Розділ Спорт

Рятувальники Шепетівщини змагались на обласних змаганнях за форматом «Firefighter Combat Challenge»

У переддень Дня рятівника, на Хмельниччині пройшли змагання вогнеборців Кубка пам’яті полковника служби цивільного захисту Петра Сибіги за міжнародним форматом «Firefighter Combat Challenge». У турнірі взяли участь рятувальники та рятувальниці, які продемонстрували спритність, швидкість, сталеву витримку та силу характеру.

Вже другий рік поспіль титул «Найсильніший пожежний-рятувальник» здобуває Артур ШЕРЕМЕТА з 1 Державного пожежно-рятувального загону. А найсильнішою серед жінок вдруге стала чарівна Леся ПАСЄКА з 4 Державного пожежно-рятувального загону.

Кращими серед кращих пожежних команд, відповідно до зайнятих місць у рейтингу, стали вогнеборці: 1 ДПРЗ міста Хмельницького, 4 ДПРЗ Хмельницького району та з 3 ДПРЗ - міста-атомників Нетішина.

Суспільство захоплюється їхньою мужністю під час роботи, але вони не перестають дивувати і спортивними досягненнями. Адже серед рятувальників вислів: «у здоровому тілі, здоровий дух» підкріплюється щоденними тренуваннями та особистими досягненнями, які позитивно впливають на виконання професійних обов’язків.

Головне управління ДСНС у Хмельницькій області

Відео

0
репостів
0
репостів