начальник Віньковецького бюро правової допомоги, що є відділом Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

  4166 переглядів

Особливості спадкування за законом та черги спадкування

Особливості спадкування за законом та черги спадкування

Чимало клієнтів звертається до Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за роз'ясненнями щодо особливостей спадкування. Яким чином відбувається спадкування за законом та кому належить першочергове право на спадщину? Розповідає Ірина Школьнік, головний спеціаліст відділу правової інформації та консультацій Шепетівського місцевого центру.

  5138 переглядів

Он-лайн отримання довідок та витягів з Державних реєстрів Міністерства юстиції України стало більш доступним

Он-лайн отримання довідок та витягів з
Державних реєстрів Міністерства юстиції України
стало більш доступним

Шепетівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги безоплатно надає  громадянам можливість доступу до реєстрів Міністерства юстиції України, отримання довідок та витягів з них.

  2399 переглядів
0
репостів
0
репостів