Розділ Культура

На Шепетівщині відбувся концерт фіналіста проекту Х-фактор Діми Волканова

Автор 23 січня 2024, 20:56
На Шепетівщині відбувся концерт фіналіста проекту Х-фактор Діми Волканова Фото Альони Мартинюк

21 січня у Центрі культури і дозвілля Білогірської селищної ради відбувся концерт сучасного співака, фіналіста проекту Х-фактор, поета та композитора Діми Волканова. Для білогірчан прозвучали пісні з програми «Намалюю».

Серед пісень Діми Волканова такі відомі хіти, як «Намалюю», «Пиши мені», «Як моя любов», «Наречена», "Тебе знайшов" та багато інших пісень, написаних вже під час війни.

На глядачів чекала проста та душевна музика. Виступ завершився великою фотосесією.

Варто зазначити, що захід відбувся у межах проєкту «Спільнофонд», що став можливим завдяки синергії Фонду громади «Подільська громада», Фонду "МХП-Громаді" за підтримки Isar Ednannia у межах програми Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства.

В межах реалізації проекту Спілнофонд від наших партнерів БО "БФ "Подільська громада" ми отримали допомогу в організації фандрейзингової кампанії у вигляді подарунків для лотареї, яка стала завершальним акордом концерту Діми Волканова.

Розіграш лотареї проводив зірковий гість. Саме він крутив барабан та витягував номерки, які стали переможними. Отож, люди, яким посміхнулася Фортуна, додому повернулися з подарунками. Розігрувалася праска, безпроводові навушники, сертифікат на фотосет від Альони Мартинюк, блендерний набір та мультиварка.

Також 2200 грн, які кинули відвідувачі у скриньку, передали для родини нашого земляка-військовослужбовця, який перебуває на лікуванні після важкого поранення. Ще 2000 грн додали на збір для придбання дрона для військовослужбовця Романа Сташука, а 3000 грн будуть спрямовані на придбання основи для маскувальної сітки.

Адміністрація ЦКіД щиро дякує за допомогу у вирішенні організаційних питань та сприяння у проведенні мистецьких заходів для Віктора Корягіна, директора західного хабу компанії МХП, Юрія Федорчака, директора філії "Рідний край", Людмили Баранчук, регіонального менеджера БФ "МХП-Громаді", приватного підприємця Валентина Зацепанюка.

Діма Волканов – молодий і перспективний український артист, співак і композитор. Родом з тимчасово окупованого Бердянську. Творчий шлях хлопця, який привів його до великого шоу-бізнесу, почався з телешоу X-Factor (9 сезон). Там Діма потрапив в команду до Андрія Данилка, який і розгледів великий потенціал та талант хлопця.

Після завершення шоу, Діма в статусі суперфіналіста отримав запрошення працювати в колективі Вєрки Сердючки. Зараз артист активно займається власною творчістю, сам пише музику та тексти до своїх пісень. Діма Волканов є автором українського суперхіта «Намалюю», який потрапив у топчарти, і набрав більше 1 млн переглядів на Youtube.

Центр культури і дозвілля Білогірської селищної ради

0
репостів
0
репостів