Вівторок, 12 вересня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Рятувальники Шепетівщини змагались на обласних змаганнях за форматом «Firefighter Combat Challenge»
Розділ Спорт

У переддень Дня рятівника, на Хмельниччині пройшли змагання вогнеборців Кубка пам’яті полковника служби цивільного захисту Петра Сибіги за міжнародним форматом «Firefighter Combat Challenge». У турнірі взяли участь рятувальники та рятувальниці, які продемонстрували спритність, швидкість, сталеву витримку та силу характеру.

12 вересня 2023 року в КНП «Міська клінічна лікарня» м. Дніпра перестало битися серце військової медикині Казьміної Ірини Сергіївни, 1983 року народження. Про це повідомили на сторінці Судилківської селищної ради, звідки родом мама захисниці.

У Шепетівці прощалися з воїном Володимиром Роєм
Розділ Події

На щиті додому повернувся ще один новітній Герой Небесного війська – Рой Володимир Ігорович – стрілець номер обслуги 1 аеромобільного відділення 3 аеромобільного взводу 1 аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону військової частини, який загинув 6 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності України.

Від сьогодні відкривається доступ до онлайн запису на практичні іспити для майбутніх кермувальників. Нововведення відбувається в рамках пілотного проєкту із забезпечення прозорих іспитів. З 21 вересня він розширюється і на Хмельниччину. Тепер кандидати у водії мають можливість онлайн оформити талон попереднього запису на практичний іспит через функціонал е-запис.

18 медалей різного ґатунку здобули шепетівські боксери на чемпіонаті Хмельниччини
Розділ Спорт

З 8 по 10 вересня 2023 року у місті Хмельницький відбувся чемпіонат Хмельницької області з боксу. До участі у чемпіонаті було заявлено понад 250 спортсменів з різних куточків Хмельниччини.

Президент України Володимир Зеленський наклав вето на закон про відновлення електронного декларування посадовцями в умовах воєнного стану. Про це він повідомив 12 вересня у своєму телеграм-каналі.

0
репостів
0
репостів