Середа, 20 вересня 2023 — Сайт міста Шепетівка

В рамках робочої поїздки на Шепетівщину 19 вересня перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін обговорив із представниками місцевої влади готовність до нового опалювального сезону 2023/2024 та оглянув котельню Шепетівського підприємства теплових мереж, у якому мають встановити сучасні когенераційні установки.

Фонд держмайна с другої спроби продав Ганнопільський спиртзавод: хто новий власник
Розділ Бізнес

Фонд державного майна с другої спроби реалізував Ганнопільський спиртзавод, що у Шепетівському районі. У підсумку Фонд виручив за цей об’єкт 57,7 тис. грн. Про це повідомляє сайт «Prozorro.Продажі».

З молодим командиром Юрієм Борисюком прощалися у Рівному, поховали на Шепетівщині
Розділ Події

20 вересня 2023 року у Судилківській громаді зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели Захисника рідної землі, Героя України, молодого командира аеромобільного відділення аеромобільного взводу аеромобільної роти аеромобільного батальйону однієї з військових частин Борисюка Юрія Івановича.

На ТОВ "Шепетівкацукор" умовно горів котел у приміщенні ТЕЦ
Розділ Бізнес

Напередодні "солодкого" сезону цукровари ТОВ "Шепетівкацукор" пропрацювали безпекові питання в умовах надзвичайних ситуацій. Про це повідомили на сторінці підприємства.

У Шепетівці поліцейські разом з членами ГО "Капеланський Патруль" удосконалювали навички надання домедичної допомоги в умовах війни. Волонтери на сучасних тренажерах провели для поліцейських заняття з надання домедичної допомоги, зважаючи на потреби сьогодення.

0
репостів
0
репостів