Розділ Суспільство

Сесія міськради: підготовка навчальних закладів до зими, списання обладнання в лікарні та інше

Автор 29 серпня 2023, 16:37

28 серпня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання сесії міської ради. У ході засідання депутати розглянули 39 питань порядку денного. Детальніше про них розповіли у пресслужбі органу самоврядування.

У блоці земельних питань депутати розглянули проекти рішень про надання дозволів на виготовлення технічної документації та розроблення проектів землеустрою, а також про їх затвердження, про продаж земельних ділянок, про передачу на умовах оренди земельної ділянки й укладання договору оренди землі на новий строк, про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, а також затвердили перелік земельних ділянок, право власності на які буде реалізовано через аукціон.

Для реалізації заходів Стратегічного плану розвитку Шепетівської міської територіальної громади до 2030 року, моніторингу, контролю й оцінки результатів його реалізації, внесено зміни в Додаток до рішення Про затвердження робочої групи по стратегічному плануванню розвитку громади.

З метою дотримання норм законодавства скасовано рішення Шепетівської міської ради про приватизацію міського центру культури та дозвілля ім.Островського (кінотеатр) за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 50, та припинено діяльність утвореної аукціонної комісії, у зв’язку із відмовою переможця торгів від підписання договору. Об’єкт комунальної власності буде виставлено на аукціон повторно.

Рішенням сесії Шепетівській багатопрофільній лікарні надано дозвіл на списання застарілого обладнання, яке непридатне для подальшого використання.

За пропозицією житлової комісії, Додаток до Програми збереження житлового фонду громади на 2023-2025 роки доповнено заходами з технічного обстеження житлового приміщення гуртожитку. Зміни, внесені до Програми «Питна вода» на 2022-2025 роки, передбачають будівництво зовнішніх мереж питного водопроводу по вул.Федорова та поточний ремонт водопровідних мереж з облаштуванням водопровідної камери по вул.Соборності, 83А.

Керуючись Законом України «Про благоустрій населених пунктів», прийнято рішення про передачу вулиці Героїв Небесної Сотні на баланс управління житлово-комунального господарства.

Задля забезпечення повноцінної реалізації прав співвласників на самостійне управління житловим будинком відповідно до розпорядження міського голови та рішення зборів співвласників, міська рада прийняла рішення про списання з балансу КП «Житлосервіс» восьми багатоквартирних житлових будинків.

Малозабезпеченим мешканцям громади надано одноразову грошову допомогу.

Збільшено обсяги фінансування комплексної Програми спільних дій Шепетівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області та Шепетівської міської територіальної громади щодо профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на 2021-2025 роки.

Внесено зміни до бюджету Шепетівської міської територіальної громади на 2023 рік. Кошти спрямовуються на підготовку модульних котелень у навчальних закладах громади до роботи в осінньо-зимовий період, на поточний ремонт водопровідних та каналізаційних мереж у групі дошкільного закладу №10 «Михайлик» для шкільного навчання у закладі. Буде профінансовано придбання будівельних матеріалів та електротоварів для поточного ремонту у військовій частині, придбання портативної стоматологічної установки для Шепетівської багатопрофільної лікарні, придбання водяного насосу для Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи та глибинного насосного агрегату для Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства.

0
репостів
0
репостів