Розділ Бізнес

На ТОВ "Шепетівкацукор" умовно горів котел у приміщенні ТЕЦ

Автор 20 вересня 2023, 13:20

Напередодні "солодкого" сезону цукровари ТОВ "Шепетівкацукор" пропрацювали безпекові питання в умовах надзвичайних ситуацій. Про це повідомили на сторінці підприємства.

Не лише технічна готовність заводу та відповідність стандартам якості, а й готовність команди реагувати у випадках НС - важлива складова нашої роботи, - каже директор ТОВ "Шепетівкацукор" Володимир Пилипак.

Тож, такій підготовці цукровари приділяють увагу та стабільно проводять профільні навчання. Цього разу, у співпраці з місцевими ДСНСниками. Після лекційного блоку, який колективу заводу провів Юрій Попович, завідувач Шепетівського навчально-консультаційного пункту навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Хмельницької області, відбулися пожежні навчання.

За ввідною, "горів" котел у приміщенні ТЕЦ із подальшою загрозою перекидання полум'я на дах. Тож, аби локалізувати та ліквідувати умовну пожежу, її гасили і зсередини, і знадвору, використовуючи підйомник.

 Далі ми проговорили з колективом цукроварні особливості нашої взаємодії у разі НС, окреслили алгоритми дій, - каже Ігор Горох, начальник 21 ДПРЧ.

Після відпрацювань рятувальниками, відбувся ще один теоретично-практичний блок, де працівники цукроварні повторили теорію поводження з вогнегасниками та реалізували теорію на практиці.

На цукроварні сподіваються, що здобуті знання та навички залишаться в теоретичній площині, а виробничий сезон пройде спокійно та за планом.

0
репостів
0
репостів