Розділ Суспільство

За кілька днів у Шепетівці розпочнуться гідравлічні випробування теплових мереж

Автор 29 серпня 2023, 16:50

З 1 вересня у Шепетівці розпочинається перевірка готовності теплових мереж до роботи в опалювальний період 2023-2024 років. Про це повідомили у Шепетівському підприємстві теплових мереж.

Відповідно до п.6.3.59. Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, затверджених Наказом Міністерства палива та енергетики України від 14.02.2007 N 71, для перевірки міцності і щільності трубопроводів, запірної і регулювальної арматури після ремонту до початку опалювального періоду теплова мережа підлягає гідравлічним випробуванням на міцність і щільність відповідно до вимог ДНАОП 0.00-1.11. Пунктом 6.3.87, цих же Правил, передбачається проведення гідравлічних випробувань внутрішньобудинкових мереж балансоутримувачем будинку, яке висвітлюється в Акті готовності теплового господарства до роботи в опалювальний період, та надається до теплопостачальної організації.

Для виконання вказаних правил буде розпочато 4 вересня 2023 р. набір води в теплові мережі та будинки. Для забезпечення безаварійного проходження гідравлічних випробувань, збереження цілісності майна мешканців міста, та для забезпечення повномірної підготовки будинків до роботи в опалювальний сезон, всі роботи по від’єднанню квартир від мереж ЦО слід завершити до 1 вересня поточного року.

Для попередження виникнення непорозумінь при здійсненні відключення від систем централізованого опалення, та зняття з обліку споживачів Шепетівського підприємства теплових мереж, Акти відключення від системи ЦО слід надати не пізніше 1 вересня 2023 року.

0
репостів
0
репостів