Понеділок, 04 вересня 2023 — Сайт міста Шепетівка

200 годин громадських робіт призначив Полонський районний суд 32-річному жителю м. Полонне, визнавши його винним у шахрайстві (частина 1 статті 190 Кримінального кодексу України).

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно керівника громадської організації у м. Хмельницькому за фактом одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

На аукціоні продаватимуть дозвіл на користування піщаним родовищем на Шепетівщині
Розділ Бізнес

Державна служба геології та надр України виставила на продаж спеціальний дозвіл на користування надрами – Борисівська ділянка на північному заході від села Борисів Шепетівського району Хмельницької області. Про це повідомляє сайт “Прозорро.Продажі”.

6 медалей здобули шепетівські важкоатлети на чемпіонаті Хмельницької області
Розділ Спорт

2 вересня 2023 року у місті Городок відбувся чемпіонат Хмельницької області з важкої атлетики серед юніорів до 20 років та молоді до 23 років. До участі у чемпіонаті було заявлено понад 150 спортсменів з різних куточків Хмельницької області. Честь міста Шепетівки захищали 8 вихованців відділення важкої атлетики Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Медведя Володимира Івановича.

0
репостів
0
репостів