Розділ Події

Ім’я Героя України Володимира Українця увічнили в граніті

Автор 14 вересня 2023, 15:24

14 вересня в Шепетівському навчально-виховному комплексі №3 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Н. Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою» відбулось відкриття меморіальної дошки випускнику школи – Герою України Володимиру Українцю.

У заході взяли участь міський голова Віталій Бузиль, керуючий справами виконавчого комітету Наталія Білас, родина, однокласники, друзі та побратими воїна, а також військовослужбовці, керівництво, педагоги та учні школи.

Право відкрити дошку пам’яті надали мамі та дружині Володимира.

Освятив меморіальну дошку Протоієрей Православної церкви України Василь Гетьман. Присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять земляка й українських воїнів, та поклали квіти до меморіальної дошки.

40-річний підполковник із Шепетівки, Володимир Українець, загинув 29 листопада 2022 року у російсько-українській війні, під час виконання бойового завдання в результаті масованого авіаційного, артилерійського обстрілу та неодноразового прямого влучання в закриту позицію.

За сумлінну службу, Володимир Українцець  був відзначений керівництвом Служби Безпеки України та регіональних управлінь грамотами, подяками та медалями, нагороджений нагрудним знаком «Учасник бойових дій». 8 липня 2023 року підполковнику Володимиру Володимировичу Українцю присвоєно звання «Герой України» з удостоєнням ордена «Золота зірка» (посмертно).

Герої не вмирають!

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів