Четвер, 07 вересня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 7 вересня, небо і земля навіки прийняла в обійми ще одного з найкращих своїх синів - Новітнього Українського Воїна-Героя. Лише 21 рік накувала йому зозуля… І знову тужливо "Пливе кача..." линула над містом, а церковні дзвони холодили душу... Нетішинська громада прощалась з Небесним Лицарем Олександром Наумовим…

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру директору будівельної компанії за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, в особливо великих розмірах та складання і видачі завідомо неправдивих офіційних документів, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України), а також двом інженерам з технагляду - за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).

До працівників Шепетівського райвідділу поліції надійшла інформація про можливе зберігання 52-річним жителем м. Славута боєприпасів, без відповідних документів. Під час обшуку правоохоронці виявили 3 бойових гранати, підривник артилерійських боєприпасів, постріл зенітної установки, артилерійську стерео трубу та понад 50 боєприпасів до вогнепальної зброї.

Слідчі встановлюють обставини загибелі 14-річного підлітка, тіло якого знайшли у кюветі. Попередньо встановлено, що він не впорався з керуванням мотоциклом та виїхав за межі проїжджої частини, де наїхав на дерево.

Мати через суд доводила винуватість доньки у домашньому насильстві
Розділ Події

Хмельницький апеляційний суд скасував постанову місцевого суду й закрив провадження у справі про притягнення доньки за домашнє насильство щодо матері (ч. 1 ст. 173-2 КУпАП), позаяк у її діях немає складу адміністративного правопорушення. За матеріалами справи, 26 лютого 2023 року жителька Шепетівщини нецензурно облаяла свою матір і погрожувала їй фізичною розправою.

Сьогодні начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков разом з начальником Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковником Сергієм Царуком вручили державні нагороди рідним загиблих Героїв із Шепетівського району. 

0
репостів
0
репостів