Четвер, 14 вересня 2023 — Сайт міста Шепетівка

На Шепетівщині поліцейські вирахували зловмисників, які викрадали добрива з аграрного підприємства. Крадіями виявились працівники підприємства, які мали доступ до складів. Їм доведеться відповідати за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану).

Ім’я Героя України Володимира Українця увічнили в граніті
Розділ Події

14 вересня в Шепетівському навчально-виховному комплексі №3 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Н. Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою» відбулось відкриття меморіальної дошки випускнику школи – Герою України Володимиру Українцю.

На Шепетівщині поліцейські допомогли 70-річній бабусі, що заблукала. Правоохоронці розшукали родину пенсіонерки та доставили стареньку додому.

Поліція попереджає: будьте обережними під час продажу товарів в інтернеті. Шахраї все частіше використовують продавців в мережі аби отримати доступ до їхніх банківських рахунків.

Любов Рижко - пенсіонерка родом із Нового Села, що у Шепетівському районі. Жінка виховала п’ятеро дітей, за що їй присвоїли за життя звання матері-героїні. Троє її синів наразі захищають країну. Близькі досі оговтуються після смерті мами. Серце Любові Рижко зупинилось 20 серпня. Коли вдома стан жінка погіршився, медики відмовились приїхати на виклик. Згодом пацієнтка за кілька днів в лікарні згасла на очах. Донька запевняє, матір можна було врятувати, якби не службове недбальство і байдужість медиків Ізяславської міської багатопрофільної лікарні. Що відомо? Дізнавайтесь детальніше.

0
репостів
0
репостів