Середа, 13 вересня 2023 — Сайт міста Шепетівка

У вересні до Хмельницької інфекційної лікарні госпіталізували четверо хворих на лептоспіроз. Серед них і восьмирічна дівчинка, яка минулого тижня поступила до медзакладу з підозрою на цю недугу. Про це розповіла Суспільному медичний директор інфекційної лікарні Нінель Марцонь.

З метою встановлення усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди із загиблим, яка сталася з 20:00 години 9 вересня по 11:00 годину 11 вересня на автодорозі між селами Крупець та Колом'є, що на Шепетівщині, слідчі Шепетівського РУП розшукують свідків та очевидців події.

В Шепетівському районі судили ще одного ухилянта від мобілізації. Відомо, що мешканець села Ліщани Ізяславської тергромади пройшов військово-лікарську комісію. Його визнали придатним до служби. Та коли йому прийшли вручати бойову повістку, яка передбачала відправку до навчального центру, призовник відмовився. І через тиждень після того не прибув до військової частини для проходження служби на вказану дату.

У Судилківській громаді в останню земну дорогу провели військового медика Казьміну Ірину Сергіївну
Розділ Події

13 вересня 2023 року у Судилківській громаді зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели Захисницю рідної землі, військового медика Казьміну Ірину Сергіївну. Детальніше про прощання розповіли у селищній раді.

Шепетівська громада має отримати дві когенераційні установки
Розділ Бізнес

Шепетівська громада сьогодні приєдналася до круглого столу "Когенерація для живлення критичної інфраструктури протягом наступного опалювального періоду" у місті Київ. Про це на своїй сторінці повідомив міський голова Віталій Бузиль.

Вчора відбулось засідання колегії Хмельницької ОВА,  де обговорювали питання про готовність закладів освіти Хмельницької області до 2023/2024 нав­чального року. 

0
репостів
0
репостів